Altay'a yakışır kutlama

ALTAY’da 100'üncü Yıl Komitesi Başkanı Erdoğan Tözge, kulübün geçmişine yakışır bir kutlama programı hazırladıklarını açıkladı.

"Kutlamalar meşale ve havai fişeklerden ibaret olmayacak” diyen Erdoğan Tözge, “Kulübün bütçesine dokunmadan birçok faaliyet yapacağız. Tahmini giderimiz 485 bin TL, tahmini hasılatımız ise 1 milyon 250 bin TL olacak. Ekim ayında Anadolu Ateşi’nin Fuar’daki gösterisiyle başlayacak kutlamalar sezona yayılacak” dedi. Özel olarak üretilecek 1914 adet 100. yıl formasının açık arttırmayla satılacağını belirten Erdoğan Tözge, şöyle devam etti:

"Logo, almanak, sergi, takvim, balo, anı duvarı çalışmamız var. Gazi Kadınlar Sokağı’nın başına Altay isminin getirilmesi için Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan’la görüşeceğiz. Kuruluş yıldönümü olan 16 Ocak için dev balonlar ve rekorlar kitabına girecek forma yaptıracağız. Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray’la turnuva planlıyoruz."

YENİ TÜZÜK İPTAL

Altay'ın 27 Mayıs’ta yapılan tüzük kongresinde onaylanan yeni tüzüğü Dernekler Masası engeline takıldı. Tüzükteki 17 maddenin Dernekler Masası’nda onaylanmayarak kulübe iade edildiğini belirten Başkan Niyazi Konuşmaz, “Tüzük yasal nedenlerle iptal oldu. Balotaj, disiplin, denetleme kurulları, üye kayıtları gibi konular kanuna uygun bulunmadı. Bu konuda çalışıp ilerleyen dönemde yeniden tüzük kongresi yapacağız” dedi.