27 Nisan 2024, Cumartesi Web TV Foto Galeri Sosyal Medya Mobil Uygulamalar Arşiv
 
 

Galatasaray kampına Gordon Milne'den ziyaret



   Taktik çalışma öncesi ise futbolcularıyla 15 dakika süren bir konuşma yapan teknik direktör Fatih Terim istediği oyun planı üzerinde uyarıda bulundu.

   Fatih Terim oyuncuları ile yaptığı konuşmada, "Orta alan bizim olacak. Burada hata istemiyorum. Topu sürekli ileriye oynayacağız. Orta alanda yapılan basit hatalar büyük sıkıntılara neden olur. Burada yardımlaşma üst düzeyde olacak ve herkes birbirinin açığını kapayacak. Topu ileri oynayacağız ama ilerde durmak yok. Rakipe ilerde basacağız ve oyun kontrolü devamlı bizde olacak. Basit ve dikine pas ile ileri çıkacaksınız" diye konuştu.

DANY'E SERT UYARI

   Fatih Terim'in bu uyarıları sonra yarım sahada yapılan çift kale taktik çalışmasında geçiildi. Taktik çalışmada yenilen golde hata yapan Dany'yi Fatih Terim sert bir üslupla uyardı. Dany'nin kendisini savunması sonrasında ise Terim, "yenilen bir gol var ve senin bölgende kim hatalı elbette sen. Her an hazır ve dikkatli olacaksın" uyarısında bulundu.

DROGBA SNEİJDER VE KAZIM ÖZEL ŞUT ANTRENMANI YAPTI

   Galatasaray bu sabah yaptığı taktik çalışma ardından, zamana karşı tempolu koşu antrenmanı ile fizik güç artırıcı çalışma yapıldı. Antrenmanın sona ermesinin ardından Dorgba, Sneijder ve Colin Kazım özel şut çalışması yaptı.

HASAN ŞAŞ: "MELO'YU İSTİYORUZ OBİ MİKEL VE BOATENG İLE HİÇ İLGİLENMEDİK"

   Teknik direktör Fatih Terim taktik çalışmayı yönetirken yardımcısı Hasan Şaş ise antrenmanı izleyen medya mensupları ile sahbette etti ve önemli açıklamalarda bulundu. Hasan Şaş yaptığı açıklama ile özellikle ön libero transferine açıklık getirdi. "Hocamızla birlikte kararımızı verdik. Ön liberoda kararımız Melo. Wellington ile Melo arasında düşündük. Melo'nun iki yılda takıma uyumu, performansı, ülkeyi ve ligi tanıyor olması kararımızda Melo'nun transferi için etkili oldu. Bu transferin tamamlanmasını bekliyoruz. Bu arada Obi Mikel ve Kevin Boateng ile hiç ilgilenmedik. Hiç transferi gündeme gelmedi. Bu konuda çıkan haberler spekülasyon."

   Hasan Şaş bu sözlerin ardından, Iraklı Ali Adnan ve Portekizli Bruma'ya tekliflerde bulunduklarını söyledi.

"SNEİJDER'DEN ÇOK MEMNUNUZ"

   Hasan Şaş kampın gerçek anlamda mükemmel geçtiğini ve planlayıp istedikleri herşeyiin gerçekleştiğini belirti ve oyuncuların kamp performansı ile ilgili şu değerlendirmeyi yaptı.

   "Kampta planladığımız herşey younda gitti. Oyuncuların çalşma arzu ve teposundan çok memnunuz. Performans seviyesi yüzde 75'in üzerinde. Özellikle Sneijder'in çalışma isteği ve temposundan çok memnunuz. Geçen yıldan çok farklı. Maç eksiği vardı ve son 4 yılda az maç oynadı. Bu başlangıcı çok iyi.

CEYHUN GÜLSELAM PERFORMANS OLARAK BİRİNCİ

   "Performans değeri olarak en önde olan oyuncumuz Ceyhun Gülselam. Ceyhun geçen sene iyi maçlar çıkardı. Bu sene faydalı olmasını umuyoruz."

AYDIN BİZİM HALA EVLADIMIZ

   İç transferde henüz imza atmayan Aydın Yılmaz için bütün kapıların kapanmadığına vurgu yapan Hasan Şuş bu konuda ise şöyle konuştu. "Aydın yuvadan yetişmiş bir kardeşimiz, evladımız. Benimle bile birlikte oynadı. Bana gore iyi bir teklif yaptık. Kabul etmedi. Kapımız ona kapalı değil ama bu konuda hocamızla konuşması gerek ve kararı hocamız verecek."

KAMPA GETİRİLMEYENLER KİRALIK VERİLECEK

   Hasan Şaş, İngiltere kampına getirilmeyen Culio, Aydın Yılmaz, Sercan Yıldırım ve Furkan kiraya verileceğini de şu sözlerle açıkladı; "Bu oyuncuları ikinci etap kampımız Slovenya'ya da götürmeyeceğiz. Kiralık gitmelerini istiyoruz ve oradaki performanslarına göre karar vereceğiz. Ceyhun Gülselam geçen yıl Kayseri'de 17 maç oynadı ve şansını iyi kullandı."

