29 Mart 2024, Cuma Web TV Foto Galeri Sosyal Medya Mobil Uygulamalar Arşiv
 
 

Şok iddia, Taksim'in arkasında Soros var



Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Taksim Gezi Parkı olaylarının arkasında Kadife ve Turuncu devrimlerinin arkasındaki isim olan George Soros’un bulunduğunu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Soros’un uzantısı olan TEVES’in kurucusu ve 183 nolu üyesi olduğunu iddia etti.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Beyaz TV’de dün akşam katıldığı bir programda çarpıcı iddialarda bulundu. Dünyadaki provokasyon ve devrimleri planlayan profesyonel bir kuruluşun bulunduğuna dikkat çeken Gökçek, Gezi Parkı olaylarıyla ilgili yurt dışında gerçekleşen bazı eylemlerle arasındaki benzerliğe vurgu yaptı. Gezi Parkı olaylarının arkasındaki ismin Kadife ve Turuncu devrimlerinin arkasındaki isim olan George Soros olduğunu öne süren Gökçek, Soros’un Türkiye şemasını da canlı yayında gösterdi.

Gökçek, “Soros’un şemasında bulunan TESEV’in 183 nolu üyesi kim biliyor musunuz? Kemal Kılıçdaroğlu. CHP’nin Soros’la ilgisi var. Soros’lu CHP’li milletvekilleri bile var” dedi.

Soros’un eylem yapan grubuna para aktardığını da belirten Gökçek, olayların başlamasının sorumlusunu Soros olarak gösterdi.

“MISIR’DA UYGULANAN TAKTİK TÜRKİYE’DE DE DENENDİ”

Program sırasında bazı görüntüleri de paylaşan Gökçek, Soros’un yurt dışındaki eylemlerde kullandıkları taktiklerin Türkiye’deki benzerliğine dikkat çekti. 6 adet CD’yi program esnasında izleyicilerle paylaşan Gökçek, Mısır’daki gösteriler sırasında kalabalığın arasına develer ve atlarla provokatörlerin sızdığını ve bu olayların kalabalığın öfkesini attırdığını belirterek, Türkiye’de de bu yöntemin uygulandığını söyledi. İstanbul ve Ankara’da da kalabalıkların arasına hızla bazı arabaların daldığı görüntüleri gösteren Gökçek, Mısır’da uygulanan aynı planın Türkiye’de de bir benzerinin yapılmaya çalışıldığını öne sürdü.

“TÜRKİYE’DE BUNU TUTTURAMADILAR, TEK DERTLERİ SERMAYE GRUPLARI”

Mısır’da vatandaşların üzerine deve ve atlarla gidildiğini, Türkiye’de de aynı yöntem kullanılarak arabayla vatandaşın üzerine gidilerek provokasyon yapılmaya çalışıldığını ifade eden Gökçek, “Bunların devrim yaptıkları her yerde ekonomi çok bozuk. Devrimi bir kurtuluş olarak görüyorlar. Ancak Türkiye’de ekonomik sıkıntı yok. Ayrıca siyasal iktidarın büyük bir halk desteği ve büyük bir lideri var. İnsanların liderine itimadı var. İşte bundan dolayı Türkiye’de bunu tutturamadılar. Tek destekleri sermaye grupları” diye konuştu.

AK Parti iktidarından rahatsız olan faiz lobileri ve yabancıların olduğuna dikkat çeken Gökçek, “Bunlar devrim yapanları taşeron gibi kullanıyor. Bu grup dünyaya devrim ihraç ediyor. Türkiye’de iktidarın değişimini isteyen kişilerden ekonomik destek alan bu grup, eleman yetiştiriyorlar” dedi.

“CHP BATACAK, KILIÇDAROĞLU EZİLECEK”

CHP’li vekillerin bu oyunun bir parçası olduğunu ileri süren Gökçek, "Ülkemiz artık bunları biliyor, bu oyunu artık oynayamazlar. Millet onları tükürükle boğar. Sağduyulu bütün solcuların da bunu nefretle kınayacağını düşünüyorum. CHP batacak. Bu yaptıklarından dolayı batacak. Kılıçdaroğlu, bu çocukların sokağa çıkışını desteklediğinden dolayı batacak. Bu işi tatbik ederken CHP’li milletvekilleri de işin içinde. Hepsi şuurlu olarak yapıyor. Saros’un uzantısı olan TESEV’in kurucusu olan ve 183. üyesi olan Kılıçdaroğlu’nun bu işin dışında kaldığına mı inanıyorsunuz? Bu oyunun bir parçası olmadığına mı inanıyorsunuz?" şeklinde konuştu.

