20 Nisan 2024, Cumartesi Web TV Foto Galeri Sosyal Medya Mobil Uygulamalar Arşiv
 
 

Salzburg maçı ilk sınav



Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu ilk maçında Salzburg ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'de,  ilk resmi sınavlarına çıkacak Teknik Direktör Ersun Yanal ile Çek oyuncu Michal Kadlec, maçın oynanacağı Red Bull Arena’da bir basın toplantısı düzenledi.

Kadlec, "İlk önce hoş geldiniz demek istiyorum. Bildiğiniz üzere kamp dönemi geçirdik, hazırlık maçları yaptık. Bir arada olmaktan dolayı mutluyuz. Siz de biliyorsunuz, ilk önce Şampiyonlar Ligi’ne katılamayacaktık, ancak ardından katılma kararımız çıktı vardı şimdi de buradayız. Yoğun bir dönem geçirdik ama burada olduğumuz için mutluyuz. Yarın bütün mücadelemizle sahada olacağız. Herkes ŞAmpiyonlar Ligi'nde oynamak ister. Biz de elimizden geleni yapacağız. Salzburg’u izledik ve inceledik. Biz buraya kazanmaya geldik" dedi.

Ersun Yanal: "Mücadele eden bir Fenerbahçe izleteceğiz"

Teknik Direktör Ersun Yanal ise, kazanmak için Salzburg’a geldiklerini belirterek, "Avrupa ve Türk spor kamuoyunun dikkati bu maç üzerine yoğunlaştı. Biz de Salzburg’a kazanmak için geldik. Stat dolacak. Burada ve dünyanın her yerinde çok sayıda Fenerbahçe taraftarı var. Onların alakası oldukça fazla olacak. Gücümüzü taraftarlarımızdan alıyoruz. Bu gücü sahada kullanmak için çalışıyor ve mücadele ediyoruz. Mücadele eden bir Fenerbahçe izleteceğiz. Bu maça gelinceye kadar 3 hazırlık maçı yaptık ve yoğun bir kamp süreci geçirdik. Rakip ise 2 lig maçı oynadı. Rakibimizi yenecek güçteyiz. Bunun için mücadele edeceğiz. Her oynadığımız maçta daha iyisini oynayacak ve daha fazla mücadele edeceğiz. Salzburg güçlü ve disiplinli bir takım, Fenerbahçe ise çok güçlü bir takım" diye konuştu.

Kadlec, rakibin oynadığı 2 lig maçında da rakip ağlarına toplamda 10 gol atmasına ilişkin soruya, "Orta sahada ya da sağ ve sol bekte oynarım. Hocamın da dediği gibi biz buraya kazanmaya geldik. Rakibimize de saygı duyuyoruz" cevabını verdi.

Avrupa’da oynayan her takımın belirli bir oyun disiplinine ve oyun sistemine sahip olduğu ifade eden Ersun Yanal, Salzburg içinse, "Avrupa’da her takım güçlü. Salzburg da onlardan bir tanesi. Her rakibi geçmek gibi bir misyonumuz var. Şu rakipten ya da bu rakipten ziyade bizim ne yapacağımız önemli. Biz buraya turu geçmek için geldik" dedi.

Ersun Yanal: "Her maç sonrasında Fenerbahçe’nin geliştiğini göreceğiz"

Her geçen gün daha iyi bir Fenerbahçe izleyeceğimizin altını çizen Ersun Yanal, "Teknik detayı aramızda da paylaştık. Beni tanıyorsunuz. Oynattığım ve oynayacağımız futbol konusunda ısrar edeceğim. Her maç sonrasında Fenerbahçe’nin geliştiğini göreceğiz. Salzburg’u geçebilecek her türlü kaliteye ve oyuna sahibiz. Biz 4 haftalık süreçte birlikteyiz. Her geçen gün daha iyi olacağız. Fenerbahçe’nin oyuncuları sahada bu strateji içinde yer alacaklar" ifadelerini kullandı.

