Bieber pasaport kontrolü yaptırmadı, ortalık karıştı

'Believe' turnesi kapsamında yarın İTÜ Stadyumu’nda konser verecek olan Justin Bieber saat 20.30'da Rusya'dan özel uçakla Sabiha Gökçen Havalimanına geldi.

Dünya çapında 15 milyonun üzerinde albüm satışına sahip genç yıldız için hayranları havalimanında saatlerce bekledi. Justin Bieber'ın uçaktan indikten sonra karşılamaya gelen hayranları sevgi gösterisinde bulundu.

Bieber ve beraberindeki 13 kişilik orkestra grubu kendilerini takip eden basın mensuplarından kaçmak için X-ray cihazından geçtikten sonra araçlarına koşarak gitti.

Bu sırada havalimanı polisleri, sanatçı ve beraberindekilerin araçlarına yöneldi.

Polis, pasaport kontrollerinin yapılmadığını söyleyerek, sanatçının aşağı inip pasaport kontrolüne girmesini istediler. Polis ile sanatçının korumaları arasında uzun süre tartışma yaşandı. Daha sonra pasaport polisi araca gelerek, Bieber'in pasaportunu aldı.

İçeri götürülen pasaportla işlemler yapıldıktan sonra polis pasaportu geri getirdi. Bieber'ın korumaları görüntü almak isteyen basın mensuplarını engellemek için siyah bir şemsiye açıldı. Korumalardan bir tanesi ise elindeki şemsiye ile basın mensuplarına saldırdı. Koruma daha sonra elinde parçalanan şemsiyeyi yola attı. Araçlar havalimanından ayrılırken, Bieber istrahat edeceği otele gitti.