18 Nisan 2024, Perşembe Web TV Foto Galeri Sosyal Medya Mobil Uygulamalar Arşiv
 
 

Ronaldinho Kapıdan İçeri Giremez!



 

.  
) - BEŞİKTAŞ Kulübü Başkanı Fikret Orman, Ronaldinho'nun Beşiktaş'a gelmek istediğini bildirmesine karşın artık kulübün kapısından bile giremeyeceğini söyledi.
NTV Spor'da yayınlanan "Spor Merkezi" programında gündeme dair konuşan Orman'ın açıklamalarından satır başları şöyle:
"İNSANLARIN HAYALLER ÜZERİNE BİNA İNŞA ETMELERİNDEN RAHATSIZIM"
"Kendimizi başarılı buluyorum. Hatalarımız da oluyor. Ben şeffaf olmaya gayret ediyorum. Hatalarımı kabul ediyor, hatta özür diliyorum. Kendimizi en çok tenkit eden de benim. Ama insanların hayaller üzerine bina inşa etmelerinden rahatsızım. Gerçeklerden ayrılamayız. Dünyanın en büyük kulüpleri bile bütçeleri üzerinden yönetilmek zorunda. Artık cepten para da koyamıyorsunuz. Misal Zenit ceza aldı çünkü bütçesinden fazla para koydu. Biz geldiğimizde Beşiktaş'ın durumu belli. 300 milyon Dolar'dan fazla borç vardı, 80 milyon Dolar gelir vardı. Rakiplerinin 3'te 1'i geliri olan bir kulüptü. Çoğu anlaşma önceden yapılmıştı, 300'den fazla dava vardı. Kulüp batmış vaziyetteydi. Ben kredi almadan, yeni kaynak yaratmadan, Türkiye'nin en zor lokasyonunda stat yaptım. Ben hala Ferrari için para ödüyorum. 8 milyonun 5 milyonu falan ödenebildi. Ben geldiğim gün de dedim. Benden başka aday çıkmamasının sebebi de bu borçlardı. Hesap sormak çok kolay. Bir rakibimizde, Galatasaray'da buna benzer bir şey yaşandı, şimdi Trabzonspor'da da yaşanıyor. Ama bunlar camiada hoş karşılanmıyor. Transferlerle alakalı sorulacak bir hesap yok. Çünkü hepsi iyi niyetle yapılmış. Rakiplerimizde de 13-14 milyon Euro'ya alınıp bedavaya yollanan oyuncular var. O dönemde aday olmuş, yeniden seçilmiş, ibra olmuş, statta 'Çıldırt bizi başkan' diye bağırılmış. Borçları Yıldırım Demirören ile konuştuk. Şu an seyahatte, döndüğünde yine konuşacağız. Bir kısmını ödeyeceğiz, bir kısmını bağışlayacak, bir kısmını da sponsorluğa dönüştüreceğiz. Mahkemeler 5-10 sene sürüyor ve sonuca ulaşmıyor. Geçmiş geçmişte kaldı. Geçmişin üzerine bir bina inşa edemem."
"BİRAZCIK İNSANLIĞI, BİRAZCIK ADAMLIĞI OLAN VİCDANLI KONUŞUR. İSTESEM 3 SENE DAHA STADI YAPMAZ, TRANSFERDE ONU BUNU GETİRİRDİM"
"Vodafone Arena'nın durumu ortada. Bakalım, Galatasaray'ın stat inşaatı 4 sene sürdü ki etrafı bomboş olan, kimsenin müdahale etmediği bir yer orası. Bizim işçilerimizin konteynerlerini koyacağımız bir yer bile yoktu. Sıkıntılı bir yerde çalışıyoruz. Konya, Bursa statları devlet desteklediği halde kaç senedir bitmiyor. Peki siz böyle bir finansal durumu olan kulüpte bir kere duydunuz mu alacağını alamayan oldu diye? Stat için 2 tane seçenek var. Bir tanesi biz bunu Ağustos sonunda çatı hariç bitirme imkanına sahibiz. Açıkçası parada çok zorlanıyoruz. Hızlı bitirmek hızlı para akışı demek. Bir yandan da transferler var. Hepsi bir arada gitmek zorunda. Taraftarın beklentisi o yönde. Herkes 'Stat yetişmez' diye konuşuyor kimse 'Ben ne yardım yapabilirim' demiyor. Konuşanların 1 kuruş yardımı yok, sadece çeneleri var. Birazcık insanlığı, birazcık adamlığı olan vicdanlı konuşur. İstesem 3 sene daha stadı yapmaz, transferde onu bunu getirirdim."
