28 Mart 2024, Perşembe Web TV Foto Galeri Sosyal Medya Mobil Uygulamalar Arşiv
 
 

Sabri kışkırtma amaçlı oyuna girdi



Fenerbahçe'nin kalecisi Volkan, FB TV, Sabri'nin kendisine yönelik eleştirilerine cevap verdi. Maç sonrası hayatını kaybeden sarı-lacivertli taraftarın ailesine baş sağlığı dileyen Volkan Demirel, “Maç, derbi, o, bu, her şey gelip geçici. Başta bir kardeşimizi kaybettik. Çok üzgünüz. Keşke bunlar yaşanmasaydı ve kardeşimiz bizimle beraber olsaydı. Ailesine sabır diliyorum. Fenerbahçe camiası ve futbolcular olarak elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız. Her zaman yanlarında olduğumuzu bilsinler. Tekrar tekrar başları sağolsun” dedi.

“OLAYLAR, GALATASARAY’IN BİZİ PROVOKE ETMESİYLE BAŞLADI”

Başarılı file bekçisi, derbi maçta çıkan olanlarla ilgili olarak ise, “Maça gelince de, yaşananları bende tasvip etmiyorum. Yanlış şeyler. Futbolun sadece saha içinde kalmasını ve güzel şekilde anılmasını isteyen ve dileyen biriyim. Ama tabi ki maçtan sonra yapılan karşılıklı açıklamalar ve daha sonra bugün arkadaşımızın yaptığı açıklama gerçekten beni, ben konuşmayacaktım aslında. Ben bugün buraya kendi isteğimle geldim. Konuşmayıp, susmaya devam edecektim. Çünkü siz ne söylerseniz söyleyin, insanlar bildiğini konuşuyorlar.  Maç içinde olanlar, maçın başlangıcından itibaren tamamen Galatasaray’ın bizi provoke etmesiyle başladı. Maç öncesinde ‘Alkışlar mı? Alkışlamazlar mı?’ Maça geldikten sonra soyunma odalarındaki; sesler, şarkılar, söylemler. Sonra maç içerisindeki olan bir kaç durum. İlk yarıda yaşanan bir Hasan Ali Kaldırım pozisyonu var. Hasan Ali sessiz birisidir. Drogba, Eboue onun üzerine oynuyorlardı. Ben takım arkadaşımı korumak amaçlı oraya gidiyorum. Volkan, ‘Drogba’ya saldırıyor’ oluyor. Tamamen çarpıtılıyor. Daha sonra devre arasında Gökhan’la Burak bir tartışmaya giriyor. Ben yine onları odalarına gitmeleri için uyarıyorum. Hasan ağabeyle aynı ortamlarda da bulunduk. Aynı koşullarda da mücadele ettik. Sonra yakınıma gelip, bana ters ters bakıyor. Daha sonra Şükrü ağabey, o da beni çok iyi tanıyor. Bana, ‘Sen buraya gelince değişiyorsun’ diyor. Benim sadece ‘ağabey boş verin içeri girin dememden’ kaynaklanan bir durumdu” şeklinde konuştu.

“SABRİ’NİN OYUNA PROVOKE AMAÇLI GİRDİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM”

Sarı-kırmızılı futbolcu Sabri Sarıoğlu ile aralarında yaşanan tartışmayı da anlatan Demirel, “Maçın bitimine 5 dakika kalan Sabri’yle yaşanan olaylar var. Kale arkasına çıkan topta benim rakibi perdelemem hakkım. Çünkü zaman bizim lehimize işliyor. Tamamen sırtımı dönerek, topun çıkmasına izin verdim. Daha sonrasında arkadan beni itekledi. Ben, pozisyon gereği bir şey demedim. Topu aldım, kaleme geçerken, ellerini açmış bir şekilde bana bir şeyler söyledi. Ben de ‘ne diyorsun, ne yapacaksın’ derken vücut vücuda temasımız oldu. Daha sonra benim boynuma sarıldı. Ben şunu söylemek istiyorum. Sabri açıklama da yapmış, ‘Volkan’ı tanımıyorum’ diye. Beni tanıyıp tanımaması önemli değil. Beni tanıyan takım arkadaşları çok iyi bilir. Selçuk olsun, kaleci Muslera olsun ağızlarından hiçbir şey çıkmadı. Gökhan Zan olsun, bunlar benim ailecek görüştüğüm insanlar. Birkaç isim var. İsimde verebilirim. Eboue, Drogba, Riera, Melo. Sabri’nin ise oyuna tamamen provoke amaçlı girdiğini düşünüyorum. Taktik ve teknikle alakalı bir değişiklik olduğunu düşünmüyorum. Neticesinde o olaylar oldu. Yaşandıktan sonrada ‘Volkan’ı tanımıyorum’ gibilerinden açıklamalar yapmış. Beni tanımasına gerek yok. Geçmişimde bir münakaşam olmamıştır, bundan sonraki hayatımda da olmayacaktır. Fatih hoca, Şükrü ağabey, Hasan ağabey, hem milli takımdaki arkadaşlarım, benimle daha önceki organizasyonlarda yer alan arkadaşlarım, yakın çevrem, beni tanıyan insanlar çok iyi tanır. Ben durduk yere kimseyle, dalaşmam, hakaret etmem. Yapmak gerekiyor mu, tabii ki gerekmiyor” diye konuştu.

