Göztepe'ye transfer şart

    Spor Toto 2'nci Lig Beyaz Grup ekiplerinden Göztepe'de Davraz kampı bugün sona ererken, teknik direktör Erhan Altın’ın planları değiştirdi. Kampın ilk günlerinde, "Bu kadro şampiyonluk için yeterli" açıklaması yapan deneyimli teknik direktör, Körfez Futbol’a 2-0 mağlup oldukları son hazırlık maçının ardından yönetimden 3 takviye istedi.

   Kadroda eleme de yapmayan Altın, "Kadromdan memnunum. Kampa güç depolamaya gittik. Hazırlık maçlarındaki skorlar önemli değil ama uzun lig maratonu için bir oyun kurucu, bir sağ kanat ve bir golcü almalıyız" dedi. Erhan Altın, transferlerin rekabet ortamını artırarak takıma güç kazandıracağını belirtti. İzne çıkan Göztepe 9 Ağustos’ta Bolu’da yeniden kampa girecek.

   İlk etapta Raif’in ayrıldığı orta sahayı takviye etmeye çalışan yönetim, 400 bin TL isteyen Adana Demirsporlu Erman Özgür’den sonra Safa ve Mehmet Kara girişimlerinden de sonuç alamadı. Dardanel, sezon başında 100 bin TL olarak açıkladığı Safa’nın bonservisini 400 bin TL’ye yükseltti. Münster’de oynayan Mehmet’in ise 100 bin euro bonservisi var.