"RONALDINHO HABER YOLLUYOR AMA KAPIDAN BİLE GİREMEZ"
"Transferde kulüpler var, aracılar var, menajerler var. Bu insanlar bilgileri bir yerlerle paylaşıyor. Ama Beşiktaş'ın da kimseyle görüşmeden transfer yapması mümkün mü? Ronaldinho'nun kardeşi buraya sürekli gelmek istiyordu biz de davet ettik. Sonra buraya gelince menajeri basına haber verdi, taraftar beklentiye girdi. Bu yapılan hoş değil. Ronaldinho şimdi 50 defa haber yolluyor gelmek için. Beşiktaş'ın kapısından geçemez artık!"
"FENERBAHÇE, DIEGO İÇİN ÇOK FAZLA PARA VERDİ"
"Fenerbahçe, Diego'ya bizden 7 milyon Euro fazla verdi. Kulüpler bu hale bunlardan dolayı geldi. Benim elimde Fenerbahçe'den fazla verecek kaynak yok. İmza atarken para vermiyorsunuz. Oyuncuya başka kulüp 3 milyon Euro veriyor siz 3.5 milyon öneriyorsunuz, o anda para vermiyorsunuz ki. Sadece imza atılıyor. Ama sonra ödeyemediğiniz için dosyalar birikiyor. Fenerbahçe bu parayı vermiş, Fenerbahçe onun hesabını kendi genel kurulunda versin. Fenerbahçe Diego'ya çok para verdi, Fenerbahçe'nin borçları yok mu? Var."
"QUARESMA İÇİN KİRALANAN OTOBÜSÜN PARASINI BİLE BİZ ÖDEDİK"
"Demba Ba 1 günde gelir mi? Gelir. Nasıl gelir? 2 misli para verirsen gelir. Misal Quaresma. Eski yönetim Quaresma'ya 1 lira bile ödemedi, biz ödedik. Quaresma İstanbul'a geldiğinde otobüs kiralanmış, otobüsün 14 bin TL parası ödenmemiş. O yüzden haciz geldi, ben ve arkadaşlarım ödedi." 
"POPÜLER TRANSFER YAPMAYACAĞIZ"
"En kolay iştir popüler transfer yapmak. Ama kim ödeyecek parasını? Bizden kimse bunu yapmamızı beklemesin."
"FERNANDES'E ÖZELLİKLE BİZDEN BU SENE ALDIĞI PARAYI HELAL ETMİYORUM"
"Fernandes'e özellikle bizden bu sene aldığı parayı helal etmiyorum."
"FENERBAHÇE VE GALATASARAY'I GEÇECEĞİZ"
"Son 4 senede şampiyon olmadık. Fenerbahçe'nin stadı var mı? Var. Galatasaray'ın var mı? Var. Fenerbahçe ve Galatasaray 400-450 milyon bütçeyle oynuyor, biz 140 milyon bütçeyle oynuyoruz. Gerisinde kalmış mıyız? Kalmışız. Biz stadı bitirmeye çalışarak, sponsorluk anlaşmaları yaparak rakiplerimizle aramızdaki 3 misli olan farkı seneye yüzde 20'ye indirmeye çalışacağız. 2 sene sonra da geçeriz."
"4 TRANSFER YAPACAĞIZ"
"4 transfer yapacağız. Rakiplerimiz çok transfer yapıyor, bunları planlamadı diye, ben planımı yaptım. Bizim kadromuz geçen sezon biraz da yeniden yapılanmadan dolayı şişikti. 30-31 oyuncu vardı, hepsini oynatamadık. Çok fazla oyuncu almayacağız maksimum 4 ya da 5 oyuncu alırız"
"TRABZONSPOR BAŞKANI OLCAN İÇİN ARADI"
"Olcan ile ilgili haberler gerçek dışı. Trabzonspor Başkanı, bizim 2. Başkanımızı arayıp 'Biz oyuncu ile yollarımızı ayırmayı düşünmüyoruz' dedi. Bizim için o iş o anda bitti."
"BEŞİKTAŞ CANER'E ARAÇ OLMAZ"
"Caner, kulübü ile görüşmelerini sürdürüyor. Beşiktaş araç olmaz, amaç olur. Kulübüyle pazarlık etmesi için Beşiktaş'ı kimseye araç olarak kullandırtmam. Caner kulübüyle anlaşamazsa, 'Beşiktaş'ta oynamak istiyorum' derse o zaman kontrat konuşabilirim. Yoksa biz öyle bir topa girmeyiz."
"GÖKHAN GİDERSE ÖLMEM"
