Denizli gençlik festivaliyle coştu

12'nci Fanta Gençlik Festivali'nin 15'inci ayağı Denizli'de yapıldı. Konser alanını dolduran binlerce Denizlili, Kenan Doğulu, Şebnem Ferah ve Emre Aydın'ın şarkılarıyla doyasıya eğlendi.

Konser, Pamukkale Üniversitesi Kampüsü içindeki festival alanında düzenlendi. Masa Hokeyi, Dengeli Portakal, Dev Tetris, Fanta Tilt gibi birbirinden farklı ve ilgi çekici 13 oyunla eğlenceye doyan 65 bin kişi, akşam gerçekleşen konserlerle unutulmaz bir gece yaşadı. Türkiye'nin en sevilen sanatçılarından Kenan Doğulu, Şebnem Ferah ve Emre Aydın, konser süresince hayranlarına müzik şöleni yaşattı.

İlk olarak sahneye çıkan Emre Aydın 'Kim dokunduysa sana', 'Bu yağmurlar' şarkısıyla duygulu dakikalar yaşattı. Emre Aydın, 'Dipteyim sondayım depresyondayım' şarkısıyla da konser alanındakileri coşturdu. Emre Aydın'ın ardından sahneye çıkan ünlü rock müzik şarkıcısı Şebnem Ferah da 'Kalbim mezar', 'Birileri var' ve 'Ya hep ya hiç' şarkılarını seslendirdi. Son olarak sahneye çıkan Kenan Doğulu ise sahneye 'Şans meleğim' şarkısı ve dansıyla alkış topladı. Doğulu, 'Rütbeni bilicen' ve 'Kız sana hayran' şarkılarıyla Denizlililere muhteşem bir gece yaşattı. Konser alanını dolduran binlerce Denizlili müzikseverler şarkılara eşlik ederek doyasıya eğlendi.