23 Nisan 2024, Salı Web TV Foto Galeri Sosyal Medya Mobil Uygulamalar Arşiv
 
 

Ya Emenike Ya Cardozo



Olaylı Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu toplantısında konuşan sarı-lacivertli kulübün genel sekreteri Talat Yılmaz, "3 Temmuz 2011’de başlayan ve halen devam eden, 4 koldan bizi saran bir olayla karşı karşıyayız" dedi. Yılmaz, Cardozo ya da Emenike’den birinin transfer edileceğini de söyledi.

Son günlerde yaşanan gelişmeler hakkında da açıklamalarda bulunan Talat Yılmaz, bu kadar olayın rastlantı olmadığına dikkat çekerek, “Hoşgörünün hakim olması gereken Ramazan ayında, bazı diller kin kusuyor. Bu olaylarla mücadele etmek ancak sizlerle mümkün olabilir. Biz kendimize ve davamıza haklılığımıza inandığımız için sonuna kadar mücadele ediyoruz. Söz konusu olan şahıslar değil, Fenerbahçe’dir” diye konuştu.

Fenerbahçe Genel Sekreteri Talat Yılmaz, Cardozo ve Emenike ile görüşmeler içinde olduklarını ve bu iki oyuncudan birinin transfer edileceğini vurgularken, bu iki transferden birinin gerçekleşmesi halinde transfer için harcanan paranın Fenerbahçe’den çıkmayacağını söyledi.

“BU MÜCADELE BİZİM BAŞIMIZI ALMAYA YÖNELİK”

Transferlerle ilgili açıklamalarda bulunduktan sonra kongrede yaşanan gerginliğine değinen Talat Yılmaz, bu müdahalelerin şahıslara yönelik olduğuna değinerek sözlerine şöyle devam etti:

“Bu mücadele bizim başımızı almaya yönelik. Başımızın çekmeye gelmediğimi göstermeliyiz. Bugünlerde bu kadar zorluk içinde 2 yılı aşan bir sürede sanki üzerimizden bir silindir geçmişken, her şeyle mücadele ederken, bir taratan CAS bir tarafında Disiplin Kurulu ile uğraşırken, bazı haddini aşan insanların Fenerbahçe’ye yaptıklarını hepiniz görüyorsunuz. Bu kadar olayı bir araya getiren gizli bir el var, ama kim olduğunu bilmiyoruz.”

“107 YILLIK KULÜBÜ LİNÇ ETMEYE ÇALIŞANLAR VAR”

CAS davasının sürecine ilişkin açıklamalarda da bulunan Talat Yılmaz, “Bazı kişileri hiç üstüne vazife değilken ve hiç üşenmeden polis fezlekesini İngilizce’ye tercüme ederek UEFA’ya gönderdi. Fezleke gitmez. Fezlekeye bakacak olursanız; Türkiye’de suçsuz insan kalmaz. 107 yıllık kulübü linç etmeye çalışanlar var. Birileri Fenerbahçe’yi başkan ve yöneticileri üzerinden yok etme mücadelesi veriyor. Bu bir kara lekedir. Futbol dünyasında bir temizlik yeni bir başlangıç yapmak istiyorsak o zaman dönelim 80-85’ten başlayalım. Futbolun içindeki çirkinlikleri temizleyelim. Kimin temiz, kimin kirli olduğu ortaya çıksın. Bunu sadece Fenerbahçe üzerinden yapmaya kalkmayın” açıklamalarında bulundu.

“KULÜBÜ, YÖNETİMİ VE BAŞKANI SAVUNMA ZAMANI”

Olaylı kongrede açıklamalarına devam eden Fenerbahçe Genel Sekreteri Talat Yılmaz, bugünün birlik olma zamanı olduğuna dikkat çekerken, “Kulübü, yönetimi, başkanı savunma zamanı. Eğer suçlu olsaydı yöneticiler mücadele etmezlerdi. ’Biz yaptık’ derlerdi. Para nerede? Alan nerede? Maçı oynayan nerede? Bir tek şey var. Bu kara lekeyi ancak ve ancak hukuk bilgisine tecrübesine vicdanına inandığımız yüksek yargıdaki hakimlerimizi temizler. Onlardan istediğimiz; Fenerbahçe Kulübü olarak bu dosyanın içine; hiçbir siyasi baskı olmaksızın bu dosyaya bakın ve bu kirliliği önleyin” sözlerine değindi.