"Gökhan Töre'ye o olayda çok sinirlenirdim tabii ki... O konunun Beşiktaş açısından tutulacak tarafı yok. Beşiktaş ona evini, sahasını açtı. Gökhan kariyerinin ilk golünü attı. Bir sürü yere gitti, oynayamadı; Beşiktaş'ta oynadı. Ben Rubin Kazan ile konuşacağım ama ilk adımı Gökhan atmalı ve bize de şu kadar paraya oynarım demeli. Biz Gökhan'ın bonservisini alabilirdik ama henüz almadık. Çünkü Gökhan ile anlaşmadık. Gökhan kalsın isterim, ama giderse de ölmem. Beşiktaş'taki huzuru da başka yerde bulamaz. Çok önemsediğim bir durum değil açıkçası"
"GECE YAŞANTISI KONUSUNDA SERT OLACAĞIZ"
"Beşiktaş'ın marka değerini kimse düşüremez. Ben sahada oynuyorum gece istediğimi yapıyorum diyemez. Onlar bizim kulübümüzü temsil ediyor. Artık bu konularda daha sert olacağız. Bu tarzdaki oyuncularla da ayrılıyoruz. Fernandes en başta. o kendisi gezmek bir yana milleti de örgütleyip geziyordu." 
F.BAHÇE SEYİRCİLİ OYNASIN ÇAĞRISIYLA İLGİLİ...
"Benim diğer kulüp başkanları ile olay yaratmamam dünyanın en kolay işi. Ama bu insanları mutlu etmiyor, sahadan uzaklaştırıyor. 4 maç vardı, 12 puan vardı. Fenerbahçe bütün sezon 4-5 defa yenilmiş, son 4 maçı da kaybedecek; olur mu bu? Samimi olalım. Biz aynı durumda olsak, şampiyonluğa gitsek, bu maçı taraftarımızla yaşamak isterdim. Buna da başka bir camianın pozitif yaklaşması müthiş olurdu. Sporun içinde kavgadan beslenen tipler var, bunlar her camiada var. Bunu düzeltmemiz lazım"
"ALMEIDA KALMAK İSTİYOR, DÜŞÜNECEĞİZ" 
"Santrafora transfer planlıyoruz. Almeida esasında iyi bir çocuk. Beşiktaş'a gelirken menajerleri ona 'Sen 6-8 ay top oyna sonra biz seni başka yere götüreceğiz' demiş. Yani oyuncu Beşiktaş'a amaç değil araç için gelmiş. Ben de 'kulüp bul git' dedim. O da kulüp bulamadı ve kaldı. Çünkü Beşiktaş'tan aldığı paraları Avrupa'da kimseden alamaz. Geçen sene eşinden ayrıldı, ardından bir birliktelik yaşamaya başladı ve performansı arttı. Şehri sevmeye başladı. Ben de ona kendisiyle kontrat yapabileceğimizi söyledim. Ama kontrat için istekli olması gerektiğini söyledim. Ama o Dünya Kupası finallerine gideceğini söyledi. Ben de ona hodri meydan dedim. Şimdi Beşiktaş ile kontrat yapmak istiyor. Konuyu Biliç ve Özen ile konuşacağız. Başka isimler de var."
"BİLİÇ DÜNYA ÇAPINDA BİR HOCA OLACAK"
"Biliç ikinci yarı müthiş bir performans sergiledi. Biliç dünya çapında bir hoca olacak ve gelecek sezonki performansı çok daha iyi olacak."
İLHAN MANSIZ'IN TEKNİK HEYETE GİRECEĞİ İDDİALARI...
"Teknik heyetin patronu Slaven Biliç. Ben bugüne kadar Önder Özen'e şu elemanı getir değiştir demedim. O da bunu demez. Ama gördüğümüz bazı şeyler olabilir. İlhan Mansız ya da başka birinin kulübede olmasının çok fayda getireceğini düşünüyorum. Çünkü hem köprü olacak hem de komünikasyonu sağlayacak. İlhan çok düzgün bir çocuktur, çok karakterlidir, çok da severim. Ama bu konuyu Biliç ile hiç konuşmadım."
"KERİM FREI'I KAZANMALIYIZ"
"Kerim Frei pırıl pırıl bir çocuk. Beşiktaş onu kazanmalı."
"ÇARŞI ÜRÜNLERİYLE İLGİLİ HABERLER KÜLLİYEN YALAN"
"Çarşı ürünlerinin Kartal Yuvası'nda satılmayacağı haberleri külliyen yalan. Amaç taraftarla kulübü ya da hükümetle Beşiktaş'ı karşı karşıya bırakmak"
"STADIN KAPANMASINA NEDEN OLANI ÖMÜR BOYU STADA SOKMAYACAĞIM"
"Ben Beşiktaş'ın stadını kapattırmayacağım. Yeni statta içtikleri sigarayı bile görüntüleyebilirim. Yeni statta küfür edeni, stadın kapanmasına neden olanı ben ömür boyu stada sokmayacağım. Devlet ister ceza versin ister vermesin."

