Nazilli iş adamlarının hedefinde ihracat var

Nazilli Aktif Sanayici ve İş Adamları Derneği (NASİAD) Başkanı Mustafa Takmaklı, hedeflerinin Nazillili işadamlarının önünü açmak ve ihracata yönlendirmek olduğunu ifade etti. 
Nazilli Aktif Sanayici ve İşadamları Dernek Başkanı Mustafa Takmaklı, Derneğin kuruluş amacından da söz ederek, "Nazilli’deki iş hayatına, esnafa ve sanayicilere destek olmak. Dayanışma içinde olmak. Hedefimiz ihracat. Bu doğrultuda zaten yalnız değiliz. Bağlı olduğumuz Ege ve Batı Akdeniz Sanayici ve İşadamları Dernekleri Federasyonu (ESİDEF), onunda bağlı olduğu Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu (TUSKON) var. TUSKON’a bağlı da dış ticaret köprüleri var. Bu dış ticaret köprülerinden arama konferanslarından mümkün olduğunca üyelerimizin istifade etmesini istiyoruz. Ticari gezilerle üretici arkadaşların ihracatçı konuma gelmesi. İhracatı zaten yapanların ihracatını biraz daha arttırması adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.
15 KİŞİLİK YENİ YÖNETİM TANITILDI
Yeni yönetim kurulu oluşumu şu şekilde gerçekleşti; Başkan Mustafa Takmaklı, Başkan Yardımcısı Saim Topaloğlu, İdari Amir Mesut Özdemir, Muhasip Zeki Güllüce, Toplantı Yönetmeni Mehmet Ali Şahin, Üyeler, Metin Topaç, Altuğ İçeli, Necmi Erkan, Serdar Raşit Pirinç, Nurettin Kırlıoglu, Ahmet Kaplan, Rifat Yapar, Mustafa Sivrioğlu, Hüsnü Erturan ve Mustafa Gün.