“PROVOKE ETMEK İSTEYENLER OLABİLİR”

Talat Yılmaz, meselenin Türk futbolu olduğunu vurgulayarak, “Mesele yalnız Fenerbahçe değil. Türk futbolunun hatta Türk sporunun. Bir olay oluyor. Siz Fenerbahçe üzerinden Türk futbolunu, Türk sporunu dünyaya rezil mi etmek istiyorsunuz. Biz suçsuzuz diyoruz. Biz başka bir ülkenin takımı değiliz. Marka değeri diye bir şey var. Bu devletin savcılarından, bu ülkeden sporu spor olmaktan çıkaranlara müdahale etmesini Fenerbahçe Kulübü olarak istiyoruz. Bu toplantıyı provoke etmek isteyenler olabilir. Onların oyununa gelmeyin” dedi.

28 Temmuz 2013
Etiket; cardozo, emenike, talat, yılmaz Yazdır   |   Paylaş

İlgili haberler


TFF'DE İZMİR GÜCÜ
Dijital reklam kazandırıyor
Bornova Becker güç kazandı
Maçlar 80 dakika olsaydı keşke!
Kapalı gişe Münakaşa
Milli takımı sırtladılar
Göz Göz'ün dönüşü
Ali Baba ve 7 Cüceler İzmir'e geliyor
 
Bu yazı için yapılan yorumlar ( 0 ) + Yorum Yaz

Yorum bulunamadı !..

 
facebook.com/HaberEgeli
 
Diğer Haberler
TSYD İZMİR'DE NÖBET DEĞİŞİMİ
VOLEYBOL ŞEHRİ İZMİR
İZMİR BASIN LİGİ BAŞLADI
TSYD KUPASI ARKAS'IN
TFF'DE İZMİR GÜCÜ
TSYD İZMİR'DEN VOLEYBOLDA 8. TURNUVA
MENEMEN FK HIZLI BAŞLADI
İŞTE KUZEY YILDIZI
FUAT ÇAPA DA MEDYAALL'DA
EROĞLU'NUN İLETİŞİM ORTAĞI MEDYAALL
TSYD'NİN URLA GURURU
ARKAS'TA 8. KUPA MÜZEDE
TSYD İZMİR KOŞUSU NEFES KESTİ
KARŞIYAKA BELEDİYESİNDEN SPORA DEV HİZMET
MUĞLA ŞAMPİYONLARI MİLAS'TAN
TSYD KUPASI ARKAS'IN
YAPAMAZSIN DEDİLER YAPTI
ERHAN ÇELENK'E GÖNÜLDEN TEBRİK
SİMYA METAL 7. TSYD İZMİR VOLEYBOL TURNUVASI BAŞLIYOR
İZMİR'DE MASA TENİSİ HEYECANI
 
+ Çok okunan haberler

WEB TV Tüm videolar
Deplasmanda plasebo
 
Şeyhim kainata alışamadım
 
 
FOTO GALERİ Tüm galeriler
 
 
 
? Anket
Spor Toto Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu Kim Olur?
 
   
Spor Kent Haberleri Politika Ekonomi Yazarlar Sağlık Eğitim Asayiş Kültür Sanat Yaşam Dünya Magazin
facebook.com/haberegeli twitter.com/haberegeli Google+   Anasayfam Yap
Sık Kullanılanlara Ekle
Künye
Sitene Ekle
İletişim

© Copyrigth 2013 haberegeli.com tüm hakları saklıdır
  Sitemiz abonesidir