Beşiktaş  Başkanı Fikret Orman, Ronaldinho'nun Beşiktaş'a gelmek istediğini bildirmesine karşın artık kulübün kapısından bile giremeyeceğini söyledi.

NTV Spor'da yayınlanan "Spor Merkezi" programında gündeme dair konuşan Orman'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

"İNSANLARIN HAYALLER ÜZERİNE BİNA İNŞA ETMELERİNDEN RAHATSIZIM"

"Kendimizi başarılı buluyorum. Hatalarımız da oluyor. Ben şeffaf olmaya gayret ediyorum. Hatalarımı kabul ediyor, hatta özür diliyorum. Kendimizi en çok tenkit eden de benim. Ama insanların hayaller üzerine bina inşa etmelerinden rahatsızım. Gerçeklerden ayrılamayız. Dünyanın en büyük kulüpleri bile bütçeleri üzerinden yönetilmek zorunda. Artık cepten para da koyamıyorsunuz. Misal Zenit ceza aldı çünkü bütçesinden fazla para koydu. Biz geldiğimizde Beşiktaş'ın durumu belli. 300 milyon Dolar'dan fazla borç vardı, 80 milyon Dolar gelir vardı. Rakiplerinin 3'te 1'i geliri olan bir kulüptü. Çoğu anlaşma önceden yapılmıştı, 300'den fazla dava vardı. Kulüp batmış vaziyetteydi. Ben kredi almadan, yeni kaynak yaratmadan, Türkiye'nin en zor lokasyonunda stat yaptım. Ben hala Ferrari için para ödüyorum. 8 milyonun 5 milyonu falan ödenebildi. Ben geldiğim gün de dedim. Benden başka aday çıkmamasının sebebi de bu borçlardı. Hesap sormak çok kolay. Bir rakibimizde, Galatasaray'da buna benzer bir şey yaşandı, şimdi Trabzonspor'da da yaşanıyor. Ama bunlar camiada hoş karşılanmıyor. Transferlerle alakalı sorulacak bir hesap yok. Çünkü hepsi iyi niyetle yapılmış. Rakiplerimizde de 13-14 milyon Euro'ya alınıp bedavaya yollanan oyuncular var. O dönemde aday olmuş, yeniden seçilmiş, ibra olmuş, statta 'Çıldırt bizi başkan' diye bağırılmış. Borçları Yıldırım Demirören ile konuştuk. Şu an seyahatte, döndüğünde yine konuşacağız. Bir kısmını ödeyeceğiz, bir kısmını bağışlayacak, bir kısmını da sponsorluğa dönüştüreceğiz. Mahkemeler 5-10 sene sürüyor ve sonuca ulaşmıyor. Geçmiş geçmişte kaldı. Geçmişin üzerine bir bina inşa edemem."

