19 Mart 2024, Salı Web TV Foto Galeri Sosyal Medya Mobil Uygulamalar Arşiv
 
 
KAMU PERSONELİNE BAĞIMLILIKLA MÜCADELE EĞİTİMİ

1-7 Mart arası kutlanan Yeşilay Haftası etkinlikleri kapsamında Ortaca’ daki kamu çalışanlarına yönelik Bağımlılıkla Mücadele Eğitimi düzenlendi.
 

MOBBİNG İLE MÜCADELE HAFTASI
Mobbing ile Mücadele Derneği Mobbing ile Mücadele Haftasının bu yılki temasını “Mobbing ile Mücadele Kanununa İhiyaç var” olarak belirlerken sloganı ise “Gönül Koyma ÜLKEN İÇİN Gönlünü koy” olarak belirledi.
 
MOBBİNG İLE MÜCADELE HAFTASI
Mobbing ile Mücadele Derneği Mobbing ile Mücadele Haftasının bu yılki temasını “Mobbing ile Mücadele Kanununa İhiyaç var” olarak belirlerken sloganı ise “Gönül Koyma ÜLKEN İÇİN Gönlünü koy” olarak belirledi.
 
MUĞLA YEŞİLAY’DA KAN DEĞİŞİMİ
Yeşilay Muğla Şubesi’nin Olağan Genel Kurulu 3 Şubat 2024 tarihinde Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi’n de yapıldı.

HER ÖRGÜT PSİKOLOJİK TACİZCİSİNİ ÜRETİYOR
Son yıllarda işyerlerinde iyice artmasına ve çağın vebası olarak da tanımlanmasına rağmen mobbing, yönetimlerin bu konudaki farkındalık oluşturamamasından ve ülkemizde de bununla ilgili müstakil bir kanun çıkarılamamasından dolayı çalışanların huzuru
 
HAYAT KURTARAN YÖNETİM SİSTEMİ
Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Acil Tıp Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Güçlü Selahattin Kıyan ve ekibinin geliştirdiği ve tıp alanında çığır açacak bir program olan “Akıllı Yoğun Bakım Yönetim Sistemi”, EÜTF Hastanesinin çeşitli birimlerinde kullanı
 
THY PERSONELİNİN İNTİHARI
Türk Hava Yolları ortaklık iştiraklerinden TGS’de (Turkish Ground Service) görev yapmış olan Ömer Koray Özbay isimli personelin intiharı bütün yurtta konuşulmaya devam ediyor. Mobbing ile Mücadele Derneği Genel Başkanı İlhan İşman, “olayın takipçi

NARLIDERE'DE ATIK İLAÇLAR TOPLANIYOR
İlçenin 8 ayrı noktasına atık ilaç toplama noktaları oluşturdu
 
AŞILAR, HERKESE İYİ BİR YAŞAM ŞANSI SUNAR
Dünya Bağışıklama haftasında aşılamanın önemine dikkat çekildi
 
HEKİM YURTDIŞI GÖÇÜ ARAŞTIRMASI SONUÇLARI
Milliyetçi Hekimler Derneği ve 14 Mart Tıbbiyeliler Derneği tarafından yapılan Hekim Yurtdışı Göçü Araştırması sonuçları kamuoyuyla paylaşıldı. 475’i kadın toplam 1446 hekime ulaşılarak yapılan araştırma sonucuna göre hekimlerin içinde bulundukları

SAĞLIKLI NESİLLER İÇİN DOĞA ŞART
Ortaokul öğrencilerine çevre ve doğa bilincini aşılama kapsamında bu hafta sonunu Milas Tuzla çevresinde ve İncirliin Mağarasında geçiren UGBİD üyeleri, doğada ekolojik temelli kuş gözleminde bulundular.
 
BU HASTALIKTAN KURTULUŞ YOK
İzmir Medya Platformu üyesi gazeteciler, Alzheimer Demans Parkinson Hasta Ve Yakınları Derneği’nin konuğu olarak Manisa’da bir araya geldiler.
 
İZMİR MOBBİNG İLE MÜCADELEDE KARARLILIĞINI GÖSTERDİ
İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi, Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi, İzmir Diş Hekimleri Odası, Adli Bilimciler Derneği ve Mobbing İle Mücadele Derneği mobbing mücadelesindeki kararlılıklarını birlikte düzenledikleri sem

MOBBİNG ÇALIŞMA HAYATININ EN ÖNEMLİ SORUNLARI ARASINDA
Mobbing çalışma hayatının en önemli sorunları arasında yer almaya devam ederken ülkemizin en köklü ilim yuvalarından olan İstanbul Üniversitesi konuyu işin uzmanlarıyla birlikte masaya yatırıyor.
 
MOBBİNG MÜCADELESİ HIZ KESMİYOR
1-7 Şubat arası kutlanan Mobbing ile Mücadele Haftası kapsamında konuşan Mobbing ile Mücadele Derneği Genel Başkanı İlhan İşman bu yılki temalarının, “Mobbing ile Mücadelede Kararlıyız” olarak belirlediklerini söyledi.
 
MUĞLA TÜRKOCAĞI’NDA BAŞKAN DR. YAŞAR TOPAL
Geçtiğimiz hafta vefat eden Hüseyin Akar’ ın ardından ilk toplantısını gerçekleştiren Muğla Türkocağı Yönetimi, başkanlığa Dr. Yaşar Topal’ ı getirdi.

436 YILLIK ÜNİVERSİTEDE DERS VERECEK
Bensu Günay (27), araştırma görevlisi olarak Avusturya’daki Graz Üniversitesi’ne kabul edildi.
 
AŞILAR KISIRLAŞTIRIYOR MU?
İzmir Düşünce Platformu’nun Perşembe toplantılarının 59.’sunda platform üyeleriyle bir araya gelen Prof. Dr. Tanyolaç YouTube üzerinden de yayınlanan program sırasında, izleyenlere virüsler ve aşılar ile ilgili pek çok da önemli bilgiler verdi.
 
BANKACILIK SEKTÖRÜNDEKİ MOBBİNG ANKETİ SONUÇLARI ŞAŞIRTTI
Mobbing ile Mücadele Derneği tarafından yapılan anket sonuçları açıklandı. Çalışanlarının %95’inin en az lisans seviyesinde eğitimli olduğu sektörde çıkan sonuçlar, mobbingin kurumlarımızda vardığı noktayı çok çarpıcı olarak gözler önüne serdi.
+ Bu kategorinin çok okunan haberleri

WEB TV Tüm videolar
Deplasmanda plasebo
 
Şeyhim kainata alışamadım
 
 
FOTO GALERİ Tüm galeriler
 
 
 
? Anket
Spor Toto Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu Kim Olur?
 
   
Spor Kent Haberleri Politika Ekonomi Yazarlar Sağlık Eğitim Asayiş Kültür Sanat Yaşam Dünya Magazin
facebook.com/haberegeli twitter.com/haberegeli Google+   Anasayfam Yap
Sık Kullanılanlara Ekle
Künye
Sitene Ekle
İletişim

© Copyrigth 2013 haberegeli.com tüm hakları saklıdır
  Sitemiz abonesidir