“BU MAÇ FENERBAHÇE TARAFTARINA MUTLU EDEBİLECEĞİMİZ TEK MAÇTI”

Fenerbahçeli kaleci Volkan Demirel, Galatasaray maçına çok önem verdiklerine değinerek,  şöyle devam etti:

“Maç bizim için koskoca bir sezonun, Fenerbahçe taraftarını mutlu edebileceğimiz tek maçtı. Bu maça nasıl hazırlandığımızı, futbolcular, hocamız, Samandıra altındaki herkes çok iyi biliyor. Biz burada yenilirsek, çimcisinden yemekhane çalışana kadar herkes etkilenecekti. Bunu bilerek çıktık. Onlar tam tersine, bizle oynamak, dalga geçmek. Bizle dalga geçemezler tabi. Bütün her şeyi yapıp bizim burada ceza alarak, belki UEFA Şampiyonlar Ligi’ne gitmemizi engelleyerek, birçok nedenleri var. Biz bunları maçın öncesinde de biliyorduk. Şimdi de biliyoruz. Bana ne ceza gelir, bilmiyorum ama ben yaptığım hareketlerden dolayı hem Fenerbahçe taraftarından, hem futbolu seven, futbolu futbol için izleyen, futboldan çıkarlar beklemeyen insanlardan özür diliyorum. Ama diğer kesimden özür dilemiyorum. Beni tahrik eden, yolda giderken de herhangi birine bir şey deseniz o size bir karşılık verecektir. Ben bundan rahatsızlık duyduğum için dile getirmek istedim sizlerin aracılığıyla. Basını toplayıp, şov yapmaya da gerek yok. Herhangi bir yerde çıkıp adam gibi anlatsanız, herkes sizi anlar. Ben sadece bunları dile getirmeye çalıştım. Tekrar tekrar hayatını kaybeden kardeşimizin, arkadaşımızın ailesine baş sağlığı diliyorum” ifadelerini kullandı. Yaşanan olayların güzel olmadığına dikkat çeken Volkan Demirel, “Fenerbahçe taraftarından bu yaptıklarımdan dolayı, sadece Fenerbahçe taraftarı için söylemiyorum, futbolu seven insanlar, futboldan çıkar beklemeyen insanlardan özürüm geçerlidir. Ama bunların yaşanması iyi olmadı. Yaşandı, bitti. Uzaması da her iki tarafa zarar verecektir.''

15 Mayıs 2013
Etiket; Volkan, Sabri, Fenerbahçe, Galatasaray Yazdır   |   Paylaş

İlgili haberler


Ali Mert'e Fenerbahçe jesti
Dostça başladı, dostça bitti
İyi futbola devam
Bu Göztepe iş yapar
Sabri tamam Beto sırada
Sabri geldi hoş geldi
15 Temmuz'u Batı'ya anlatıyoruz
Karşıyaka yenildi ama umut verdi
 
Bu yazı için yapılan yorumlar ( 0 ) + Yorum Yaz

Yorum bulunamadı !..

 
facebook.com/HaberEgeli
 
Diğer Haberler
TSYD İZMİR'DE NÖBET DEĞİŞİMİ
VOLEYBOL ŞEHRİ İZMİR
İZMİR BASIN LİGİ BAŞLADI
TSYD KUPASI ARKAS'IN
TFF'DE İZMİR GÜCÜ
TSYD İZMİR'DEN VOLEYBOLDA 8. TURNUVA
MENEMEN FK HIZLI BAŞLADI
İŞTE KUZEY YILDIZI
FUAT ÇAPA DA MEDYAALL'DA
EROĞLU'NUN İLETİŞİM ORTAĞI MEDYAALL
TSYD'NİN URLA GURURU
ARKAS'TA 8. KUPA MÜZEDE
TSYD İZMİR KOŞUSU NEFES KESTİ
KARŞIYAKA BELEDİYESİNDEN SPORA DEV HİZMET
MUĞLA ŞAMPİYONLARI MİLAS'TAN
TSYD KUPASI ARKAS'IN
YAPAMAZSIN DEDİLER YAPTI
ERHAN ÇELENK'E GÖNÜLDEN TEBRİK
SİMYA METAL 7. TSYD İZMİR VOLEYBOL TURNUVASI BAŞLIYOR
İZMİR'DE MASA TENİSİ HEYECANI
 
+ Çok okunan haberler

WEB TV Tüm videolar
Deplasmanda plasebo
 
Şeyhim kainata alışamadım
 
 
FOTO GALERİ Tüm galeriler
 
 
 
? Anket
Spor Toto Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu Kim Olur?
 
   
Spor Kent Haberleri Politika Ekonomi Yazarlar Sağlık Eğitim Asayiş Kültür Sanat Yaşam Dünya Magazin
facebook.com/haberegeli twitter.com/haberegeli Google+   Anasayfam Yap
Sık Kullanılanlara Ekle
Künye
Sitene Ekle
İletişim

© Copyrigth 2013 haberegeli.com tüm hakları saklıdır
  Sitemiz abonesidir