Aziz Yıldırım'a aday olma çağrısı

    Fenerbahçe'nin eski başkanı Ali Şen, Uluslarası Spor Tahkim Mahkemesi’nin (CAS) sarı lacivertli kulübe verilen 2 yıl Avrupa’dan men cezasını onaylamasından sonra Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım’a, "Yeniden aday olma" çağrısında bulundu.

CAS’ın kararını değerlendiren Ali Şen, "Karar artık kesin. Kulüp şimdi yalnızca Yargıtay’ın Başkan Aziz Yıldırım’a verilen cezayı bozmasını bekleyecek. Ama bence Yargıtay kararı bozsa da Yıldırım, tekrar aday olmamalı. Kulübe büyük hizmetleri oldu ama yönetimde başkanlık yapalibecek yetenekte başka isimler de var" dedi.

Yönetimde yeniden görev almayacağını, kulübe desteğinin her zaman süreceğini söyleyen Ali Şen, "Fenerbahçe 2 yıl Avrupa’dan uzak kalınca gücünü kaybetmez. Büyük camiamız zorlukların altından kalkar. Trabzonspor da bu karardan sonra Futbol Federasyonu’ndan kupayı talep edebilir. Yargıtay’dan çıkacak karar çok önemli. Zaman içinde neler olacağını göreceğiz" diye konuştu. Kulüplerin reform yapması gerektiğini de dile getiren Ali Şen, "Artık 40 yıllık yönetim sistemleri değişmeli. Futbol, basketbol ve voleybol gibi branşların yönetimleri tamamen ayrılmalı" dedi.