Ersun Yanal: "Önceliğimiz 2 maçı geçip üst tura kalmak"

Geçen yıl Fenerbahçe’nin UEFA Avrupa Ligi’nde önemli başarılara imza attığını belirten başarılı teknik adam, "Geçen yıldan oluşan Fenerbahçe kadrosu var. Şu anki kadromuza 3 kişi katıldı. Kafamdaki Fenerbahçe’ye ulaşmak için zaman gerekli ama yarın ki maçı kazanacağız. Kadromuzun geçen sene ki yaptığı performansın üzerine koyarak, Şampiyonlar Ligi’ne katılmak hedefimiz. Önceliğimiz 2 maçı geçip üst tura kalmak" dedi.

EMENİKE Mİ CARDOZO MU?

Ersun Yanal’ın Fenerbahçe ile ilgili ilk resmi maça çıkmasının hatırlatılması üzerine ise başarılı teknik adam, "Ben çok maç oynadım. Fark etmiyor" yanıtını verdi.

Emenike ve Cardoza transferi ile ilgili soruya ise Teknik Direktör Ersun Yanal’ın şu yanıtı verdi:

"Açıklanan 2 oyuncu var. 2’si de iyi oyuncular. Fenerbahçe’nin çıkarları ve menfaatleri doğrultusunda görüşmeler devam ediyor. İlerleyen günlerde bu konu netleşir. 2 oyuncunun da farklı özellikleri ve değerleri var. Fenerbahçe’nin çıkarları için hangisi gerekirse o olacak. Biz Başkanımızla her türlü detayı paylaştık. Kendisi bu konu ile ilgili bizzat ilgileniyor."

30 Temmuz 2013
Etiket; ersun, yanal, salzburg, uefa, şampiyonlar, ligi, fenerbahçe, kadlec Yazdır   |   Paylaş

İlgili haberler


İZMİR BASIN LİGİ BAŞLADI
Ali Mert'e Fenerbahçe jesti
Dostça başladı, dostça bitti
Bu Göztepe iş yapar
Kızlar tarih yazdı
Hedefe doğru bir adım daha
Taraftar istedi, Diyadin gönderildi
Spora siyaset karıştı
 
Bu yazı için yapılan yorumlar ( 0 ) + Yorum Yaz

Yorum bulunamadı !..

 
facebook.com/HaberEgeli
 
Diğer Haberler
TSYD İZMİR'DE NÖBET DEĞİŞİMİ
VOLEYBOL ŞEHRİ İZMİR
İZMİR BASIN LİGİ BAŞLADI
TSYD KUPASI ARKAS'IN
TFF'DE İZMİR GÜCÜ
TSYD İZMİR'DEN VOLEYBOLDA 8. TURNUVA
MENEMEN FK HIZLI BAŞLADI
İŞTE KUZEY YILDIZI
FUAT ÇAPA DA MEDYAALL'DA
EROĞLU'NUN İLETİŞİM ORTAĞI MEDYAALL
TSYD'NİN URLA GURURU
ARKAS'TA 8. KUPA MÜZEDE
TSYD İZMİR KOŞUSU NEFES KESTİ
KARŞIYAKA BELEDİYESİNDEN SPORA DEV HİZMET
MUĞLA ŞAMPİYONLARI MİLAS'TAN
TSYD KUPASI ARKAS'IN
YAPAMAZSIN DEDİLER YAPTI
ERHAN ÇELENK'E GÖNÜLDEN TEBRİK
SİMYA METAL 7. TSYD İZMİR VOLEYBOL TURNUVASI BAŞLIYOR
İZMİR'DE MASA TENİSİ HEYECANI
 
+ Çok okunan haberler

WEB TV Tüm videolar
Deplasmanda plasebo
 
Şeyhim kainata alışamadım
 
 
FOTO GALERİ Tüm galeriler
 
 
 
? Anket
Spor Toto Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu Kim Olur?
 
   
Spor Kent Haberleri Politika Ekonomi Yazarlar Sağlık Eğitim Asayiş Kültür Sanat Yaşam Dünya Magazin
facebook.com/haberegeli twitter.com/haberegeli Google+   Anasayfam Yap
Sık Kullanılanlara Ekle
Künye
Sitene Ekle
İletişim

© Copyrigth 2013 haberegeli.com tüm hakları saklıdır
  Sitemiz abonesidir