Altınordu taraftarı da Fair-Play şampiyonu

Şampiyonluğunu ilan edip bir sezon aradan sonra Spor Toto 2. Lig’e dönen Altınordu, bu sezon küfür veya seyirci olayları gibi nedenlerle tek bir TL bile para cezası almadı.

Altınordu, Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta şampiyonluğunu ilan ederken, kırmızı-lacivertli kulüp geride kalan 33 lig maçında, küfür, saha ve seyirci olayları ile centilmenliğe aykırı hareketler gibi nedenlerle para cezası almadı. TFF’den tek cezasını, Menemen Belediyespor ile 25 Eylül’de oynanan Türkiye Kupası maçında, itfaiyenin stada geç gelmesi nedeniyle alan Altınordu, ligde bir yandan krallığını ilan ederken, centilmenlik yarışında da rakiplerini geride bırakmayı başardı.

Genel Müdür Murat Dizdar, “İyi birey, iyi vatandaş, iyi futbolcu” sloganını kendilerine ilke edindiklerini söyleyerek, “Altınordu, sadece sahada alınan skorlar ve şampiyonluklar ile değil, futbolun gerçek değerlerini oluşturan Fair-Play Kuralları açısından da örnek olarak gösterilecektir. Futbola bir oyun ve eğlence aracı olarak gören bizlerin bu düşüncesinin tribünlere yansıdığını görmek gerçekten çok güzel. Bu unvan bizim için şampiyonluktan çok daha değerli” diye konuştu.

DOĞAN ATEŞ’TEN MÜJDE

Erzurum Büyükşehir Belediyespor maçından sonraki idmanda sağ diz dış yan bağ kısmında oluşan esneme nedeniyle ameliyat olacağı açıklanan Doğan Ateş'in yapılan son kontrolünde operasyona gerek duyulmadığı açıklandı. Sağlık Kurulu Başkanı Dr. Atalay Kabakçıoğlu, Doğan Ateş'in İzmir'e yeni gelen bir cihazla yapılan son kontrolünde bağlarında küçük bir bağlantı tespit edildiğini ve bu nedenle ameliyatından vazgeçildiğini açıkladı. Kabakçıoğlu, ameliyat sonrası 3 ay olan iyileşme sürecinin de bu gelişmenin ardından kısaldığını ve tecrübeli futbolcunun 1,5 ay sonra düz koşulara başlayabileceğini bildirdi.