Karşıyaka evinde galibiyete hasret

Kendi evindeki son galibiyetini 21'inci haftada Bucaspor’u 1-0 yenerek alan Karşıyaka, pazar günü Adanaspor’u yenerek hem play off şansını son haftaya taşımak, hem de iç sahadaki beş maçlık üç puan hasretine nokta koymak istiyor.

Alsancak Stadı’nda çıktığı son 5 karşılaşmadan 3 beraberlik, 2 yenilgiyle ayrılan yeşil kırmızılılar, pazar günü galip geldikleri takdirde 85 gün sonra İzmir’de 3 puan almanın sevincini yaşayacak. Karşıyaka, alacağı galibiyetle Adanaspor’a karşı İzmir’de yaşadığı şanssızlığa da nokta koyacak. Karşıyaka, Adanaspor'u 2008-09 sezonundan beri kendi evinde yenemiyor. Karşıyaka teknik direktörü Cihat Arslan, son derece dişli bir rakiple karşılaşacaklarını belirtirken şöyle dedi:

"Rakibin kadro kalitesini kimse inkar edemez. Ayrıca maçın onlar için de final niteliğinde olacağı unutulmamalı. Normal sezonda ev sahibi olacağımız son maçta, taraftarımıza galibiyet armağan ederek vedalaşmak istiyoruz. Umarım alacağımız sonuçlar bizi play off’a taşır ve onlarla Süper Lig hesabı yapacağımız müsabakalarda tekrar buluşuruz."

Karşıyaka’da sakatlığı olan Tayfun, cezalı Onur Türk, Banahene ve Şehmus dışında eksik bulunmadığı açıklandı.