19 Nisan 2024, Cuma Web TV Foto Galeri Sosyal Medya Mobil Uygulamalar Arşiv
 
 

Terim'e yöneticisinden şok ifadeler!



Real Madrid'in dün gece Galatasaray'ı 6-1 yenmesi Fatih Terim'i bir anda tartışılan adam haline getirdi. Çok değil 1 hafta önce Milli takımın peş peşe aldığı iki galibiyet sonrası heykelinin dikilmesi gerektiği ifade edilen Terim, şimdi ağır bir yenilgiyle sarsılan prestijini yeniden kazanmaya çalışırken, bir yandan da yükselen muhalif seslerle mücadele etmek durumunda kalacak.

Zira Sabah gazetesinde yer alan habere göre, 1-6'dan sonra en sert sözler bizzat sarı kırmızılı yönetimin içinde geldi. Protokol tribününde Genel Sekreter Adnan Nas'ın sözleri, Terim'e çabuk ulaştı. Maçtan sonra stattan ayrılan Terim'in yanına gelen bir stat görevlisi, protokol tribününde bulunan Nas'ın, "Terim şimdi gitsin biraz da Fener'i çalıştırsın. Sen gider milli takımı çalıştırırsan, antrenman yaptırmazsan olacağı budur. Takımın hali ne böyle? Engin oynuyor, dünyalar paraya alınan Bruma oturtuluyor. Yazık..." dediğini anlattı. Bazı gazetecilerin de şahit olduğu bu diyaloğun Fatih Terim'i bir hayli sinirlendirdiği gözlerden kaçmadı.

Galatasaray'ın eski ikinci başkanı Ali Dürüst de maçtan sonra çarpıcı açıklamalar yaptı. Dürüst, "Kara bir gün yaşadık. Demek ki son günlerdeki gündem hepimizi bir hayli etkilemiş. Bu işe hemen son vermemiz lazım. Esas işimiz olan sahaya geri dönmeliyiz. Herkese ve taraftara düşen, bugünü unutarak önümüze bakmaktır. Fatih Terim, milli takım polemiği Galatasaray'a zarar vermiştir. El birliği ile bu polemiği ve gündemi değiştirmemiz, bitirmemiz lazım" dedi. Dürüst, "Gündem nasıl değişir?" sorusuna ise "Bunu işin başındakiler bilir" yanıtını verdi. -

REAL MADRİD İLE OYNUYORSUNUZ

 

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Real Madrid'e mağlup oldukları için üzgün olduklarını ve bu moral çöküntüsünün üstesinden geleceklerini söyledi. Fatih Terim, farklı mağlup oldukları için üzgün olduklarını belirterek, "İlk 32 dakika gol yiyene kadar oynayan Galatasaray'dı. Sonuç olarak ağır bir mağlubiyet alarak üç puanı kaybettik. Kalan 5 tane daha maç var. Pazar günü de derbi maçımız var. Moral çöküntüsünün üstesinden geleceğiz" dedi.

Bir gazetecinin, "Takımınız gol yiyene kadar iyi oynuyordu. Sonrasında ne oldu da takım bir anda düştü?" sorusuna ise Fatih Terim, şu cevabı verdi:

"Real Madrid ile oynuyorsunuz. En ufak konsantre hatasına uğrayamazsınız, bir saniye oyun dışı yanlış yapamazsınız. Yaparsanız hemen cezayı keserler. Bu arada maç içinde muhteşem oynuyorsunuz yarım pozisyon yokken futbol böyle oyundur. Bazen haketmediğiniz yerlere doğru götürür, siz de izahını yapamazsınız. Yarım pozisyon vermeden 1-0 geriye düşen biziz. Böyle olunca neyin izahını yapacaksınız. Moral bozukluğunu devre arasında attık. İkinci yarıya iyi başladık. Burak'ın pozisyonu gol olsa durum 1-1 olacak ve olaylar çok değişik olacaktı. Durup dururken başka iş yapıyoruz olacak iş değil. Futbolda bunun altından kalkmamız lazım. Real Madrid'e herkes yenilir üç puan kaybeder. Ben bu akşam en çok taraftarımıza üzüldüm, üzgünüm. Galatasaraylılar bize güzel gece hazırladılar biz onlara bunun karşılığını veremedik. Oyuncularım ellerinden geleni yaptı, ben özür diliyorum. Bu skora rağmen maçın bitiminde taraftarların bana ve futbolculara yaptıkları tezahüratlar için teşekkür ediyorum. Oyuncularım bunu telafi edecektir. Bazen bu tip şeylerden sonra ne söyleyeceksiniz denir çok var. Oyuncularımdan reaksiyon bekledim. Bu kadar moral çöküntüsü içinde hakettikleri birşeyi alamadıkları için üzüldüler, ancak bunun yeri saha değildir. Soyunma odasıydı. Biz kendi işimize döneceğiz" diye cevapladı.

Bir gazetecinin "2000 yılında Chealsea'ya 5-0 mağlup olunmasının ardından UEFA Kupası kazanılmıştı. Alınan farklı mağlubiyetin ardından takımda bir silkelenme olur mu?" sorusuna ise tecrübeli teknik adam, "İyi sonuçları da kötü sonuçları da alan biziz. Muhakkak teşhisi var, tedavisi var ama bazen öyle örnekler gerekiyor. Futbolun çok basit prensipleri var sahada bunları yerine getiremezseniz ne olursanız olun kaybedersiniz. Muhakkak bazı şeyleri değiştireceğiz. Benim de sabrımın bir sınırı var. Herkes daha dikkatli olacak. Galatasaray takımı buralardan çok geçti. Bundan da geçer. Ama hata benim diyorum. Allah nasip ederse önümüzde daha çok maçlar var. Bu takım 12 maç kazanıp şampiyon olan takım olduğuna göre geçer, olmazsa olmadı deriz. Bir maç kaybettik diye böyle terk edecek halimiz yok. Bunları telafi ederiz. Kayıpları bizim hanemize, kazançları hep beraber kazanmış olalım. Bugün son olur" şeklinde cevap verdi.

Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkabilmek için bundan sonra oynayacakları Juventus ve Kopenhag maçlarının önemine vurgu yapan Terim, sözlerini şöyle sürdürdü:

"İşimizin zor olduğunu biliyorum. Ben elimden geldiği kadar mesaimi vermeye çalışacağım. Bu tip hadiselerle karşılaşacağız. Biz duygularımızdan puan cetvelini ayırmamız lazım. Kopenhag da ciddi takım. Juventus deplasmanında olmamak önemli. Grupta ikinci olabilmek için kendi aramızda oynayacağımız maçlar ikinciyi belirleyebilir. Şimdi Juventus ile oynadığımız maç daha da önemli hale geldi. Kendi sahamızda kaybedince her maç önem kazandı. Real Madrid'e orada bile direnmek lazım. Juventus ve Kopenhag maçlarını kazanmamız lazım." Fatih Terim, sakatlanarak oyunu terk eden Drogba'nın durumunun yarın belli olacağını sözlerine ekledi.

ANCELOTTİ: SONUÇ MÜKEMMEL AMA MAÇI YANSITMIYOR

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Galatasaray karşısında alınan sonucun mükemmel olduğunu fakat maçı anlatmadığını söyledi.

İtalyan teknik adam, "Sonuç mükemmel ama maçı anlatmıyor. Gole kadar İlk yarı Galatasaray iyiydi. İkinci yarı Ronaldo ve Benzema çok iyi oynadı. Önemli olan kazanmaktı biz de kazandık" diye konuştu. Karşılaşmaya güven eksikliği ile başladıklarını kaydeden tecrübeli hoca, "Güven eksikliği olsa da kontrollüydük. İlk maç zorlu olur. Galatasaray ile oynuyorsunuz ama sonuç olarak her şey çok iyi oldu" dedi. Bir gazetecinin, "5 ay önce Galatasaray, burada Real Madrid'i yenmişti. 5 ayda ne değişti?" sorusuna ise Ancelotti, "Ne değişti bilemem ama her maçın ayrı hikayesi var. Grup maçı ayrı, çeyrek final oynamak ayrı bir şey" cevabını verdi. Pepe'nin Drogba'ya yaptığı hareketin sorulmasına üzerine Ancelotti, "Pepe'nin hareketi sertti. Ama kasıtlı zarar vermek için yapmadı. Umarım Drogba bir an önce iyileşir, çünkü Galatasaray için önemli bir oyuncu" ifadelerini kullandı. 

18 Eylül 2013
Etiket; Fatih Terim Adnan Nas, Ali Dürüst Fatih Terim, Carlo Ancelotti açıklama, Fatih Terim eleştiriler, Real Madrid yenilgisi Fatih Terim, 6-1 Fatih Terim Yazdır   |   Paylaş

İlgili haberler


Bale, Galatasaray'a karşı var mı?
 
Bu yazı için yapılan yorumlar ( 0 ) + Yorum Yaz

Yorum bulunamadı !..

 
facebook.com/HaberEgeli
 
Diğer Haberler
TSYD İZMİR'DE NÖBET DEĞİŞİMİ
VOLEYBOL ŞEHRİ İZMİR
İZMİR BASIN LİGİ BAŞLADI
TSYD KUPASI ARKAS'IN
TFF'DE İZMİR GÜCÜ
TSYD İZMİR'DEN VOLEYBOLDA 8. TURNUVA
MENEMEN FK HIZLI BAŞLADI
İŞTE KUZEY YILDIZI
FUAT ÇAPA DA MEDYAALL'DA
EROĞLU'NUN İLETİŞİM ORTAĞI MEDYAALL
TSYD'NİN URLA GURURU
ARKAS'TA 8. KUPA MÜZEDE
TSYD İZMİR KOŞUSU NEFES KESTİ
KARŞIYAKA BELEDİYESİNDEN SPORA DEV HİZMET
MUĞLA ŞAMPİYONLARI MİLAS'TAN
TSYD KUPASI ARKAS'IN
YAPAMAZSIN DEDİLER YAPTI
ERHAN ÇELENK'E GÖNÜLDEN TEBRİK
SİMYA METAL 7. TSYD İZMİR VOLEYBOL TURNUVASI BAŞLIYOR
İZMİR'DE MASA TENİSİ HEYECANI
 
+ Çok okunan haberler

WEB TV Tüm videolar
Deplasmanda plasebo
 
Şeyhim kainata alışamadım
 
 
FOTO GALERİ Tüm galeriler
 
 
 
? Anket
Spor Toto Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu Kim Olur?
 
   
Spor Kent Haberleri Politika Ekonomi Yazarlar Sağlık Eğitim Asayiş Kültür Sanat Yaşam Dünya Magazin
facebook.com/haberegeli twitter.com/haberegeli Google+   Anasayfam Yap
Sık Kullanılanlara Ekle
Künye
Sitene Ekle
İletişim

© Copyrigth 2013 haberegeli.com tüm hakları saklıdır
  Sitemiz abonesidir