Göztepe, Hasan'a imza attırdı

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Göztepe, geçen sezon Beşiktaş formasıyla dikkatleri üzerine çeken genç futbolcu Hasan Türk'ü kadrosuna kattı. Göztepe, geçen sezon Beşiktaş'ta forma giyen Hasan Türk'ü bir yıllık kiralık olarak kadrosuna dahil ederek transfer dosyasını kapatmış oldu.

Kulüp binasında atılan imzaların ardından konuşan Başkan Hüseyin Altınbaş, “Göztepemiz'in ligi zirvede bitirmesi için hiçbir fedakarlıktan kaçınmadık ve kaçınmayacağız. Bu yıl şampiyonluğa oynayacağına inandığımız bir kadro oluşturmuştuk. Hasan Türk transferiyle de bunu pekiştirdik. Kendisine hoş geldin diyor, transferin camiamıza hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Göztepe'ye gelmekten duyduğu mutluluğu ifade eden Hasan Türk ise, "Bu yıl pek çok teklif aldım, ancak Göztepe'yi tercih ettim. Göztepe gibi büyük bir camiada bulunmaktan onur duyuyorum. Transferimde emeği geçen öncelikle Başkanımız Hüseyin Altınbaş'a, Futbol Direktörümüz Özgür Zengin'e ve teknik direktörümüz Erhan Altın hocamıza teşekkür ediyorum. Hasan Türk olarak bundan sonra tüm performansımı Göztepe'nin başarısı için kullanacağımdan kimsenin kuşkusu olmasın" diye konuştu.