28 Mart 2024, Perşembe Web TV Foto Galeri Sosyal Medya Mobil Uygulamalar Arşiv
 
 

U20 Milli Takım kadrosu açıklandı



U20 Milli Takımı’ın, Türkiye’de düzenlenecek 2013 FIFA U20 Dünya Kupası öncesi Düzce ve İstanbul’da gerçekleştireceği hazırlık kampının kadrosu ve programı açıklandı.

Milliler, 3 Haziran Pazartesi günü saat 19.00’da İstanbul Titanic Business Kartal Otel’de toplanacak. 4 Haziran Salı günü Düzce Fenerbahçe Topuk Yaylası Tesisleri’ne gidecek U20 Milli Takım, 12 Haziran’a kadar çalışmalarını burada sürdürecek. U20 Milli Takımı kampın ikinci bölümüne İstanbul’da devam edecek. 12 Haziran Çarşamba günü BJK Nevzat Demir Tesisleri’ne yerleşecek olan Milliler, 14 Haziran akşamına kadar burada konaklayacak.

Teknik Direktör Feyyaz Uçar yönetimindeki U20 Milli Takımı’nın aday kadrosuna şu oyuncular davet edildi:

“Ferhat Poyraz (Adanaspor), Cumali Bişi (Çaykur Rizespor), Berkay Can Değirmencioğlu (Denizlispor), Hakan Çinemre (Fenerbahçe), Salih Uçan (Fenerbahçe), Muhammed Alperen Uysal (Galatasaray), Sadık Çiftpınar (Galatasaray), Taşkın Çalış (Gaziantepspor), Artun Akçakın (Gençlerbirliği), Ahmet Yılmaz Çalık (Gençlerbirliği), İlkay Durmuş (Gençlerbirliği), Sefa Akın Başıbüyük (Giresunspor), Onurcan Piri (Giresunspor), Halil Akbunar (Göztepe), İbrahim Yılmaz (İstanbul Büyükşehir Belediyespor), Enver Cenk Şahin (İstanbul Büyükşehir Belediyespor), Ethem Ercan Pülgir (Kartalspor), Erhan Kartal (Kasımpaşa), Okay Yokuşlu (Kayserispor), Sinan Bakış (Bayer 04 Leverkusen), Alpaslan Öztürk (Beerschot AC), Aykut Özer (Eintracht Frankfurt), Kerim Frei (FC Fulham),Fatih Nurullah Turan (Fortuna Sittart), Hakan Çalhanoğlu (HSV Hamburger SV), Mustafa Saymak (PEC Zwolle)

PARAGUAY İLE 14 HAZİRAN’DA HAZIRLIK MAÇI YAPILACAK

Türkiye’nin ev sahipliğinde düzenlenecek 2013 FIFA U20 Dünya Kupası’na hazırlanan U20 Milli Takımı, 21 Haziran’da başlayacak Kupa öncesindeki son hazırlık maçını Paraguay ile yapacak. Feyyaz Uçar yönetimindeki U20 Milli Takımı, U20 Dünya Kupası’nda yer alacak 24 takımdan biri olan Paraguay ile 14 Haziran 2013 Cuma akşamı Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda oynayacak. Karşılaşma saat 20.00’de başlayacak.

3 Haziran’da başlanılacak kampın hemen hemen ortasında Paraguay ile oynayacaklarını belirten Teknik Direktör Feyyaz Uçar, "Grubumuzda yer alan takımların oyun stiline yakın oynayan Paraguay ile yapacağımız maç, son eksikliklerimizi görme açısından çok önemli olacak. Şimdiye kadar gerek U19 gerekse de U20 takımları ile hem turnuvalar hem de çok sayıda hazırlık maçı oynadığımız için, hazırlık kampında tek müsabaka yapmayı uygun gördük" dedi.

Aralık 2012’den bu yana oynadığı 5 hazırlık maçını da, gelecek ay başlayacak FIFA U20 Dünya Kupası’nda yer alan takımlarla yapan U20 Milli Takımı, 18 ve 20 Aralık 2012’de Hırvatistan ile oynadığı 2 maçı 3-0 ve 1-0’lık skorlarla kazandı.

2013 yılındaki ilk hazırlık maçlarını Şubat ayında Özbekistan ile Antalya’da yapan 20 Yaş Altı Milli Takımı, bu maçtan da 5-2 galibiyet ile ayrıldı. Mart ayında İstanbul’da Portekiz’i ağırlayan Milliler, 24 Mart’taki maçı 2-1 kazanmayı başarmış, 2 gün sonraki karşılaşma ise 1-1 sonuçlanmıştı.

29 Mayıs 2013
Yazdır   |   Paylaş
 
Bu yazı için yapılan yorumlar ( 0 ) + Yorum Yaz

Yorum bulunamadı !..

 
facebook.com/HaberEgeli
 
Diğer Haberler
TSYD İZMİR'DE NÖBET DEĞİŞİMİ
VOLEYBOL ŞEHRİ İZMİR
İZMİR BASIN LİGİ BAŞLADI
TSYD KUPASI ARKAS'IN
TFF'DE İZMİR GÜCÜ
TSYD İZMİR'DEN VOLEYBOLDA 8. TURNUVA
MENEMEN FK HIZLI BAŞLADI
İŞTE KUZEY YILDIZI
FUAT ÇAPA DA MEDYAALL'DA
EROĞLU'NUN İLETİŞİM ORTAĞI MEDYAALL
TSYD'NİN URLA GURURU
ARKAS'TA 8. KUPA MÜZEDE
TSYD İZMİR KOŞUSU NEFES KESTİ
KARŞIYAKA BELEDİYESİNDEN SPORA DEV HİZMET
MUĞLA ŞAMPİYONLARI MİLAS'TAN
TSYD KUPASI ARKAS'IN
YAPAMAZSIN DEDİLER YAPTI
ERHAN ÇELENK'E GÖNÜLDEN TEBRİK
SİMYA METAL 7. TSYD İZMİR VOLEYBOL TURNUVASI BAŞLIYOR
İZMİR'DE MASA TENİSİ HEYECANI
 
+ Çok okunan haberler

WEB TV Tüm videolar
Deplasmanda plasebo
 
Şeyhim kainata alışamadım
 
 
FOTO GALERİ Tüm galeriler
 
 
 
? Anket
Spor Toto Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu Kim Olur?
 
   
Spor Kent Haberleri Politika Ekonomi Yazarlar Sağlık Eğitim Asayiş Kültür Sanat Yaşam Dünya Magazin
facebook.com/haberegeli twitter.com/haberegeli Google+   Anasayfam Yap
Sık Kullanılanlara Ekle
Künye
Sitene Ekle
İletişim

© Copyrigth 2013 haberegeli.com tüm hakları saklıdır
  Sitemiz abonesidir