2 Mayıs 2024, Perşembe Web TV Foto Galeri Sosyal Medya Mobil Uygulamalar Arşiv
 
 
Hakan Güray

Hoşgeldin Haberegeli...

Elektronik haberciliğin medyayı zangır zangır sarstığı ve rekabet olarak başa baş güreştiği günlerdeyiz. Bizim yazılı mevkute yerinde saya dursun, artık insanoğlunun kendi haberciliğini sergilediği, kendi kamuoyunu oluşturduğu ve münazarasını seri olarak yapabildiği bu platformlar, belli ölçütlerde kontrola tâbi tutulmak koşuluyla uzay çağına en uygun kaynak haline geldi günümüzde.

Kontrol diyorum, zira ülkemizdeki yasal düzenlemeler tam manasıyla hayata geçirildiğinde, kaliteli haber sitelerinin mevcut rekabette eleminasyonu geçip, medyanın işlevini hızlı ve besleyici olarak zirveye taşıyacağı kanısındayım.

İşte bu elektronik çerçevede sözünü ettiğim yüksek habercilik kalitesi, haberegeli.com ile zirvede yerini alacaktır büyük olasılık… Yıllarca birlikte mesai yaptığım TSYD İzmir Şube Başkanı Bahri Okumuş, emekliliğe adım attığı ilk günlerden itibaren, uzun dönemler hizmet ettiği medya sektörüne bu kez de kendi üretken yönlendiriciliği ile damgasını vurma eğilimine girdi ve bence çok da iyi etti. Ülkemizdeki mevcut yasal zemine bire bir riayet ederek oluşturduğu bu haber sitesinin, yakın bir gelecekte gerek hız, gerek haber kalitesi, gerekse de zengin içeriği ile adından çok söz ettireceği bence kaçınılmazdır.

Mesleki ciddiyetiyle medya sektörünün yakından tanıdığı Bahri Okumuş ile sitenin yapım aşamasında defalarca fikir teatisine girmiş biri olarak, kamuoyu oluşturmada etkin bir sürecin bugünden itibaren başladığını söyleyebilirim rahatlıkla…

Elbette ki sportif haberlerin ön plana çıkacağı bu haber sitesinde global gelişmelerin flash tekniği ile ve doyurucu olarak ekranlarımıza yansıyacak olması, rekabet unsurunda haberegeli.com’u hep önde tutacaktır.

İzleyeceği politikaya yürekten inandığım sevgili Bahri ile internet haberciliğinde yeni bir sayfa açılacağını da bu nedenle vurguluyorum.

Zaman zaman Karşıyaka Kulübü ile ilgili gelişmeleri bendeniz bu sitede yorumlarken, diğer kulüplerimizin de ilgi odağı olacak olan haberegeli.com’a yayın hayatında sonsuz başarı diliyorum.

18 Nisan 2013 Paylaş
 
Bu yazı için yapılan yorumlar ( 0 ) + Yorum Yaz

Yorum bulunamadı !..

 
facebook.com/HaberEgeli
 
Yazarın Diğer Yazıları
Özgecan kimin kurbanı?
Hoşgeldin Haberegeli...
 

WEB TV Tüm videolar
Deplasmanda plasebo
 
Şeyhim kainata alışamadım
 
 
FOTO GALERİ Tüm galeriler
 
 
 
? Anket
Spor Toto Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu Kim Olur?
 
   
Spor Kent Haberleri Politika Ekonomi Yazarlar Sağlık Eğitim Asayiş Kültür Sanat Yaşam Dünya Magazin
facebook.com/haberegeli twitter.com/haberegeli Google+   Anasayfam Yap
Sık Kullanılanlara Ekle
Künye
Sitene Ekle
İletişim

© Copyrigth 2013 haberegeli.com tüm hakları saklıdır
  Sitemiz abonesidir