İşte Alper'in talipleri

Spor Toto Süper Lig’in 32.haftasında Eskişehirspor, hafta sonu evinde ağırlayacağı Beşiktaş maçı hazırlıklarını bugün gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürdü. Kulüp tesislerinde gerçekleştirilen antrenmanda taktik ağırlıklı çalışmalar yapan kırmızı-siyahlı ekipte sakatlığı bulunan Yiğit dışında eksik bulunmazken, antrenman sonrası gazetecilere açıklamalarda bulunan Asbaşkan Nihat Çuhadar, “Geçtiğimiz hafta Kasımpaşa karşısında aldığımız galibiyetle büyük moral bulduk” dedi.

''3 PUAN İTİBARIMIZ VE KADERİMİZ AÇISINDAN ÇOK ÖNEMLİ''

Geçen hafta alınan galibiyetin morali ile Beşiktaş karşısına çıkacaklarını ve hedeflerinin mutlak galibiyet olduğuna dikkat çeken Çuhadar, “Beşiktaş ligin iyi takımlarından biri ve iyi bir kadroya sahip. Ben inanıyorum ki, saha ve seyirci avantajımızı kullanarak Beşiktaş’tan 3 puan alacağız. Gerçekten 3 puan bizim itibarımız ve kaderimiz açısından çok önemli. Beşiktaş maçı sonrasında da Türkiye Kupası’na gideceğiz. Beşiktaş maçından 3 puan alarak kupa maçı öncesi moral bulacağımızı düşünüyorum” diye konuştu.

İŞTE ALPER’İN TALİPLERİ

Alper’e Fenerbahçe, Trabzonspor ve Galatasaray’ın talip olduğunu ve görüşmelerin sürdüğünü vurgulayan Çuhadar, “Alper Potuk ile ilgili kamuoyunda büyük spekülasyonlar var ama Alper bizim oyuncumuz. Alper belirli bir noktaya geldi. Birçok takım istiyor. Neticede Alper’in de kendine göre hedefleri var. Yani bütün sporcuların hedefi, Avrupa’da veya Türkiye’deki 3 büyük kulüplerde oynamak. Alper’e Türkiye liginde; Fenerbahçe, Trabzonspor ve Galatasaray talip. Bu konuda görüşmeler oluyor. Bir futbolcu belli bir noktaya geldiğinde o futbolcuyu vermek gerekiyor. Zaten kendisinin de hedefi bu doğrultuda olduğu için biz de hem kendi menfaatini, hem de kulübün menfaatini düşünerek gerekeni yapacağız. Kamuoyunda bu olay çok yanlış şekilde değerlendiriliyor. Yani Alper’i biz vermek istiyormuşuz da Alper gitmek istemiyormuş gibi bir imaj ortaya çıkartılıyor” şeklinde konuştu.

“ALPER’İ SEZON ORTASINDA İSPANYA’DAN İSTEDİLER”

Eskişehirspor Teknik Asbaşkanı Nihat Çuhadar, Alper Potuk’un kendileri için önemli bir futbolcu olduğunu aktararak, “Alper’i satmaya niyetli olsaydık sezon ortasında İspanya’dan istemişlerdi o zaman verirdik. Ama bu sezon sonunda Alper’in de kendi hedefleri var. Dediğim gibi hem Eskişehirspor’un hem de Alper’in menfaatlerini düşünerek gerekeni yapacağız. Ayrıca Alper’i Galatasaray ısrarla istediği için kendisi tercihini o yönde kullanabilir ama Fenerbahçe’de ısrar eder. Tabi Alper’in de bir bedeli var. Bedelini verirse bir şey yaparız. Ama tabii Alper’in olurunu almak kaydıyla gerekeni yapılır. Alper Galatasaray’ı istiyor diye bir yorum yapmakta yanlış olur” açıklamalarında bulundu.