Göztepe-KSK dostluğu transfere de yansımış

 İzmir futbolunun ezeli rakipleri Karşıyaka ile Göztepe arasında Gezi eylemleri sırasında başlayıp, Göztepe Başkanı Hüseyin Altınbaş’ın Karşıyaka'yı ziyaretiyle doruğa tırmanan yakınlaşmanın, transfere de yansıdığı ortaya çıktı. 

Karşıyaka Başkanı Fatih Diniz, transfer döneminde bazı menajerlerin ortalığı kızıştırmak için iki kulübü kullanmaya kalktığını ifade ederek "Rakam artırmak için aynı oyuncuyu hem bize hem de Göztepe’ye pazarlamaya kalktılar. Ancak aramızda yaptığımız görüşmeler ve bilgi paylaşımıyla bu tuzağa düşmedik ve kulüplerin zarar etmesini önledik" dedi.

Karşıyaka olarak sadece saha içindeki rekabeti savunduklarını sözlerine ekleyen Başkan Diniz, "Kavga ve tartışmanın kimseye fayda getirmeyeceğini gördük. Göztepe ile olan ilişkilerimiz her geçen gün daha da gelişiyor" diye konuştu.

"İzmir’deki en iyi dostum Fatih Diniz" diyen Göztepe Başkanı Altınbaş ise "Bizler kamuoyu önündeki spor adamları olarak herkese örnek teşkil etmeliyiz. Menajerlerin iki kulübü kullanmak istemesi utanç verici. Transferde kulüpler arasındaki ilişki çok hassastır. O nedenle Karşıyaka ile yaptığımız işbirliği dostuluğumuz daha da pekiştirdi" yorumunu yaptı.