Gökçek, Gezi Parkı referandumuna karşı çıkan Kılıçdaroğlu’na da sert sözlerle yüklenerek, “Sen ne biçim demokratsın. Kılıçdaroğlu biliyor ki referandumda ezilecek. İnsanlar bu olaylara tepkili. Kılıçdaroğlu bu tepkiyle başına ne geleceğinin farkında” diye konuştu.

“BU VİDEOYU İZLEYİN”

Gökçek, ’The Revolution Business’ videosunun Türkiye’de oynanmak istenen oyunları net bir şekilde ortaya koyduğunu belirterek, “Bu videoyu izleyen vatandaşlarımız İstanbul ve Ankara’yı zihninden geçirsin, birebir aynı. Diğer ülkelerde ne yapılmışsa Türkiye’deki aynı. Tesadüf olma ihtimali yüzde sıfır. Solcu sağcı demeyelim biz kardeşiz. Ama kendimizi kullandırmayalım. Kavgamızı demokratik bir şekilde sandıkta yapalım" şeklinde konuştu. CHP’li belediyelerin ağaç kesimlerini belgelerle açıklayan Gökçek, “CHP provokatörlük yapıyor, amaçları üzüm yemek değil bağcıyı dövmek” dedi. Başbakan Erdoğan’ın diktatör olarak takdim edilmesinin bu işin bir parçası olduğunu söyleyen Gökçek, "Bu nasıl diktatör. Sıkıştırıyorlar sandığa gidelim diyor. Bağırıp çağırıyorlar sandık var diyor. Sandıkla insanlara ders veren bir diktatör. Dünyada ilk sandık diktatörü" diye konuştu.

15 Haziran 2013
Yazdır   |   Paylaş
 
Bu yazı için yapılan yorumlar ( 0 ) + Yorum Yaz

Yorum bulunamadı !..

 
facebook.com/HaberEgeli
 
Diğer Haberler
TÜRKİYE YAZARLAR BİRLİĞİ MUĞLA TEMSİLCİLİĞİ'NDEN İSRAİL' E SERT UYARI
78 YILDIR KANAYAN YARA: BORALTAN
NEFRET ÜRETMENİN MANTIĞI DEĞİŞMİYOR
İLK KURŞUN MUAMMASI
İLHAN İŞMAN ADAY ADAYI OLDU
GEMİNİZİ BATIRDIK ÖZÜR DİLERİZ
HALAÇOĞLU SESSİZLİĞİNİ BOZDU
ERMENİ SOYKIRIMI EMPERYALİST BİR YALANDIR
MANİSA DGYD 'NİN KONUĞU ÖNALAN
Bu nasıl adalet?
Her türlü şiddete hayır!
EYT'de son durum ne
Mülteci çocuklar için deklarasyon
Kaya: Kocaoğlu aymazlık içinde
Kocaoğlu'ndan ilçe belediyesine tepki
Katar'a ablukayı İzmir ile kırdık
Dostları olan zengindir
Demokrasi tek yol
15 Temmuz şehitlerinin isimleri gökyüzünde
15 Temmuz'u Batı'ya anlatıyoruz
 
+ Çok okunan haberler

WEB TV Tüm videolar
Deplasmanda plasebo
 
Şeyhim kainata alışamadım
 
 
FOTO GALERİ Tüm galeriler
 
 
 
? Anket
Spor Toto Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu Kim Olur?
 
   
Spor Kent Haberleri Politika Ekonomi Yazarlar Sağlık Eğitim Asayiş Kültür Sanat Yaşam Dünya Magazin
facebook.com/haberegeli twitter.com/haberegeli Google+   Anasayfam Yap
Sık Kullanılanlara Ekle
Künye
Sitene Ekle
İletişim

© Copyrigth 2013 haberegeli.com tüm hakları saklıdır
  Sitemiz abonesidir