"BİRAZCIK İNSANLIĞI, BİRAZCIK ADAMLIĞI OLAN VİCDANLI KONUŞUR. İSTESEM 3 SENE DAHA STADI YAPMAZ, TRANSFERDE ONU BUNU GETİRİRDİM"

"Vodafone Arena'nın durumu ortada. Bakalım, Galatasaray'ın stat inşaatı 4 sene sürdü ki etrafı bomboş olan, kimsenin müdahale etmediği bir yer orası. Bizim işçilerimizin konteynerlerini koyacağımız bir yer bile yoktu. Sıkıntılı bir yerde çalışıyoruz. Konya, Bursa statları devlet desteklediği halde kaç senedir bitmiyor. Peki siz böyle bir finansal durumu olan kulüpte bir kere duydunuz mu alacağını alamayan oldu diye? Stat için 2 tane seçenek var. Bir tanesi biz bunu Ağustos sonunda çatı hariç bitirme imkanına sahibiz. Açıkçası parada çok zorlanıyoruz. Hızlı bitirmek hızlı para akışı demek. Bir yandan da transferler var. Hepsi bir arada gitmek zorunda. Taraftarın beklentisi o yönde. Herkes 'Stat yetişmez' diye konuşuyor kimse 'Ben ne yardım yapabilirim' demiyor. Konuşanların 1 kuruş yardımı yok, sadece çeneleri var. Birazcık insanlığı, birazcık adamlığı olan vicdanlı konuşur. İstesem 3 sene daha stadı yapmaz, transferde onu bunu getirirdim."

"RONALDINHO HABER YOLLUYOR AMA KAPIDAN BİLE GİREMEZ"

"Transferde kulüpler var, aracılar var, menajerler var. Bu insanlar bilgileri bir yerlerle paylaşıyor. Ama Beşiktaş'ın da kimseyle görüşmeden transfer yapması mümkün mü? Ronaldinho'nun kardeşi buraya sürekli gelmek istiyordu biz de davet ettik. Sonra buraya gelince menajeri basına haber verdi, taraftar beklentiye girdi. Bu yapılan hoş değil. Ronaldinho şimdi 50 defa haber yolluyor gelmek için. Beşiktaş'ın kapısından geçemez artık!"

"FENERBAHÇE, DIEGO İÇİN ÇOK FAZLA PARA VERDİ"

"Fenerbahçe, Diego'ya bizden 7 milyon Euro fazla verdi. Kulüpler bu hale bunlardan dolayı geldi. Benim elimde Fenerbahçe'den fazla verecek kaynak yok. İmza atarken para vermiyorsunuz. Oyuncuya başka kulüp 3 milyon Euro veriyor siz 3.5 milyon öneriyorsunuz, o anda para vermiyorsunuz ki. Sadece imza atılıyor. Ama sonra ödeyemediğiniz için dosyalar birikiyor. Fenerbahçe bu parayı vermiş, Fenerbahçe onun hesabını kendi genel kurulunda versin. Fenerbahçe Diego'ya çok para verdi, Fenerbahçe'nin borçları yok mu? Var."

"QUARESMA İÇİN KİRALANAN OTOBÜSÜN PARASINI BİLE BİZ ÖDEDİK"

"Demba Ba 1 günde gelir mi? Gelir. Nasıl gelir? 2 misli para verirsen gelir. Misal Quaresma. Eski yönetim Quaresma'ya 1 lira bile ödemedi, biz ödedik. Quaresma İstanbul'a geldiğinde otobüs kiralanmış, otobüsün 14 bin TL parası ödenmemiş. O yüzden haciz geldi, ben ve arkadaşlarım ödedi." 

"POPÜLER TRANSFER YAPMAYACAĞIZ"

"En kolay iştir popüler transfer yapmak. Ama kim ödeyecek parasını? Bizden kimse bunu yapmamızı beklemesin."

"FERNANDES'E ÖZELLİKLE BİZDEN BU SENE ALDIĞI PARAYI HELAL ETMİYORUM"

"Fernandes'e özellikle bizden bu sene aldığı parayı helal etmiyorum."

"FENERBAHÇE VE GALATASARAY'I GEÇECEĞİZ"

"Son 4 senede şampiyon olmadık. Fenerbahçe'nin stadı var mı? Var. Galatasaray'ın var mı? Var. Fenerbahçe ve Galatasaray 400-450 milyon bütçeyle oynuyor, biz 140 milyon bütçeyle oynuyoruz. Gerisinde kalmış mıyız? Kalmışız. Biz stadı bitirmeye çalışarak, sponsorluk anlaşmaları yaparak rakiplerimizle aramızdaki 3 misli olan farkı seneye yüzde 20'ye indirmeye çalışacağız. 2 sene sonra da geçeriz."