"KENARDAKİ YABANCIYI ŞAMPİYONLAR LİGİ'NE NASIL HAZIRLAYACAĞIZ"

   Bir soru üzerine TFF'nin 6+0+4 kuralına değinen Hasan Şaş bu konuda ise şu yorumu yaptı; "Lig Ağustos'ta başlayacak. Kenarda kalan oyuncuyu Şampiyonlar Ligi'nde oynatacağız ama ligde oynayamayan oyuncu o zaman nasıl hazır olacak. Ligde değişmeli oynatsak takımın ritmi, uyumu etkilenebilir. Bu uygulamanın çok sakıncaları var. İleride çok sıkıntılarını çekeceğiz."

HAMİT TEDAVİ İÇİN ALMANYA'YA GİTTİ

   İngiltere kampında belindeki rahatsızlığı nedeni ile takımla hiç çalışamayan ve ayrı antrenman proğramı ile kampta çalışmalarını sürdüren Hamit Altıntap Münih'e gitti. Belindeki rahatsızlığı nedeniyle kontrol amaçlı giden Hamit tedavi sonrasında İstanbul'a geçecek ve takımla birlikte çalışmalara başlayacak.

UMUT BULUT AKŞAM ANTRENMANDA

   G.Saray'ın transferini yeni açıkladığı Umut Bulut ise kampın son iki gününde çalışmalara başlayacak. 2 gün önce İngiltere'ye gelen Umut Bulut transferindeki işlemler tamamlanmamış ve KAP'a bildirilemeyince antrenmana çıkamamıştı. Umut Bulut Türkiye saati ile 20.30'daki akşam antrenmanına katılacak.

GORDON MILNE GALATASARAY KAMPINI ZİYARET ETTİ

   Galatasaray'ın kampının sona ermesine iki gün kala sürpriz bir ziyaretçi vardı. Beşiktaş'ın eski çalıştırıcısı Gordon Milne sarı kırmızılı ekibin oteline gelerek teknik direktör Fatih Terim ile bir saate yakın bir görüşme yaptı. Terim ile Gordon Milne'nin son derece samimi bir şekilde birbirlerine sarıldıkları ve yoğun bir sohbet içine daldıkları öğrenildi.

15 Temmuz 2013
Etiket; galatasaray, fatih terim, gordon milne, umut bulut Yazdır   |   Paylaş

İlgili haberler


Edepsiz teklife icabet ettik
Terim'e 'delikanlı kaçar mı' diye sordu
Kaf-Kaf nakavt oldu
Karşıyaka yenildi ama umut verdi
Kaf Kaf Aslan'ı devirdi
Galatasaray'dan Karşıyaka'ya
Pınar Karşıyaka'da iki bomba birden
Sabri'nin eşi Lamborghini sürsün diye!
 
Bu yazı için yapılan yorumlar ( 0 ) + Yorum Yaz

Yorum bulunamadı !..

 
facebook.com/HaberEgeli
 
Diğer Haberler
TSYD İZMİR'DE NÖBET DEĞİŞİMİ
VOLEYBOL ŞEHRİ İZMİR
İZMİR BASIN LİGİ BAŞLADI
TSYD KUPASI ARKAS'IN
TFF'DE İZMİR GÜCÜ
TSYD İZMİR'DEN VOLEYBOLDA 8. TURNUVA
MENEMEN FK HIZLI BAŞLADI
İŞTE KUZEY YILDIZI
FUAT ÇAPA DA MEDYAALL'DA
EROĞLU'NUN İLETİŞİM ORTAĞI MEDYAALL
TSYD'NİN URLA GURURU
ARKAS'TA 8. KUPA MÜZEDE
TSYD İZMİR KOŞUSU NEFES KESTİ
KARŞIYAKA BELEDİYESİNDEN SPORA DEV HİZMET
MUĞLA ŞAMPİYONLARI MİLAS'TAN
TSYD KUPASI ARKAS'IN
YAPAMAZSIN DEDİLER YAPTI
ERHAN ÇELENK'E GÖNÜLDEN TEBRİK
SİMYA METAL 7. TSYD İZMİR VOLEYBOL TURNUVASI BAŞLIYOR
İZMİR'DE MASA TENİSİ HEYECANI
 
+ Çok okunan haberler

WEB TV Tüm videolar
Deplasmanda plasebo
 
Şeyhim kainata alışamadım
 
 
FOTO GALERİ Tüm galeriler
 
 
 
? Anket
Spor Toto Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu Kim Olur?
 
   
Spor Kent Haberleri Politika Ekonomi Yazarlar Sağlık Eğitim Asayiş Kültür Sanat Yaşam Dünya Magazin
facebook.com/haberegeli twitter.com/haberegeli Google+   Anasayfam Yap
Sık Kullanılanlara Ekle
Künye
Sitene Ekle
İletişim

© Copyrigth 2013 haberegeli.com tüm hakları saklıdır
  Sitemiz abonesidir