26 Nisan 2024, Cuma Web TV Foto Galeri Sosyal Medya Mobil Uygulamalar Arşiv
 
 

Fenerbahçe'de kılıçlar çekildi!



Genel sekreter Talat Yılmaz şok iddialarda bulundu. Sarı-Lacivertli camiada resmen kılıçlar çekildi.

ŞOK SUÇLAMA

Genel Sekreter Talat Yılmaz: “Fenerbahçe, Aziz Yıldırım’a teslim olmuş. Yapılan şeyler içime sinmedi, geri çekildim. Yüzde 100 aday olacak. Yargıtay’dan aleyhine karar çıkarsa, yerine kukla getirecek. CAS ceza verdi mi verdi. Demek ki ortada bir leke var.”

JET YANIT

Yönetici Turan Şahin: “Yıldırım, cezaevindeyken başkan seçildi. O zaman niye onun listesine girmeyi kabul etti? CAS’ın onayını leke olarak yorumluyor. O zaman CAS kararından sonra niye ‘ben bu ekiple çalışmam’ deyip istifa etmedi?

Zamansız bir konuşma

Olağanüstü Kongre’de Aziz Yıldırım’ın listesine almayı düşünmediği Genel Sekreter Talat Yılmaz’dan şok suçlamalar.

TV8’de Telegol programına konuşan Yılmaz, şunları söyledi:

“Yapılan işler içime sinmedi, kendimi geri çektim. Dereağzı Tesisleri’nde tuvalet yok, bir şey yok. Serkan Acar, ‘Burası için iki kere para alındı, sen al, burayı yap’ dedi. Bir sürü yerden bağış aldım ve yaptırdım. ‘Talat Yılmaz suistimal yaptı, 1.5 milyon lira harcadı’ diye laf çıkarttılar. Benim boğazımdan haram para geçmedi. Başkan da 8 villa verdi Fenerbahçe’ye. Bu, suç. 8 villadan 5’i boş. Aziz bey, bu olaydan sonra benimle yüzyüze gelmekten kaçınıyor. Ben de ona, ‘boyun eğmem’ diye mail attım.

Tatilden sonra bu haksızlık karşısında sert bir açıklama yapacağım. 3 Temmuz sürecinden sonra kulübe yakışmayan görüntüleri ortadan kaldırmaya çalıştım. Mayıs ayındaki kongrede, ‘Başkanımızın kellesini alamazsınız’ dedim ama bunun bir kısmını görev icabı söyledim. Şimdi bakıyorum, ‘Acaba kandırıldık mı’ diye düşünüyorum. Senin adamların benim hakkımda ‘hırsız, üçkağıtçı’ diyorsa, sen, bunları susturmuyorsan yanlış yapıyorsun. Adam diyor ki, ‘bana sormadan çivi çakamazsınız.’

Ver Krasiç’e 20 milyon Euro, ne olacak şimdi? Çöp. Sen kulübü Allah’tan gelen hükümlere göre mi yönetiyorsun? ‘Benim de hatalarım olabilir’ diyorsun, ‘Peygamber gibi insanım’ demeye getiriyorsun. ‘Kulüp Yıldırım’a teslim olmuş’ Bunları görünce ruhum sıkılıyor. Aziz Yıldırım yüzde 100 aday olacak. Eğer Yargıtay’dan aleyhine bir karar çıkarsa, yerine kukla getirecek. Fenerbahçe, Aziz Yıldırım’a teslim olmuş. CAS ceza verdi mi, verdi. Demek ki ortada bir leke var. Mehmet Ali Aydınlar’ı severim ama onunla beraber olmam. Aziz Yıldırım’la da asla devam etmem. Kimse ortaya çıkamıyor. Aydınlar çıkacaksa çıksın.”

