Beşiktaş'ın antrenmanında 12 eksik

 Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında 18 Ağustos Pazar günü saat 21.45'de Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Trabzonspor ile karşılaşacak olan Beşiktaş, mücadelenin hazırlıklarını bu sabah yaptığı antrenman ile sürdürdü. Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde gerçekleşen antrenmana milli takımlarında bulunan Sivok, Oğuzhan, Tolga, Serdar ve Olcay ile belinde ağrısı olan Almeida ve kalçasında zorlanma olan Ömer katılmadı.

  Holosko özel programını sürdürürken Veli, Uğur, Eneramo ve İsmail takımdan ayrı olarak çalıştı. Kondisyon ve kuvvet çalışmalarının ağırlıklı olarak yapıldığı antrenman, salonda gerçekleşen kuvvet ve denge çalışmasıyla başladı. Antrenmana daha sonra 4 grup halinde istasyonlardan oluşan parkurda değişmeli olarak yapılan çalışmalarla devam edildi. Kalecilerin ayrı çalıştığı antrenman kısa koşular sonrası yapılan streching hareketleriyle sona erdi.

TROMSÖ'YE YAKIN TAKİP

   Öte yandan Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic'in yardımcılarından Eren Şafak, Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi play off'undaki rakibi Tromsö'nün Norveç Ligi'nde oynadığı Sandnes maçını izledi. Siyah beyazlıların 22 Ağustos tarihinde deplasmanda oynayacağı ilk maç öncesi Norveç'e giderek karşılaşmayı takip eden Şafak, Tromsö'nün 2-1 mağlup olduğu mücadelede hazırladığı raporu Bilic'e sundu. Eren Şafak'ın raporda Tromsö'nün sert bir oyun yapısına sahip ve fiziki olarak iyi durumda bulunun bir ekip olduğunun altını çizdiği bildirildi. Ayrıca Norveç'de hava sıcaklığının 8-10 derece seviyesinde bulunması ve karşılaşmanın suni çimde oynanacak olması siyah beyazlı ekibi zorlayacak faktörler olarak raporda yer aldı.