Ünlü oyuncular serbest bırakıldı

Uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan Kenan İmirzalıoğlu, Engin Altan Düzyatan ve Ersin Korkut’un da aralarında bulunduğu 9 kişi serbest bırakıldı.

 

Uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınanKenan İmirzalıoğlu, Engin Altan Düzyatanve Ersin Korkut’un da aralarında bulunduğu 9 kişi serbest bırakılırken, 12 kişi ise denetimli serbestlik uygulaması ile serbest bırakıldı. Şüphelilerden 27’si ise tutuklanmaları istemiyle mahkemeye sevk edildi.

ENGİN ALTAN DÜZYATAN VE SEVGİLİSİ ADLİYEDEN EL ELE AYRILDI

Uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınıp savcılık sorgusunun ardından serbest bırakılan oyuncu Engin Altan Düzyatan ve sevgilisi Özge Özpirinççi adliyeden el ele ayrıldı.

Engin Altan Düzyatan, Çağlayan’daki İstanbul Adliyesi’nden ayrılırken gazetecilerin sorularını yanıtladı. Düzyatan, dosyada gizlilik kararı olduğu için açıklama yapamayacaklarını belirterek "Dosya çok kalabalık olduğu için iki gündür oradayız. Böyle bir durumun içinde kalmak bizi çok rahatsız etti. Aile yapımızla ya da duruşumuzla böyle bir durumun içinde olmayı uygun görmezdik. Fakat öyle uygun gördüler. İfademizi verdik, serbest bırakıldık. Gerekli açıklamayı yazılı olarak yapacağız” dedi.
Özge Özpirinççi ise Bodrum’da bir barda gözaltına alındığı iddialarını yalanlayarak, “Ben, Bitez’de ağabeylerimin evinde annemlerin yanından alındım” dedi.
Serbest bırakıldıktan sonra adliyeden ayrılan Ersin Korkut ise gazetecilerin sorularını yanıtsız bıraktı.