19 Mart 2024, Salı Web TV Foto Galeri Sosyal Medya Mobil Uygulamalar Arşiv
 
 

Edepsiz teklife icabet ettik



Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Çeşme Alaçatı'daki kavgada, "damatlarıyla kebapçıyı bastığı ve daya yediği" yönündeki iddialara ilişkin basın toplantısı düzenledi. Olayın medyada çarpıtıldığını savunan Terim, meselenin damadının ablasının rahatsız edilmesinden çıktığını söyledi.

Terim'in konuşmasının önemli bölümleri şöyle:

" 15-16 Temmuz hepimiz için çok önemli. Şehitlerimize gazilerimize olan saygım sevgim nedeniyle böyle bir günde onların önüne geçmeyi böyle bir hakkım olmadığını düşündüm. Genelde ben bu tarz olaylarda sonradan konuşurum ya da hiç konuşmam....

Ahmet'in ablasına yapılan bir hakaret var, tehdit var, taciz var. Bir kadına. Benim bunlardan haberim yok. Kendi kendilerine halletmeye çalışıyorlar. Birkaç aydır da devam ediyormuş Akşam yemeğine oturacağız. Ben malum yerimi aldım. Böyle bir konu geçince dedim ya ben aradım şimdi. Tanıdığımı sandığım bu zatı aradım. Kendisine bu olayı sordum.

Esasında ben kendim de sordum etrafında birileri var diye. Edepsiz bir teklif aldım. Ben de bu edepsiz teklife gittim icabet ettim. Gereğini yaptım, işim bitince de oradan ayrıldım. Tüm mevzu budur. Bu konunun Türkiye Futbol Federasyonu ile bir ilgisi yoktur.

Edepsiz teklife icabet ettik. Şimdi soruyorum size. Sabahki yalanlardan başlıyoruz. Yalan değil yalan makinası. Bir burun kırılması falan olursa bunu ben söylerim. Ben merdivenden düştüm demem. Ayağım kaydı demem. Böyle oldur derim anlatırım. Şer güçlerini ben biliyorum. Onlar inanın bana çok istemişlerdir böyle olsun. Ben herhangi bir ifade söylem ihtiyacını da hissetmedim. Umuma açık bir yerde 5 dakika sonra her şeyi öğrenme kabiliyetiniz var. O yazanlar tüm bunları bulabilir. Yok. Sözü sazı makbul olmayan birine inanmayı daha gerçekçi bulanlar. O yüzden karşınızda ben bir aile babasıyım.

Görüntüleri zaten gördünüz. Orada bir kadın var ve siz böyle saldırıyorsunuz. Erkeklerle halledilmesi gereken konular ne zamandan beri kadınlarla hallediliyor? İnsanın coğrafya bilgisi olmaz mı ya? Çeşme'ye uçak var mı ya? Ben geliyorum dedim mi gelirim. Niye ailem var işin ucunda. O kadına yapılan bir haksızlık vardı. Yapılanlara kayıtsız kalamazdım. Çitten atladı diyorlar. Hangi çitten, zaten mekanı bilmiyorum. Korumalar... Basındaki bazı köşe yazarlarına diyorum. Doğruyu bulmak soru sormak o kadar basit ki. Yüzlerce insan vardı, sorun ne oldu. Memnun musun? Hayır him memnun değilim. Adımın böyle biriyle anılmasından hiç memnun değilim. Ama hayat bazen insanı bunlarla karşılaştırıyor.

PROVOKASYON

Ben tehdit için telefon açmadım, tanıdığım için açtım ama tanımamışım zaten. Böyle bir durumun içinde olduğum için çok üzgünüm. Ben de istemezdim olsun. Fevkalade rahatsızım. Ailem için hiçbir zaman başka bir şey düşünmedim zaten. Size bir söz daha veriyorum. Provokasyona bundan sonra daha dikkatli yaklaşmam gerektiğini tecrübe etti. Çok üzgünüm. Bir aile babası olarak çok üzgünüm. Fatih Terim olarak çok üzgünüm. Futbol Direktörü olduğum için çok üzgünüm. Maalesef bu durum oldu. Ben her zaman ailemi sevdiklerimi korudum korumaya da devam edeceğim.

REFLEKS

Ben hayatım boyunca her şeyi olduğu gibi yaşadım. O yüzden örnek alınacak çok şey yapmış olabilirim. Onun için de çok fedakarlık da yapıyorum. Zaman zaman olan şeyler var. Bu yüzden kötü şeylerin yaşanmamış kabul edilmesi bu kadar doğru davranan kişi için ailesini koruyan ve kollayan biri olarak anılmasını, çok güzel şeyler içinde hafif bir gri alan olarak görülmesini rica ediyorum. Şu anda ne kadar üzgünüm anlatamam. Ama dediğim gibi hayat sizi maalesef buralara çekiyor. Olayı farklılaştıran insanlara karşı ailemi ve sevdiklerimi koruma amacıyla yapılan bir refleks için görülmesini rica ediyorum.

19 Temmuz 2017
Etiket; fatih terim kavga, fatih terim kebabçı, terim alaçatı kavga Yazdır   |   Paylaş

İlgili haberler


Terim'e 'delikanlı kaçar mı' diye sordu
 
Bu yazı için yapılan yorumlar ( 0 ) + Yorum Yaz

Yorum bulunamadı !..

 
facebook.com/HaberEgeli
 
Diğer Haberler
TSYD İZMİR'DE NÖBET DEĞİŞİMİ
VOLEYBOL ŞEHRİ İZMİR
İZMİR BASIN LİGİ BAŞLADI
TSYD KUPASI ARKAS'IN
TFF'DE İZMİR GÜCÜ
TSYD İZMİR'DEN VOLEYBOLDA 8. TURNUVA
MENEMEN FK HIZLI BAŞLADI
İŞTE KUZEY YILDIZI
FUAT ÇAPA DA MEDYAALL'DA
EROĞLU'NUN İLETİŞİM ORTAĞI MEDYAALL
TSYD'NİN URLA GURURU
ARKAS'TA 8. KUPA MÜZEDE
TSYD İZMİR KOŞUSU NEFES KESTİ
KARŞIYAKA BELEDİYESİNDEN SPORA DEV HİZMET
MUĞLA ŞAMPİYONLARI MİLAS'TAN
TSYD KUPASI ARKAS'IN
YAPAMAZSIN DEDİLER YAPTI
ERHAN ÇELENK'E GÖNÜLDEN TEBRİK
SİMYA METAL 7. TSYD İZMİR VOLEYBOL TURNUVASI BAŞLIYOR
İZMİR'DE MASA TENİSİ HEYECANI
 
+ Çok okunan haberler

WEB TV Tüm videolar
Deplasmanda plasebo
 
Şeyhim kainata alışamadım
 
 
FOTO GALERİ Tüm galeriler
 
 
 
? Anket
Spor Toto Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu Kim Olur?
 
   
Spor Kent Haberleri Politika Ekonomi Yazarlar Sağlık Eğitim Asayiş Kültür Sanat Yaşam Dünya Magazin
facebook.com/haberegeli twitter.com/haberegeli Google+   Anasayfam Yap
Sık Kullanılanlara Ekle
Künye
Sitene Ekle
İletişim

© Copyrigth 2013 haberegeli.com tüm hakları saklıdır
  Sitemiz abonesidir