"4 TRANSFER YAPACAĞIZ"

"4 transfer yapacağız. Rakiplerimiz çok transfer yapıyor, bunları planlamadı diye, ben planımı yaptım. Bizim kadromuz geçen sezon biraz da yeniden yapılanmadan dolayı şişikti. 30-31 oyuncu vardı, hepsini oynatamadık. Çok fazla oyuncu almayacağız maksimum 4 ya da 5 oyuncu alırız"

"TRABZONSPOR BAŞKANI OLCAN İÇİN ARADI"

"Olcan ile ilgili haberler gerçek dışı. Trabzonspor Başkanı, bizim 2. Başkanımızı arayıp 'Biz oyuncu ile yollarımızı ayırmayı düşünmüyoruz' dedi. Bizim için o iş o anda bitti."

"BEŞİKTAŞ CANER'E ARAÇ OLMAZ"

"Caner, kulübü ile görüşmelerini sürdürüyor. Beşiktaş araç olmaz, amaç olur. Kulübüyle pazarlık etmesi için Beşiktaş'ı kimseye araç olarak kullandırtmam. Caner kulübüyle anlaşamazsa, 'Beşiktaş'ta oynamak istiyorum' derse o zaman kontrat konuşabilirim. Yoksa biz öyle bir topa girmeyiz."

"GÖKHAN GİDERSE ÖLMEM"

"Gökhan Töre'ye o olayda çok sinirlenirdim tabii ki... O konunun Beşiktaş açısından tutulacak tarafı yok. Beşiktaş ona evini, sahasını açtı. Gökhan kariyerinin ilk golünü attı. Bir sürü yere gitti, oynayamadı; Beşiktaş'ta oynadı. Ben Rubin Kazan ile konuşacağım ama ilk adımı Gökhan atmalı ve bize de şu kadar paraya oynarım demeli. Biz Gökhan'ın bonservisini alabilirdik ama henüz almadık. Çünkü Gökhan ile anlaşmadık. Gökhan kalsın isterim, ama giderse de ölmem. Beşiktaş'taki huzuru da başka yerde bulamaz. Çok önemsediğim bir durum değil açıkçası"

"GECE YAŞANTISI KONUSUNDA SERT OLACAĞIZ"

"Beşiktaş'ın marka değerini kimse düşüremez. Ben sahada oynuyorum gece istediğimi yapıyorum diyemez. Onlar bizim kulübümüzü temsil ediyor. Artık bu konularda daha sert olacağız. Bu tarzdaki oyuncularla da ayrılıyoruz. Fernandes en başta. o kendisi gezmek bir yana milleti de örgütleyip geziyordu." 

F.BAHÇE SEYİRCİLİ OYNASIN ÇAĞRISIYLA İLGİLİ...

"Benim diğer kulüp başkanları ile olay yaratmamam dünyanın en kolay işi. Ama bu insanları mutlu etmiyor, sahadan uzaklaştırıyor. 4 maç vardı, 12 puan vardı. Fenerbahçe bütün sezon 4-5 defa yenilmiş, son 4 maçı da kaybedecek; olur mu bu? Samimi olalım. Biz aynı durumda olsak, şampiyonluğa gitsek, bu maçı taraftarımızla yaşamak isterdim. Buna da başka bir camianın pozitif yaklaşması müthiş olurdu. Sporun içinde kavgadan beslenen tipler var, bunlar her camiada var. Bunu düzeltmemiz lazım"

"ALMEIDA KALMAK İSTİYOR, DÜŞÜNECEĞİZ" 

"Santrafora transfer planlıyoruz. Almeida esasında iyi bir çocuk. Beşiktaş'a gelirken menajerleri ona 'Sen 6-8 ay top oyna sonra biz seni başka yere götüreceğiz' demiş. Yani oyuncu Beşiktaş'a amaç değil araç için gelmiş. Ben de 'kulüp bul git' dedim. O da kulüp bulamadı ve kaldı. Çünkü Beşiktaş'tan aldığı paraları Avrupa'da kimseden alamaz. Geçen sene eşinden ayrıldı, ardından bir birliktelik yaşamaya başladı ve performansı arttı. Şehri sevmeye başladı. Ben de ona kendisiyle kontrat yapabileceğimizi söyledim. Ama kontrat için istekli olması gerektiğini söyledim. Ama o Dünya Kupası finallerine gideceğini söyledi. Ben de ona hodri meydan dedim. Şimdi Beşiktaş ile kontrat yapmak istiyor. Konuyu Biliç ve Özen ile konuşacağız. Başka isimler de var."

