26 Nisan 2024, Cuma Web TV Foto Galeri Sosyal Medya Mobil Uygulamalar Arşiv
 
 

Taraftar operasyonunda şok iddia!



- Üç büyük kulübün taraftar gruplarına yönelik düzenlenen operasyona iliişkin detaylar ortaya çıkmaya başlarken, cezaevinde olan Fenerbahçe’nin bir tribün liderinin, kavga ettiği taraftar liderinin öldürülmesi için talimat verdiği ortaya çıktı.

Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri geçtiğimiz Cuma günü taraftar guruplarına yönelik düzenlediği operasyonun detayları ortaya çıkmaya başladı.

2010 yılının mart ayında Ankara 19 Mayıs stadında oynanGençlerbirliği-Fenerbahçei maçında tribünlerde alan hâkimiyeti için Fenerbahçe takımının taraftar grup liderleri arasında kavga çıktı. Fenerbahçeli tribün liderleri arasında çıkan kavgada H.Ö. yine bir başka Fenerbahçe grup lideri olan A. U.’yu bıçakladı. Daha sonra gözaltına alınan H.Ö. çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanıp yarı açık Maltepe Cezaevi’ne gönderildi.

Bıçakladığı kişinin öldürülmesi için H.Ö, 2012 yılında cezaevinden dışarıdaki bağlantıları aracılığıyla  talimatı gönderdi ve adres tespiti için bir kadını kullandı. Bunun üzerine harekete geçen kadın, A.U.’nun evini tespit etti.

Ağustos 2012'de  A.U.’yu vurmak için adresi tespit eden kadınla, A.U.’yu vuracak olan silahlı şahıs belirlenen adrese giderken cinayetin önlenmesi için polis müdahale etti. Zanlı, silah ve içindeki fişeklerle birlikte yakalandı. Gözaltına alınan biri kadın 2 şahıs hakkında Bostancı Polis Merkezi’nde işlem yapıldı. Polis takibinde olan 2 şüpheli, geçtiğimiz cuma günü taraftar gruplarına yönelik yapılan operasyonla gözaltına alındı.

Gözaltına alınan şüphelilerden aralarında Ultraslan lideri Muzaffer Şirin ve Rauf Büyük’ün de bulunduğu 19 kişi emniyetteki işlemlerinin ardından savcılık talimatıyla serbest bırakıldı. Öte yandan, Alen Markaryan ve Sefa Kalya’nın da aralarında bulunduğu diğer şüpheliler ise bugün adli mercilere sevk edilirken, hala yarı açık Maltepe Cezaevi’nde olan H.Ö.nün ise savcılık tarafından operasyon kapsamında ifadesinin alınacağı öğrenildi.

DEMİR ÇUBUK, SATIR, BEYZBOL SOPASI, TABANCA, BIÇAK

Diğer yandan 83 kişinin gözaltına alındığı operasyonlarda yapılan aramalarda ele geçirilen malzemeler emniyette sergilendi. Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen operasyonda ele geçirilen malzemeler arasında bulunan tabanca, mermi, cop, özel yapım demir çubuklar, kılıç, döner bıçakları, beyzbol sopası ve satır gibi aletler emniyet müdürlüğünde sergilenerek basına gösterildi.

30 Eylül 2013
Etiket; taraftar grupları operasyon, alan markaryan, beşiktaş çarşı, kadıköy taraftar, organize suç taraftar Yazdır   |   Paylaş

İlgili haberler


İşte taraftar operasyonunun perde arkası
Alen Markaryan'dan yanıt yok
Taraftar grupları şafak operasyonu
 
Bu yazı için yapılan yorumlar ( 0 ) + Yorum Yaz

Yorum bulunamadı !..

 
facebook.com/HaberEgeli
 
Diğer Haberler
TSYD İZMİR'DE NÖBET DEĞİŞİMİ
VOLEYBOL ŞEHRİ İZMİR
İZMİR BASIN LİGİ BAŞLADI
TSYD KUPASI ARKAS'IN
TFF'DE İZMİR GÜCÜ
TSYD İZMİR'DEN VOLEYBOLDA 8. TURNUVA
MENEMEN FK HIZLI BAŞLADI
İŞTE KUZEY YILDIZI
FUAT ÇAPA DA MEDYAALL'DA
EROĞLU'NUN İLETİŞİM ORTAĞI MEDYAALL
TSYD'NİN URLA GURURU
ARKAS'TA 8. KUPA MÜZEDE
TSYD İZMİR KOŞUSU NEFES KESTİ
KARŞIYAKA BELEDİYESİNDEN SPORA DEV HİZMET
MUĞLA ŞAMPİYONLARI MİLAS'TAN
TSYD KUPASI ARKAS'IN
YAPAMAZSIN DEDİLER YAPTI
ERHAN ÇELENK'E GÖNÜLDEN TEBRİK
SİMYA METAL 7. TSYD İZMİR VOLEYBOL TURNUVASI BAŞLIYOR
İZMİR'DE MASA TENİSİ HEYECANI
 
+ Çok okunan haberler

WEB TV Tüm videolar
Deplasmanda plasebo
 
Şeyhim kainata alışamadım
 
 
FOTO GALERİ Tüm galeriler
 
 
 
? Anket
Spor Toto Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu Kim Olur?
 
   
Spor Kent Haberleri Politika Ekonomi Yazarlar Sağlık Eğitim Asayiş Kültür Sanat Yaşam Dünya Magazin
facebook.com/haberegeli twitter.com/haberegeli Google+   Anasayfam Yap
Sık Kullanılanlara Ekle
Künye
Sitene Ekle
İletişim

© Copyrigth 2013 haberegeli.com tüm hakları saklıdır
  Sitemiz abonesidir