29 Mart 2024, Cuma Web TV Foto Galeri Sosyal Medya Mobil Uygulamalar Arşiv
 
 

Usta Sinema Oyuncusu Ölü Bulundu



Emektar sinema oyuncusu 82 yaşındaki Muazzez Özdemir, polis ekiplerince tek başına yaşadığı evde ölü bulundu. Sosyal Yardımlaşma Vakfı’ndan aldığı yardımlarla geçindiği belirtilen Özdemir’in yaklaşık 1 hafta önce hayatını kaybettiği tahmin ediliyor.

Çavuşbey Mahallesi Arifpaşa Çıkmazı Sokak'ta oturanlar 5 katlı Filiz Apartmanı'ndan kötü kokular gelmesi üzerine polis ekiplerine haber verdi. Sokağa gelen polis memurları kokunun apartmanın 5’nci katından geldiği tespit ederek çilingir yardımıyla içeri girdiğinde tek başına yaşayan ve Yeşilçam filmlerinde oyunculuk yapan 82 yaşındaki Muazzez Özdemir’in cesedini buldu. Yaklaşık 1 hafta önce öldüğü belirlenen Özdemir’in cesedi, otopsi için Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nin morguna kaldırıldı.

YARDIMLARLA YAŞIYORDU

Son 10 yılda tek başına yaşadığı ve 5 çocuğuyla görüşmediği belirtilen Muazzez Özdemir’in Edirne Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’ndan aldığı yaşlılık maaşı, ilaç ve nakdi yardımlarla geçimini sağladığı bildirildi. Özdemir’in, Ahu Tuğba, Ekrem Bora, Ayhan Işık, Hulusi Kentmen ve Göksel Arsoy gibi Yeşilçam’ın unutulmaz oyuncularıyla birlikte filmlerde rol aldığı belirtildi..

Emektar sinema oyuncusu Özdemir’in komşuları çocukları ile görüşmediği için tek başına burada oturduğunu söyledi. Mahallede taksicilik yapan Hızır Kutlu, Muazzez Özdemir’in pek dışarı çıkmadığını ifade ederek, şunları anlattı:

"Muazzez hanım hastaneye ya da 15 günde bir pazara giderdi. Bazen ayda 1 dışarı çıktığı oluyordu. Sanırım öldükten bir hafta sonra bulundu. Perişan vaziyeteydi. Polisler geldiğinde içeri giremedi. Çok ağır koku vardı. İlaçlayıp içeri giriş yaptılar. Fakirdi, bir geliri de yoktu. Yaşlılık maaşıyla geçinirdi. Son zamanlarda çok kötü bir durumdaydı. Eskiden evine giderdim çok temizdi. Eski filmlerinden çekilmiş fotoğrafları bana gösterir hep anlatırdı."

Apartmanı temizliğini yapan Nuray Altıok ise Özdemir’in hiç eşyasını dışarı atmadığını anlatarak, "Kendi halinde ama çok pisti. Bu apartmanda temizlik yapıyorum. Apartmanı temizlediğim zaman beni çağırıyor, çöpünü attırıyordu. İçeri girdiğimde evini temizlemek istedim ama kabul etmiyordu. Hiçbir eşyasını artırmıyordu. Bazı zamanlar sadece kapısının önünü süpürmemize izin veriyordu. Ondan para almıyorduk. Apartmanda oturan diğer kat sahipleri temizlik için para veriyordu" dedi.

08 Mayıs 2014
Etiket; muazzer özdemir, yeşilçam oyuncusu Yazdır   |   Paylaş
 
Bu yazı için yapılan yorumlar ( 0 ) + Yorum Yaz

Yorum bulunamadı !..

 
facebook.com/HaberEgeli
 
Diğer Haberler
MUĞLA'DA SOSYAL İKİLEM BELGESELİ
HİSSELİ HARİKALAR MUĞLA'DAN GEÇTİ
78 YILDIR KANAYAN YARA: BORALTAN
Akran zorbalığını hafife almayın
Şiddet tüm canlılar için hak ihlalidir
Bilgisayar oyunlarının tadı kaçıyor
İZMİR BASININDA HAZİN BİR SAYFA
İLK KURŞUN MUAMMASI
İSTATİSTİKTEN İBARET BİR VAHŞET
MAZHAR ALONSON SENFONİ YAYINDA
GENÇ YÖNETMENİN DİZİSİ DÜNYAYA AÇILDI
9 EYLÜL'DE ANLAŞMA SAĞLANDI
BU YAŞTA MI DİYENLERE KULAK ASMADI
436 YILLIK ÜNİVERSİTEDE DERS VERECEK
HASAN TAHSİN GAZETECİLİK YARIŞMASI SONUÇLANDI
ENGELSİZ ERİŞİME DESTEK
BANKACILIK SEKTÖRÜ VE MOBBİNG ANKETİ
Sanal alışveriş rekora gidiyor
Eliz Mira için bir araya geldiler
Çalışmak bizi tüketiyor mu
 
+ Çok okunan haberler

WEB TV Tüm videolar
Deplasmanda plasebo
 
Şeyhim kainata alışamadım
 
 
FOTO GALERİ Tüm galeriler
 
 
 
? Anket
Spor Toto Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu Kim Olur?
 
   
Spor Kent Haberleri Politika Ekonomi Yazarlar Sağlık Eğitim Asayiş Kültür Sanat Yaşam Dünya Magazin
facebook.com/haberegeli twitter.com/haberegeli Google+   Anasayfam Yap
Sık Kullanılanlara Ekle
Künye
Sitene Ekle
İletişim

© Copyrigth 2013 haberegeli.com tüm hakları saklıdır
  Sitemiz abonesidir