Didim hazırlık maçını kolay kazandı

Bölgesel Amatör Lig 7. grup ekiplerinden Didim Belediyespor evinde oynadığı hazırlık maçından Aydınspor 1923 A2 takımını 2-0 mağlup etti. 
BAL 7. grup ekiplerinden Didim Belediyespor 3. etap kamp çalışmaları kapsamında Aydınspor 1923 A2 takımıyla bir hazırlık maçı yaptı. Didim Atatürk Stadından oynanan maçı ev sahibi ekip 2-0 kazandı
Didim Belediyespor hazırlık maçında sahaya Kalede Erman geri dörtlüde İbrahim, Oğuz, Ziya ve Yusufcan, Ortasahada Rıza, Ediz, Mehmet Ali ve İbrahim Dadaş ileride ise Volkan ve Levent Cevahir on biriyle çıktı.
Aydınspor 1923 A2 takımı ise Sahaya Timur, Suat, Salih, Kadir, Durmuş, Veli, Özcan, Hicabi, Yunuscan, Sezer ve Tunahan on biriyle çıktı.
İlk yarıda Levent Cevahir’in golüyle Didim Belediyespor devreye 1-0 önde girdi. İkinci yarıda ise Penaltıdan Rıza’nın attığı golle Didim Belediyespor skoru 2-0 yaptı. Hazırlık maçında Didim Belediyespor Antrenörü Yaşar Var tüm oyunculara şans verdiği görülürken sakatlıkları süren Gökhan Şahin, Gökhan Bulut, Hamit ve Kaleci Cavit takımda yer almadı.
Didim’deki maçı Kulüp Başkanı Vedat Ege, Yöneticileri Özgür Tuna, Erdil Kabak, Hasan Bahrenk’te izledi.