"BİLİÇ DÜNYA ÇAPINDA BİR HOCA OLACAK"

"Biliç ikinci yarı müthiş bir performans sergiledi. Biliç dünya çapında bir hoca olacak ve gelecek sezonki performansı çok daha iyi olacak."

İLHAN MANSIZ'IN TEKNİK HEYETE GİRECEĞİ İDDİALARI...

"Teknik heyetin patronu Slaven Biliç. Ben bugüne kadar Önder Özen'e şu elemanı getir değiştir demedim. O da bunu demez. Ama gördüğümüz bazı şeyler olabilir. İlhan Mansız ya da başka birinin kulübede olmasının çok fayda getireceğini düşünüyorum. Çünkü hem köprü olacak hem de komünikasyonu sağlayacak. İlhan çok düzgün bir çocuktur, çok karakterlidir, çok da severim. Ama bu konuyu Biliç ile hiç konuşmadım."

"KERİM FREI'I KAZANMALIYIZ"

"Kerim Frei pırıl pırıl bir çocuk. Beşiktaş onu kazanmalı."

"ÇARŞI ÜRÜNLERİYLE İLGİLİ HABERLER KÜLLİYEN YALAN"

"Çarşı ürünlerinin Kartal Yuvası'nda satılmayacağı haberleri külliyen yalan. Amaç taraftarla kulübü ya da hükümetle Beşiktaş'ı karşı karşıya bırakmak"

"STADIN KAPANMASINA NEDEN OLANI ÖMÜR BOYU STADA SOKMAYACAĞIM"

"Ben Beşiktaş'ın stadını kapattırmayacağım. Yeni statta içtikleri sigarayı bile görüntüleyebilirim. Yeni statta küfür edeni, stadın kapanmasına neden olanı ben ömür boyu stada sokmayacağım. Devlet ister ceza versin ister vermesin."

 

02 Haziran 2014
Etiket; beşiktaş ronaldinho, beşiktaş fikret orman Yazdır   |   Paylaş

İlgili haberler


Ronaldinho bu fotoğrafı çeken kızı arıyor
 
Bu yazı için yapılan yorumlar ( 0 ) + Yorum Yaz

Yorum bulunamadı !..

 
facebook.com/HaberEgeli
 
Diğer Haberler
TSYD İZMİR'DE NÖBET DEĞİŞİMİ
VOLEYBOL ŞEHRİ İZMİR
İZMİR BASIN LİGİ BAŞLADI
TSYD KUPASI ARKAS'IN
TFF'DE İZMİR GÜCÜ
TSYD İZMİR'DEN VOLEYBOLDA 8. TURNUVA
MENEMEN FK HIZLI BAŞLADI
İŞTE KUZEY YILDIZI
FUAT ÇAPA DA MEDYAALL'DA
EROĞLU'NUN İLETİŞİM ORTAĞI MEDYAALL
TSYD'NİN URLA GURURU
ARKAS'TA 8. KUPA MÜZEDE
TSYD İZMİR KOŞUSU NEFES KESTİ
KARŞIYAKA BELEDİYESİNDEN SPORA DEV HİZMET
MUĞLA ŞAMPİYONLARI MİLAS'TAN
TSYD KUPASI ARKAS'IN
YAPAMAZSIN DEDİLER YAPTI
ERHAN ÇELENK'E GÖNÜLDEN TEBRİK
SİMYA METAL 7. TSYD İZMİR VOLEYBOL TURNUVASI BAŞLIYOR
İZMİR'DE MASA TENİSİ HEYECANI
 
+ Çok okunan haberler

WEB TV Tüm videolar
Deplasmanda plasebo
 
Şeyhim kainata alışamadım
 
 
FOTO GALERİ Tüm galeriler
 
 
 
? Anket
Spor Toto Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu Kim Olur?
 
   
Spor Kent Haberleri Politika Ekonomi Yazarlar Sağlık Eğitim Asayiş Kültür Sanat Yaşam Dünya Magazin
facebook.com/haberegeli twitter.com/haberegeli Google+   Anasayfam Yap
Sık Kullanılanlara Ekle
Künye
Sitene Ekle
İletişim

© Copyrigth 2013 haberegeli.com tüm hakları saklıdır
  Sitemiz abonesidir