Türk Yıldızları 'Zaferi' gökyüzünde kutladı

 Türk Hava Kuvvetleri akrobasi timi 'Türk Yıldızları' Büyük Taarruz'un 91'inci yıl dönümü dolayısıyla Afyonkarahisar semalarında yaptıkları gösteriyle izleyenleri kendine hayran bıraktı. Yağmura rağmen şovlarına devam eden Türk Yıldızları, telsizle halkın Zafer Bayramı'nı kutladı. 

Türk Yıldızları, Zafer Haftası etkinlikleri kapsamında Afyonkarahisar Hava Meydan Komutanlığı'nda gösteri yaptı. Yaklaşık 2 bin kişinin izlediği gösteri öncesinde 12'nci Uluslararası Afyonkarahisar Halk Oyunları Festivali için çeşitli ülkelerden kente gelen halk oyunları ekipleri, gösteri sundu. Azeri ekibin şarkılarıyla renk kattığı törene, Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Kütahya Valisi Şerif Yılmaz, protokol üyeleri ve askeri erkan da katıldı.

Uçaklarının başında izleyenleri selamlayan pilotlar, daha sonra eşsiz bir görsel şölen için havalandı. Türk Yıldızları, gökyüzünde yaptıkları gösteriyle izleyenleri kendine hayran bıraktı. Gösterinin bir bölümünde yağan yağmura rağmen şovlarına devam eden Türk Yıldızları, izleyenlerden alkış aldı. Gösteri sırasında Türk Yıldızları, hoparlöre bağlanan telsizle halkın Zafer Bayramı'nı kutladı.

VALİ: MUHTEŞEMDİ

Gösteriyi 'Muhteşem' diye niteleyen Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, hem vatandaşların hem de kendilerinin büyük zafere yakışan bir gösteri izlediklerini anlattı. Türk Yıldızları'nın Türk ulusunun gücünü göklerde de gösterdiğini kaydeden Vali Balkanlıoğlu, pilotların her zaman sağ salim gösterilerini tamamlamasını temenni etti. Kütahya Valisi Şerif Yılmaz ise Türk Yıldızları'nı zaferin kazanıldığı topraklarda görmekten büyük memnuniyet duyduğunu kaydetti.