25 Nisan 2024, Perşembe Web TV Foto Galeri Sosyal Medya Mobil Uygulamalar Arşiv
 
 

Tesettürlü Burcu Güneş



 

Ünlü isimlerden Gülben Ergen, Burcu Güneş, İntizar ve türkücü Bedia Akartürk ile kızı Nihan Seller Akartürk ve Medyum Memiş' olarak bilinen Mehmet Memiş kutsal topraklara gitmek için öğle saatlerinde Atatürk Havalimanı'na geldi. Bilet işlemlerini yaptıran ünlü isimler, tek tek pasaport kontrolünden geçerek, uçağa gitti.
"İSLAMI 2-3 YILDIR ARAŞTIRIYORUM"
İslam dininin özel ve anlamlı bir din olduğunu iki üç yıldır derinlikli bir şekilde araştırdığını söyleyen Sanatçı Burcu Güneş, "Allah haccı da nasip etsin. Çok güzel bir duygu" dedi.
Tesettüre girdiği görülen Güneş, "Allah nasip ederse bugün Mekke'de olacağız. Oradaki ibadetler bir hafta kadar sürecek. Allah Hac'cı da nasip etsin inşallah. Güzel bir duygu. Çok heyecanlıyım. İki üç yıldır daha da derinlikli bir şekilde İslam dininin ne kadar özel ve anlamlı bir din olduğunun araştırmalarını yapıyordum. Ama bazı şeylerin tam içeriğini anlamak biraz zaman istiyor. Bundan sonra da artık bunun da vakti geldi herhalde, bir davet geldiğini düşünüyorum. Çünkü çok üst üste buna benzer hisler yaşamaya başladım. Çocukluğumdan beri dine çok merakım vardı. Allah konusu geçtiği zaman dikkatle dinlerdim, anlamaya çalışırdım. İnsanlar hep yaşlanınca hacca gidelim derler. Ben ne kadar genç yaşta gidilirse o kadar maneviyatın iyi anlaşılacağını düşünüyorum. Özümüzün ruh olduğunu çok iyi kavramış durumdayım. Bu beden gelip geçici, ruhsal anlamdaki, manevi anlamdaki boyutta da çalışmalarıma devam ediyorum. Bunun için de bu günkü en anlamlı ilk ziyaretimi yapacağım İnşallah" şeklinde konuştu.

Ünlü isimlerden Gülben Ergen, Burcu Güneş, İntizar ve türkücü Bedia Akartürk ile kızı Nihan Seller Akartürk ve Medyum Memiş' olarak bilinen Mehmet Memiş kutsal topraklara gitmek için öğle saatlerinde Atatürk Havalimanı'na geldi. Bilet işlemlerini yaptıran ünlü isimler, tek tek pasaport kontrolünden geçerek, uçağa gitti.
"İSLAMI 2-3 YILDIR ARAŞTIRIYORUM"


İslam dininin özel ve anlamlı bir din olduğunu iki üç yıldır derinlikli bir şekilde araştırdığını söyleyen Sanatçı Burcu Güneş, "Allah haccı da nasip etsin. Çok güzel bir duygu" dedi.Tesettüre girdiği görülen Güneş, "Allah nasip ederse bugün Mekke'de olacağız. Oradaki ibadetler bir hafta kadar sürecek. Allah Hac'cı da nasip etsin inşallah. Güzel bir duygu. Çok heyecanlıyım. İki üç yıldır daha da derinlikli bir şekilde İslam dininin ne kadar özel ve anlamlı bir din olduğunun araştırmalarını yapıyordum. Ama bazı şeylerin tam içeriğini anlamak biraz zaman istiyor. Bundan sonra da artık bunun da vakti geldi herhalde, bir davet geldiğini düşünüyorum. Çünkü çok üst üste buna benzer hisler yaşamaya başladım. Çocukluğumdan beri dine çok merakım vardı. Allah konusu geçtiği zaman dikkatle dinlerdim, anlamaya çalışırdım. İnsanlar hep yaşlanınca hacca gidelim derler. Ben ne kadar genç yaşta gidilirse o kadar maneviyatın iyi anlaşılacağını düşünüyorum. Özümüzün ruh olduğunu çok iyi kavramış durumdayım. Bu beden gelip geçici, ruhsal anlamdaki, manevi anlamdaki boyutta da çalışmalarıma devam ediyorum. Bunun için de bu günkü en anlamlı ilk ziyaretimi yapacağım İnşallah" şeklinde konuştu.

 

22 Aralık 2013
Etiket; burcu güneş tesettür, burcu güneş umre, intizar bedia akartürk Yazdır   |   Paylaş
 
Bu yazı için yapılan yorumlar ( 0 ) + Yorum Yaz

Yorum bulunamadı !..

 
facebook.com/HaberEgeli
 
Diğer Haberler
İzmir'de eğlencenin yeni adresi
Hala gergin
Bak Berkay'ın başına gelenlere!
Bir kadın istediği kadar....
Kötü Kadın Riri
1 Mayıs Cuma Günü İşte Benim Stilim'de Kim Elendi
Sertaç Boztepe Hayatını Kaybetti Sertaç Boztepe Kimdir?
Gonca Vuslateri Öpüşürken Yakalandı
Eksi 1 derecede böyle
Grammy'de şıklık yarışı
Bu yıl dantelli gelinlikler moda
İvana gelinlik giydi
Gülben Ergen'in Atatürk gafı
Kapak kızı Sinem
Asena Erkin yine şov yaptı
Tescilli güzeller İzmir'de...
Onlar da boşandı!
Deniz Seki'ye Bir Şok Daha!
Ebru Gündeş'ten Cevap
Reklam İçin Dudak Uçuklatan Ücret
 
+ Çok okunan haberler

WEB TV Tüm videolar
Deplasmanda plasebo
 
Şeyhim kainata alışamadım
 
 
FOTO GALERİ Tüm galeriler
 
 
 
? Anket
Spor Toto Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu Kim Olur?
 
   
Spor Kent Haberleri Politika Ekonomi Yazarlar Sağlık Eğitim Asayiş Kültür Sanat Yaşam Dünya Magazin
facebook.com/haberegeli twitter.com/haberegeli Google+   Anasayfam Yap
Sık Kullanılanlara Ekle
Künye
Sitene Ekle
İletişim

© Copyrigth 2013 haberegeli.com tüm hakları saklıdır
  Sitemiz abonesidir