Bilic Tromsö'yü küçümsemedi

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, UEFA Avrupa Ligi Play-off turundaki Tromso eşleşmesini değerlendirdi.

Siyah-beyazlıların resmi internet sitesine açıklamalarda bulunan Bilic, Tromso eşleşmesi ile ilgili şu ifadeleri kullandı:

“Rakip için bu rakip kötüdür diyemezsiniz. Her rakip size belirli bir ölçüde zorluk çıkartabilir. Özellikle eleme turlarında asla böyle bir şey söyleyemezsiniz. Çok iyi takımlar vardır daha düşük seviyedeki takımlara karşı zorluk yaşayabilirsiniz. Rakiple ilgili genel bir değerlendirme yapacak olursak; her rakibe karşı zorluk yaşayabileceğiniz bilerek hareket etmelisiniz.

Rakip, Norvec futbolunun karakteristik özelliklerine uygun olarak fiziksel güce dayanan bir takım, iyi organize olabilen ve kontra ataklara da duran toplarda tehlikeli olabilen bir takım. Özellikle iç saha maçlarında tehlikeli olabilen bir ekip ama nihayetinde biz de Beşiktaşız. Onlara saygı duymakla birlikte, bizim de büyük bir ismimiz var. Rakibe göre avantajlı gözüküyoruz, rakibe saygı duyarak, ciddiye alarak bu turu geçmek için elimizden geleni yapacağız. Ayrıca, rakibimiz şu an liginde 18 maç oynamış durumda, 2 ön eleme oynayıp iyi form tutmuş bir haldeler ve sezonları devam ediyor.”