20 Nisan 2024, Cumartesi Web TV Foto Galeri Sosyal Medya Mobil Uygulamalar Arşiv
 
 

Bahçeli'den Başbakan Erdoğan'a cevap



MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın "MHP, İşçi Partisi’nin yedeği haline geldi" şeklindeki sözlerine cevap verdi. Devlet Bahçeli, "Milliyetçi Hareket Partisi’ni şu yada bu partinin yedeği olarak göstermek, onun bunun peşine takılmakla itham etmek her şeyden önce Başbakan’ın boyunu ve cüssesini ziyadesiyle aşacaktır" dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM’deki grup toplantısında bir konuşma yaparak gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Konuşmasının başında 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nün kutlanacağını hatırlatan Bahçeli, 1 Mayıs’ta olay çıkartmaya çalışanları da sert şekilde uyardı. Bahçeli, "Üzerinde durmak istediğim bir diğer husus da, 1 Mayıs’ı fırsat bilerek, toplumsal huzur ve asayişi zedeleyerek kışkırtmalara karşı herkesin uyanık ve dikkatli olmasıdır. 1 Mayıs emeğin bayramıdır, teröristlerin bölücülüğün, çatışma meraklılarının ve kavgadan nemalananların günü asla değildir. Bu nedenle geçmişteki vahim olayların tekrarlanmaması konusunda gerek sendikalar, gerek işçilerimiz ve gerekse de güvenlik güçlerimiz hassasiyet göstermeli, sabırlı ve sorumlu hareket etmelidir" diye konuştu.

"MHP’Yİ ŞU YA DA BU PARTİNİN YEDEĞİ GÖSTERMEK BAŞBAKAN’IN BOYUNU AŞAR"

Bahçeli, Başbakan Erdoğan’ın, "MHP, İşçi Partisi’nin yedeği haline geldi" şeklindeki sözlerine de cevap verdi. Bahçeli, "Milliyetçi Hareket Partisi’ni şu yada bu partinin yedeği olarak göstermek, onun bunun peşine takılmakla itham etmek her şeyden önce Başbakan’ın boyunu ve cüssesini ziyadesiyle aşacaktır" dedi. Erdoğan’ın sözlerine tepki gösteren Bahçeli, şunları söyledi: "Bilinsin ki, bizi başka oluşum ya da partilerin yedeğinde gösterecek kadar izan ve terbiyeden mahrum olanlar önce PKK’nın kontağı, bölücülerin ikaz lambası, teröristlerin alarm zili ve İmralı canisinin de odacısı olduğunu görmeli ve bunu da kafalarına sokmalıdırlar."

BAŞBAKAN’A ’BAY YALAN’, BARZANİ’YE ’BAY DÜŞMAN’ BENZETMESİ

Bahçeli, Akil İnsanlar Heyeti’ne de sert tepki gösterdi. Akil insanların çalışmalarını eleştiren ve yurdun bir çok bölgesinde tepkiyle karşılandıklarını anlatan Bahçeli, "Son yurdumuzun her tarafı gerçek çapulcularla mücadele için hazır bekleyen, hiçbir tehditten yıkılmayacak milliyetçi-vatanseverlerle kaynamaktadır. Ben hepsiyle gururluyum, hepsiyle iftihar ediyorum. Protez bacağını savuran gazimizle, 63 akılsızı demokratik itirazlarıyla susturan şehit yakınlarımızla, Türk milletine ellerinde bayraklara sahip çıkan tüm milliyetçi-vatanseverlerle övünüyorum" şeklinde konuştu. Bahçeli, çözüm süreciyle ilgili olarak sert benzetmelerde bulundu. Bir çözüm lobisi olduğunu ve bölücülük peşinde koştuğunu belirten MHP lideri Bahçeli, "Başbakan ve canibaşının açtığı zulüm şemsiyesi altında biriken çözüm lobisi, bölücü talepleri zamana yayarak ve artan dozlarla aziz milletimize kabullendirmek için iş başı yapmışlardır. Bu lobi öylesine kalabalık, öylesine hırslıdır ki, kendilerin vaat edilen şan, şöhret ve statü yeminden dolayı iştahlarını kabarmış, vicdanları kapanmıştır" diye konuştu.

Başbakan Erdoğan için "Bay Yalan" benzetmesinde bulunan Devlet Bahçeli, terörist başı Abdullah Öcalan ve Kuzey Irak Bölgesel Kürt Yönetimi Başkanı Mesut Barzani içinse şu benzetmelerde bulundu:

"Ve elbette süreç ihaneti fotoromanında, Başbakan Erdoğan ’Bay Yalan’ olarak öne çıkmış, İmralı canisi yıldızı parlayan ’Bay İhanet’ olarak rakipleri arasından sıyrılmış, Barzani dostça alkışlanan ’Bay Düşman’ olarak pozisyon elde etmiş, PKK ise kanın ve ölümün markası olarak sivrilmiştir."

30 Nisan 2013
Etiket; İşçi, Parti, Cevap, Bahçeli Yazdır   |   Paylaş

İlgili haberler


AK Parti'de işaret dili eğitimi
25 yıldır çivi bile çakılmadı
Atilla 'Kaya' gibi başladı
AK Parti'den 'Yıldırım' liste
Millet onları affetmeyecek
Ulema'dan koalisyon açıklaması
Kocaoğlu'dan muhalefete 'manidar' çağrı
Gaziemir'de yönetici kıyımı
 
Bu yazı için yapılan yorumlar ( 0 ) + Yorum Yaz

Yorum bulunamadı !..

 
facebook.com/HaberEgeli
 
Diğer Haberler
TÜRKİYE YAZARLAR BİRLİĞİ MUĞLA TEMSİLCİLİĞİ'NDEN İSRAİL' E SERT UYARI
78 YILDIR KANAYAN YARA: BORALTAN
NEFRET ÜRETMENİN MANTIĞI DEĞİŞMİYOR
İLK KURŞUN MUAMMASI
İLHAN İŞMAN ADAY ADAYI OLDU
GEMİNİZİ BATIRDIK ÖZÜR DİLERİZ
HALAÇOĞLU SESSİZLİĞİNİ BOZDU
ERMENİ SOYKIRIMI EMPERYALİST BİR YALANDIR
MANİSA DGYD 'NİN KONUĞU ÖNALAN
Bu nasıl adalet?
Her türlü şiddete hayır!
EYT'de son durum ne
Mülteci çocuklar için deklarasyon
Kaya: Kocaoğlu aymazlık içinde
Kocaoğlu'ndan ilçe belediyesine tepki
Katar'a ablukayı İzmir ile kırdık
Dostları olan zengindir
Demokrasi tek yol
15 Temmuz şehitlerinin isimleri gökyüzünde
15 Temmuz'u Batı'ya anlatıyoruz
 
+ Çok okunan haberler

WEB TV Tüm videolar
Deplasmanda plasebo
 
Şeyhim kainata alışamadım
 
 
FOTO GALERİ Tüm galeriler
 
 
 
? Anket
Spor Toto Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu Kim Olur?
 
   
Spor Kent Haberleri Politika Ekonomi Yazarlar Sağlık Eğitim Asayiş Kültür Sanat Yaşam Dünya Magazin
facebook.com/haberegeli twitter.com/haberegeli Google+   Anasayfam Yap
Sık Kullanılanlara Ekle
Künye
Sitene Ekle
İletişim

© Copyrigth 2013 haberegeli.com tüm hakları saklıdır
  Sitemiz abonesidir