Gözaltına alınan 20 kişi adliyeye sevk edildi

Fethiye’de evrakta sahtecilik, çeki kancası ve LPG’nin ruhsata işlenmesinde usulsüz yaptıkları iddiasıyla aralarında polislerinde bulunduğu galerici, taksici, trafik takipçiden 20 kişi polisteki sorgulamalarının ardından adliyeye sevk edildi.

Bir ihbarı değerlendiren ve uzun süreli teknik takip yapan Fethiye Kaçakçılık Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği Ekipleri yaptığı tahkikatta aralarında galerici, trafik takipçi, taksici ve polislerin de yer aldığı 20 kişiyi evrakta sahtecilik, çeki kancası ve LPG’nin ruhsata işlenmesinde usulsüz yaptıkları iddiasıyla gözaltına almıştı.

Fethiye KOM Grup Amirliği Ekipleri’nin eş zamanlı yaptığı operasyonla gözaltına aldığı 1’i bayan 2 polis ile sigortacı, trafik takipçi olan M.T., M.K., H.Ö., Ş.C., Ç.K., H.O., M.K., N.Y., R.A., B.Ç., L.O., O.Ç., H.İ.K, R.S., S.D., N.D., İ.T, E.K,. E.G. ve C.Ö’den 10 kişi sabah 05.00 sıralarında geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edilirken, diğer 10 kişide öğle saatlerinde adliye getirildiler. 20 kişinin sorgulamaları sürüyor.