19 Mart 2024, Salı Web TV Foto Galeri Sosyal Medya Mobil Uygulamalar Arşiv
 
 

Folkart'tan KSK açıklaması



Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, Karşıyaka camiasının önde gelen isimlerinden gelen talep üzerine, Karşıyaka Spor Kulübü ile görüşmelerin gerçekleştiğini, ortak akılla mutabakat arandığını söyledi.

Sancak, kulübün 60 milyonluk liralık borcunun; ancak makul bir seviyeye çekilebilmesi halinde, İzmir’e karşı duydukları sorumluluk nedeniyle, KSK’nin futbol ve basketbol şubelerine talip olabileceklerini belirtti.

Mesut Sancak, “Biz KSK’ye aşkla hizmet etme peşindeyiz.” derken; konuya temel yaklaşımını “Bu şehirde kazandığımızı, aynı zamanda bu şehire katkı getirecek projelerde harcayabilmeliyiz” sözleriyle özetledi.

Sancak, bu şirketleşmenin, 18 puanı silinme ihtimali bulunan KSK için, en doğru çıkış yolu olduğunu, tüm alacaklıların anlaşmak üzere iyi niyet göstermesini, fedakarlığın sadece Folkart’tan beklenmesinin yanlış olacağını vurguladı.

GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR

 Mesut Sancak, kendilerine KSK tarafından 60 milyon lira olarak bildirilen toplam borç rakamının; eski futbolcular, yöneticiler, tedarikçiler dahil; tüm alacaklılar ile görüşülerek, makul bir seviyeye çekilmesi halinde, futbol ve basketbol şubesine talip olacaklarını belirtti. Sancak, İzmir’e duydukları sorumluluk nedeniyle, bu adımı atmak istediklerini vurguladı, “Bu şehirde kazanıp, bu şehre geri verebilmesini bilmeliyiz.” dedi.

18 PUAN SİLİNMESİ RİSKİ

Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Sancak, 11 puan ile ciddi düşme hattına giren KSK’nin, transfer yasağı kalkmadığı takdirde, 18 puanının silinme riskinin bulunduğunu hatırlatarak, artık alacaklıların, ciddi olarak fedakarlık yapması gerektiğini bildirdi. Mesut Sancak, 20-21 Ocak'ta yapılacak olağanüstü kongrede, ortak akıl ışığında tüzük değişikliği ile şirketleşme kararı beklediklerini ve bu süreçte borç tutarının makul bir çizgiye çekilmesini istediklerini dile getirdi. Sancak, fedakarlığı sadece Folkart’tan beklemenin doğru olmadığı vurguladı.

KARŞIYAKA AŞKI

Mesut Sancak, İzmirliler ve bir Karşıyakalı için, Karşıyaka Spor Kulübü’nün gönüllerdeki yerini bildiklerini; bunun her Karşıyakalı taraftar için, büyük bir ‘aşk’ olduğunu vurgularken; Kaf Sin Kaf’ın efsane özelliklerini hatırlattı. Mesut Sancak, Karşıyaka için en doğru yolun, dünyada ve Türkiye’deki örnekler gibi, şirketleşmeye gitmek olduğunu belirtti. Sancak, genel kurulun saygın iradesini, şirketleşme konusunda adım atmaya davet etti.

18 Ocak 2018
Etiket; folkart karşıyaka, karşıyaka şirketleşme, ksk folkart, mesut sancak karşıyaka Yazdır   |   Paylaş
 
Bu yazı için yapılan yorumlar ( 0 ) + Yorum Yaz

Yorum bulunamadı !..

 
facebook.com/HaberEgeli
 
Diğer Haberler
TSYD İZMİR'DE NÖBET DEĞİŞİMİ
VOLEYBOL ŞEHRİ İZMİR
İZMİR BASIN LİGİ BAŞLADI
TSYD KUPASI ARKAS'IN
TFF'DE İZMİR GÜCÜ
TSYD İZMİR'DEN VOLEYBOLDA 8. TURNUVA
MENEMEN FK HIZLI BAŞLADI
İŞTE KUZEY YILDIZI
FUAT ÇAPA DA MEDYAALL'DA
EROĞLU'NUN İLETİŞİM ORTAĞI MEDYAALL
TSYD'NİN URLA GURURU
ARKAS'TA 8. KUPA MÜZEDE
TSYD İZMİR KOŞUSU NEFES KESTİ
KARŞIYAKA BELEDİYESİNDEN SPORA DEV HİZMET
MUĞLA ŞAMPİYONLARI MİLAS'TAN
TSYD KUPASI ARKAS'IN
YAPAMAZSIN DEDİLER YAPTI
ERHAN ÇELENK'E GÖNÜLDEN TEBRİK
SİMYA METAL 7. TSYD İZMİR VOLEYBOL TURNUVASI BAŞLIYOR
İZMİR'DE MASA TENİSİ HEYECANI
 
+ Çok okunan haberler

WEB TV Tüm videolar
Deplasmanda plasebo
 
Şeyhim kainata alışamadım
 
 
FOTO GALERİ Tüm galeriler
 
 
 
? Anket
Spor Toto Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu Kim Olur?
 
   
Spor Kent Haberleri Politika Ekonomi Yazarlar Sağlık Eğitim Asayiş Kültür Sanat Yaşam Dünya Magazin
facebook.com/haberegeli twitter.com/haberegeli Google+   Anasayfam Yap
Sık Kullanılanlara Ekle
Künye
Sitene Ekle
İletişim

© Copyrigth 2013 haberegeli.com tüm hakları saklıdır
  Sitemiz abonesidir