Talat Yılmaz’ın bu suçlamalarına yanıt yönetici Turan Şahin’den geldi. Şahin, “Zamansız bir konuşma. Bence yapmaması gerekirdi. Neden yaptı onu da bilemiyorum. Daha sonra açıklama yapacakmış belki o zaman anlatır. Aziz Yıldırım’ın başkan seçildiği bütün kongrelerin divan başkanıdır Talat Yılmaz. 8 villa alımının onaylandığı kongrede de divan başkanıydı. O zaman hiçbir itiraz yapmadı. Aziz Yıldırım cezaevindeyken başkan seçildi. Niye tavır koymadı? Hiç tepki vermeden, tereddüt etmeden Aziz Yıldırım’ın listesine girmeyi kabul etti. Yıldırım’ın haberi olmadan kulüpte hiçbir şey yapılmadığını söylüyor. Aziz Yıldırım’ı gayet iyi tanıyan biriydi. Madem böyle bir davranış şekli vardı, o zaman neden birlikte çalışmayı kabul etti. CAS’ın cezayı onamasını leke olarak yorumluyor. O zaman niye CAS cezasından sonra ‘ben bu ekiple çalışmam’ deyip istifa etmedi. Krasiç’e 20 milyon Euro verildi gitti diyor. O transferde kendisi yönetimdeydi. Gönderilirken de yönetimdeydi. Niye tavır koymadı? Taraftara yönelik suçlamalarda da bulunuyor. Bunları iyi araştırıp, bilgilenip öyle yapmak daha doğru olur. Yönetimde kimsenin Talat Yılmaz’ı usulsüzlük yapmakla suçladığına hiç şahit olmadım. Başkanın da böyle bir düşüncede olduğunu sanmıyorum. Hatta genel sekreterlik görevini iyi yaptığı da yönetimlerde konuşuluyordu. Neden böyle bir çıkışa gerek duydu bilemiyorum” dedi. Yalçın Türk/FANATİK

15 Ekim 2013
Etiket; Fenerbahçe tartışma, Talat Yılmaz, aziz Yıldırım, turan Şahin, Talat Yılmaz'dan çıkış Yazdır   |   Paylaş
 
Bu yazı için yapılan yorumlar ( 0 ) + Yorum Yaz

Yorum bulunamadı !..

 
facebook.com/HaberEgeli
 
Diğer Haberler
TSYD İZMİR'DE NÖBET DEĞİŞİMİ
VOLEYBOL ŞEHRİ İZMİR
İZMİR BASIN LİGİ BAŞLADI
TSYD KUPASI ARKAS'IN
TFF'DE İZMİR GÜCÜ
TSYD İZMİR'DEN VOLEYBOLDA 8. TURNUVA
MENEMEN FK HIZLI BAŞLADI
İŞTE KUZEY YILDIZI
FUAT ÇAPA DA MEDYAALL'DA
EROĞLU'NUN İLETİŞİM ORTAĞI MEDYAALL
TSYD'NİN URLA GURURU
ARKAS'TA 8. KUPA MÜZEDE
TSYD İZMİR KOŞUSU NEFES KESTİ
KARŞIYAKA BELEDİYESİNDEN SPORA DEV HİZMET
MUĞLA ŞAMPİYONLARI MİLAS'TAN
TSYD KUPASI ARKAS'IN
YAPAMAZSIN DEDİLER YAPTI
ERHAN ÇELENK'E GÖNÜLDEN TEBRİK
SİMYA METAL 7. TSYD İZMİR VOLEYBOL TURNUVASI BAŞLIYOR
İZMİR'DE MASA TENİSİ HEYECANI
 
+ Çok okunan haberler

WEB TV Tüm videolar
Deplasmanda plasebo
 
Şeyhim kainata alışamadım
 
 
FOTO GALERİ Tüm galeriler
 
 
 
? Anket
Spor Toto Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu Kim Olur?
 
   
Spor Kent Haberleri Politika Ekonomi Yazarlar Sağlık Eğitim Asayiş Kültür Sanat Yaşam Dünya Magazin
facebook.com/haberegeli twitter.com/haberegeli Google+   Anasayfam Yap
Sık Kullanılanlara Ekle
Künye
Sitene Ekle
İletişim

© Copyrigth 2013 haberegeli.com tüm hakları saklıdır
  Sitemiz abonesidir