Reto Ziegler'e aile desteği

Fenerbahçe'nin İsviçreli futbolcusu Reto Ziegler'in anne ve babası da Lizbon'daki Benfica - Fenerbahçe maçını izlemeye geldi.

Baba Rene Ziegler ve anne Lea Ziegler, Fenerbahçeli taraftarların çoğunlukta olduğu kafelerde Sarı-lacivertlilerle birlikte oturarak, söylenen şarkılar ve yapılan tezahüratlara eşlik ettiler.

Oldukça keyifli anlar yaşayan Ziegler ailesi, dünyanın hiç bir yerinde böylesine büyük, böylesine takımına bağlı ve her yerde destek veren taraftar görmediklerini söylediler.

Baba Rene Ziegler, DHA'ya yaptığı açıklamada oğlunun tarihindeki en önemli maçını oynayacağını belirterek, "Reto için çok önemli ve anlamlı bir maç. Hem Reto hem de Fenerbahçe bugün çok sıkı oynayarak, iyi defans yaparak geliştirdiği atakları da değerlendirerek bu maçı ya da turu kazanarak adını finale yazdıracaktır. Hep birlikte Amsterdam'daki finalde olmayı çok istiyoruz'' diye konuştu.

Anne Lea ise, ''Oğlumun çok fazla maçına gitmem ama Fenerbahçe forması altında çok önemli maçlar oynuyor. Bugünkü maç önemli ve tarihi olduğu için buraya geldim. Bu maçı kaçıramazdım" diye konuştu.

Anne Ziegler ayrıca, oğlunun defans oynamasına rağmen bu maçta gol atacağını hissettiğini de sözlerine ekledi. Röportajın sonunda ise Ziegler ailesi, Fenerbahçeli taraftarlar ile birlikte final için kadeh kaldırdılar.