28 Mart 2024, Perşembe Web TV Foto Galeri Sosyal Medya Mobil Uygulamalar Arşiv
 
 

Van Gaal moral bozdu



Türkiye açısından büyük önem taşıyan Hollanda randevusu öncesi maçın oynanacağı Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda düzenlenen basın toplantısında konuk ebin hovası Louis Van Gaal, sahalarında oynadıkları ilk maçın ardından yaptığı tahminin doğru çıktığını belirterek, "Puan durumuna baktığımızda da aynen bu durumu görebiliyoruz. Bizim için de kazanmamız şu açıdan çok önemli: FIFA sıralamasında ilk 7'ye girmeye çalışan bir takımız. Kesinlikle yarın galibiyet için oynayacağız. Türkiye açısından önemli olduğu için, hücum ağırlıklı oynayacağını düşünüyorum. Türkiye'nin büyük bir taraftar desteği olacağına inanıyorum. Bunun da maçın gidişatına büyük etki yapacağını düşünüyorum" dedi.

Türkiye'nin etkili oyunculara sahip olduğu ifade edilerek yöneltilen, "Önlem almayı düşündüğünüz bir futbolcu var mı?" şeklindeki soruya Louis van Gaal, "Bunun bilincindeyiz ve farkındayız. Her zaman rakiplerime saygı duyan bir teknik direktörüm. Takımınızın kalitesinin farkındayım. Oyuna nasıl yaklaşacağımı buradan paylaşırsam, Fatih Terim bu konuda avantaj kazanacağı için bu konuda bilgi vermek istemiyorum" şeklinde yanıt verdi.

Hollanda'nın grup birinciliğini garantilemesinin ardından, grubu ikinci sırada bitirecek takımla ilgili öngörüsü sorulan van Gaal, "Evet favorim Romanya olacak. Nedeni de Türkiye'yi yeneceğiz" ifadelerini kullandı. "Bence Türkiye bu gruptaki en iyi ikinci takımdır" diyen van Gaal, "Bireysel olarak baktığınızda bu düşüncemi destekliyor. Yarınki maça bakıldığında, kişisel düşüncem, Romanya'nın Estonya'yı yeneceğini düşünüyorum. Türkiye'nin Hollanda'yı yenip yenemeyeceği hususundaki düşüncelerim... İnşallah biz galip geliriz, Türkiye kazanamaz" diye konuştu.

Macaristan karşısında 8-1 kazandıkları maç hatırlatılarak yöneltilen, "Cuma günkü maçta Hollanda şov yaptı. Yarınki maçta bu tarz bir şov bekliyor musunuz?" şeklindeki soru üzerine, Hollandalı teknik adam, "Hayır böyle bir netice olacağını düşünmüyorum. Türkiye çok daha iyi bir takım. Bizim için 1-0'lık galibiyetin de iyi bir skor olacağını düşünüyorum" dedi.

Futbolcuları Dirk Kuyt'ın Hollanda medyasına, "Taraftarlar kaldığımız otele gelip bizi uyutmayacaklar" şeklinde bir beyanat verdiği ifade edilerek, yöneltilen "Türkiye'de şu ana kadar olumsuz bir şartla karşılaştınız mı?" sorusunu Louis van Gaal, esprili olarak "Kesinlikle öyle bir durumla karşılaşmadım. Otel odamın pencereleri çift camlı olacağı için uyumakla ilgili herhangi bir sıkıntım olacağını düşünmüyorum" diye cevapladı.

Sakatlığı bulunan Strootman'ın oynama olasılığının çok düşük olduğunu belirten van Gaal, van Persie'nin yarınki maç öncesi durumunun iyi olduğunu kaydetti. Fenerbahçe ve Galatasaray'da forma giyen iki futbolcu Dirk Kuyt ve Wesley Sneijder'in yarın görev almaları durumunda, duygusal açıdan etkilenecekleri endişesini taşıyıp taşımadığı sorusuna Hollandalı teknik adam, "Öyle bir düşüncem yok" yanıtını verdi. Louis Van Gaal, sezon içinde Galatasaray'dan teklif alıp almadığına yönelik soru üzerine "Hayır" ifadelerini kullandı.

HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI

Bu arada Hollanda Milli Futbol Takımı, akşam saatlerinde basına tamamı açık gerçekleştirdiği antrenmanla Türkiye maçının hazırlıklarını tamamladı. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda yapılan idmanda Hollanda Milli Takımı Teknik Direktörü Louis Van Gaal, futbolcularına son taktik bilgilerini verdi.

14 Ekim 2013
Etiket; Louis Van Gaal, Türkiye Hollanda maçı, Dirk Kuyt, Wesley Sneijder, favori romanya Yazdır   |   Paylaş

İlgili haberler


Aslan sıklet farkıyla kazandı
Fenerbahçe fire vermedi
Sneijder günü kurtardı
Sneijder'in Kadıköy korkusu
Fenerbahçeliler Fatih'in rüyasını gerçekleştirdi
Fenerbahçe 6'da 5 yaptı
Fenerbahçeli futbolcular çocuklar gibi şen
İşte Fenerbahçe’nin 18 kişilik kadrosu
 
Bu yazı için yapılan yorumlar ( 0 ) + Yorum Yaz

Yorum bulunamadı !..

 
facebook.com/HaberEgeli
 
Diğer Haberler
TSYD İZMİR'DE NÖBET DEĞİŞİMİ
VOLEYBOL ŞEHRİ İZMİR
İZMİR BASIN LİGİ BAŞLADI
TSYD KUPASI ARKAS'IN
TFF'DE İZMİR GÜCÜ
TSYD İZMİR'DEN VOLEYBOLDA 8. TURNUVA
MENEMEN FK HIZLI BAŞLADI
İŞTE KUZEY YILDIZI
FUAT ÇAPA DA MEDYAALL'DA
EROĞLU'NUN İLETİŞİM ORTAĞI MEDYAALL
TSYD'NİN URLA GURURU
ARKAS'TA 8. KUPA MÜZEDE
TSYD İZMİR KOŞUSU NEFES KESTİ
KARŞIYAKA BELEDİYESİNDEN SPORA DEV HİZMET
MUĞLA ŞAMPİYONLARI MİLAS'TAN
TSYD KUPASI ARKAS'IN
YAPAMAZSIN DEDİLER YAPTI
ERHAN ÇELENK'E GÖNÜLDEN TEBRİK
SİMYA METAL 7. TSYD İZMİR VOLEYBOL TURNUVASI BAŞLIYOR
İZMİR'DE MASA TENİSİ HEYECANI
 
+ Çok okunan haberler

WEB TV Tüm videolar
Deplasmanda plasebo
 
Şeyhim kainata alışamadım
 
 
FOTO GALERİ Tüm galeriler
 
 
 
? Anket
Spor Toto Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu Kim Olur?
 
   
Spor Kent Haberleri Politika Ekonomi Yazarlar Sağlık Eğitim Asayiş Kültür Sanat Yaşam Dünya Magazin
facebook.com/haberegeli twitter.com/haberegeli Google+   Anasayfam Yap
Sık Kullanılanlara Ekle
Künye
Sitene Ekle
İletişim

© Copyrigth 2013 haberegeli.com tüm hakları saklıdır
  Sitemiz abonesidir