19 Mart 2024, Salı Web TV Foto Galeri Sosyal Medya Mobil Uygulamalar Arşiv
 
 

TSYD Ege'de Yılın Spor Ödülleri açıklandı



Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) İzmir Şubesi tarafından bu yıl yedincisi düzenlenen TSYD Ege’de Yılın Spor Ödülleri organizasyonunda ödül kazananlar belli oldu.

TSYD İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Bahri Okumuş ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra İzmir’i TSYD Genel Merkezinde temsil eden Nuri İmre ve Suavi Yardımoğlu’nun katılımıyla yapılan değerlendirmede 2018 yılında Ege Bölgesi’nde başarılı olanlar belirlendi.

2018-2019 futbol sezonunda Ziraat Türkiye Kupası finalinde Fenerbahçe’yi TFF Süper Kupa müsabakasında da Galatasaray’ı yenerek iki kupa kazanan ve Türkiye’yi ilk defa UEFA Avrupa Ligi’nde temsil eden Akhisarspor, yılın takımı oldu.

Son dönemde önemli başarılara imza atılan artistik cimnasikte geçen yıl yapılan Avrupa Artistik Cimnastik Şampiyonası’nda 5. olarak ilk kez finale çıkan milli takım antrenörlerinden Yılmaz Göktekin yılın antrenörü olarak seçildi.

Geçen yıl Avrupa Okçuluk Şampiyonası'nda ferdi müsabakalarda kadınlar klasik yayda, Klasik Yay Kadın Milli Takımı ile Klasik Yay Karışık Takımı ile Avrupa şampiyonu olan Yasemin Ecem Anagöz, Arkas 2017 Laser 4.7 Gençler Dünya Şampiyonası'nda birinci sırada yer alan Yılkan Timurşah, Manş Denizi’ni yüzerek geçen en genç Türk kadını olan Bengisu Avcı ve satrançta Türkiye’nin en genç “büyük usta”sı (GM) olan Vahap Şanal, yılın sporcuları olarak belirlendi.

İzmir’in stat projelerinin yanı sıra kentte sportif faaliyetlerin artmasına yönelik çalışmalara destek veren İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı (İZVAK) Yönetim Kurulu’na İzmir sporuna katkı ödülü verilmesi kararlaştırıldı.

Sosyo-kültürel ve sosyo-ekonomik açıdan dezavantajlı mahallelerde yaşayan 8-13 yaş arası çocuklar için ücretsiz eğitim alabilecekleri mahalle spor takımları kurma amacıyla faaliyetlerini sürdüren “MahalleBiz Spor Kulübü Derneği” ile Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu’nda oynadığı her iç saha maçında farklı okulları konuk eden “Pınar Karşıyaka Sosyal Sorumluluk Tribünü” İzmir’de yılın sosyal sorumluluk ödülüne layık görüldü.

Ayrıca İzmir futboluna ve Türk futboluna verdiği katkılardan dolayı Opr. Dr. Bülent Zeren’e Spora Adanmışlık Ödülü verilmesi kararlaştırıldı. 7. TSYD Ege’de Yılın Spor Ödülleri töreni önümüzdeki ay içinde gerçekleştirilecek.

02 Şubat 2019
Etiket; tsyd izmir. egede yılın spor ödülleri Yazdır   |   Paylaş
 
Bu yazı için yapılan yorumlar ( 0 ) + Yorum Yaz

Yorum bulunamadı !..

 
facebook.com/HaberEgeli
 
Diğer Haberler
TSYD İZMİR'DE NÖBET DEĞİŞİMİ
VOLEYBOL ŞEHRİ İZMİR
İZMİR BASIN LİGİ BAŞLADI
TSYD KUPASI ARKAS'IN
TFF'DE İZMİR GÜCÜ
TSYD İZMİR'DEN VOLEYBOLDA 8. TURNUVA
MENEMEN FK HIZLI BAŞLADI
İŞTE KUZEY YILDIZI
FUAT ÇAPA DA MEDYAALL'DA
EROĞLU'NUN İLETİŞİM ORTAĞI MEDYAALL
TSYD'NİN URLA GURURU
ARKAS'TA 8. KUPA MÜZEDE
TSYD İZMİR KOŞUSU NEFES KESTİ
KARŞIYAKA BELEDİYESİNDEN SPORA DEV HİZMET
MUĞLA ŞAMPİYONLARI MİLAS'TAN
TSYD KUPASI ARKAS'IN
YAPAMAZSIN DEDİLER YAPTI
ERHAN ÇELENK'E GÖNÜLDEN TEBRİK
SİMYA METAL 7. TSYD İZMİR VOLEYBOL TURNUVASI BAŞLIYOR
İZMİR'DE MASA TENİSİ HEYECANI
 
+ Çok okunan haberler

WEB TV Tüm videolar
Deplasmanda plasebo
 
Şeyhim kainata alışamadım
 
 
FOTO GALERİ Tüm galeriler
 
 
 
? Anket
Spor Toto Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu Kim Olur?
 
   
Spor Kent Haberleri Politika Ekonomi Yazarlar Sağlık Eğitim Asayiş Kültür Sanat Yaşam Dünya Magazin
facebook.com/haberegeli twitter.com/haberegeli Google+   Anasayfam Yap
Sık Kullanılanlara Ekle
Künye
Sitene Ekle
İletişim

© Copyrigth 2013 haberegeli.com tüm hakları saklıdır
  Sitemiz abonesidir