19 Mart 2024, Salı Web TV Foto Galeri Sosyal Medya Mobil Uygulamalar Arşiv
 
 

İzmir takımlarına örnek destek



İzmir’deki 7 spor kulübünün futbol takımlarına, sponsor olarak 1 milyon 534 bin lira destek veren Folkart’a, kulüp başkanları teşekkür ziyaretinde bulundu. Ziyarete İZVAK Yönetim Kurulu Başkanı Ali Erten, Altay Başkanı Özgür Ekmekçioğlu, Karşıyaka Başkanı Mutlu Altuğ, Bucaspor Başkanı Ahmet Doğan, Bergama Belediyespor Başkanı Süleyman Türkoğlu, Tire 1922 Başkan Yardımcısı Faik Sarayköylü ve İzmirspor Başkanı Mustafa Gürkan katıldı. Ali Erten ve tüm kulüp başkanları Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak’a desteklerinden ötürü teşekkür etti. 

İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı (İZVAK) işbirliğinde hazırlanan İzmir’deki futbol takımlarına destek programı kapsamında, futbol takımlarının forma göğüs reklamlarında artık “FOLKART” yazacak. Folkart, reklam sponsorluğu ile Altay, Karşıyaka, Bucaspor ve Menemen Belediyespor’a 295’er bin lira; Bergama Belediyespor ve Tire 1922 futbol takımlarına 141 bin 600 lira; İzmirspor’a ise 70 bin 800 liralık reklam desteği verdi. Böylece Folkart 7 takıma (KDV dahil) 1 milyon 534 bin liralık destek vermiş oldu. 

 

BİRLİK VE DAYANIŞMA ÖRNEĞİ  

Ziyaret sırasında İZVAK Yönetim Kurulu Başkanı Ali Erten ve kulüp başkanları Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak’a teşekkür etti. İZVAK Başkanı Ali Erten, kulüplere destek projesini geliştirdikten sonra, ilk çaldıkları kapının FOLKART olduğunu, Mesut Sancak’ın hemen olumlu geri dönüş yaptığını söyledi. Erten, şöyle devam etti: 

“İZVAK-İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı olarak, kulüplerimize maddi kaynak sağlama amacıyla yaptığımız çalışmalar sonucunda 2017-2018 sezonunda 7 İzmir kulübümüzün formalarında  “Folkart” yer alacak. Bundan büyük memnuniyet duyuyoruz.   

Önemli değerlerimiz olan kulüplerimizin, ortak forma sponsoru ile sahaya çıkmalarının İzmirimize çok yakıştığını ve çok anlamlı olduğunu düşünüyoruz. Birliğin ve dayanışmanın gücüne inanıyoruz. Ortak forma sponsorumuz olan Folkart firmasına ve Sayın Mesut Sancak’a verdikleri destekten dolayı kulüplerimiz adına çok teşekkür ediyorum. Bu işbirliğimizin hayırlı olmasını, ileriki yıllarda da gelişerek devam etmesini diliyorum.” 

 

SANCAK: “LÜTUF DEĞİL GÖREV DUYGUSU” 

Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak ise, İzmir’in geleceğine inanan bir şirket olarak, şu anda İzmir ve Çeşme’de 4 milyar 359 milyon lira yatırım değerine sahip, 13 ayrı projeyi hayata geçirdiklerini kaydetti. İzmir ekonomisinin kalkınmasının, sadece bu ve benzeri yatırımlarla olamayacağını belirten Sancak, bu nedenle kültür, sanat ve spor alanlarına önemli destekler verdiklerine işaret etti. Mesut Sancak, Folkart’ın İzmir’de kazandığını; bu nedenle şehir ile gönüllü paylaşımı, lütuf değil bir görev olarak gördüklerini belirtti. Folkart Gallery, Folkart Academy, İzmir Senfoni Orkestrası başta olmak üzere çeşitli alanlarda sponsorluklara imza attıklarını dile getiren Sancak, daha önce Göztepe, Karşıyaka, Altay, Altınordu gibi futbol takımlarına da destek verdiklerini anımsattı.  

 

ORTAK MUTLULUK TABLOSU 

Mesut Sancak şöyle konuştu: 

“Biz Folkart olarak, ortak mutlulukların şemsiyesi altında, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi, bir kez daha İzmir Futbol Kulüplerine destek olmaya karar verdik.  

Bu yıl takımların forma göğüs reklamlarını alarak verdiğimiz bu desteğimizi, İzmir’in takımlarına hep birlikte ve kategorilere göre, eşit şekilde gerçekleştirmek istedik.  

İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı (İZVAK) ile işbirliği içinde kulüplerimizle görüşmeler yaptık. Yaptığımız görüşmeler sonucunda Altay, Karşıyaka, Buca, Menemen, Bergama, Tire ve İzmirspor ile bir yıllık forma göğüs reklam anlaşması yaptık” . 

Aynı yaklaşımla İzmir’i önümüzdeki sezonda Süper Lig’te temsil edecek Göztepe’ye de teklifte bulunduklarını anlatan Sancak, “Göztepemize, bir yıllık forma reklamı karşılığında, 2 milyon 655 bin TL (2.250 TL artı KDV) önerdik. Göztepe’den sonra Altınordu’ya önerdiğimiz yıllık rakam 826 bin TL (700 bin TL artı KDV) oldu. Her iki takımımız ile bu rakamlar konusunda mutabakat sağlayamadık. Göztepe ve Altınordu’ya çok teşekkür ederek, yol açıklığı diledik” diye konuştu.  

 

FUTBOLDA “İZMİR” MARKASI 

Folkart olarak Altay, Karşıyaka, Buca, Menemen, Bergama, Tire ve İzmirspor’a destek olmanın kendilerini gururlandırdığını dile getiren Mesut Sancak şunları söyledi: 

“İzmir’in 7 köklü kulübüne, bu noktada bir dayanışma duygusuyla, birlikte katkıda bulunmaktan, Folkart büyük bir mutluluk duymaktadır. ‘Köklü’ tanımlaması, bu takımların kuruluş tarihine baktığımızda, çok daha iyi anlaşılır. Karşıyaka 1912, Altay 1914, İzmirspor 1923, Buca 1928 yıllarında kurulmuştur. Farklı takım adları ile Bergama’nın kuruluşu 1925’e, Menemen’in 1942’ye, Tire’nin ise 1970 yıllarına dayanmaktadır. Dünyada ilk kez 1848 yılında oynanmaya başlanan 169 yıllık futbol tarihine göz atınca, bu rakamların ne kadar önemli olduğunu daha iyi anlarız. İzmir, günümüzden 127 yıl önce 1890’da Türkiye’de ilk futbol karşılaşmasının yapıldığı şehir. Bu güzel şehrin futbolda ‘İzmir’ markası olarak çok daha iyi yerlerde olması gerektiğini düşünüyor ve bu amaç için desteğimizi sürdüreceğimizi ifade etmek istiyorum.”  

 

 

FOTOĞRAF ALTI: Soldan sağa-  

Süleyman Türkoğlu, Ahmet Doğan, Mutlu Altuğ, Özgür Ekmekçioğlu, Mesut Sancak, Ali Erten, Mustafa Gürkan, Faik Sarayköylü 

14 Temmuz 2017
Etiket; izmir futbol folkart, folkart sponsor destek, mesut sancak Yazdır   |   Paylaş

İlgili haberler


Gravürlerde yaşayan İzmir
Folkart'tan KSK açıklaması
İzmir’de tenis şöleni
 
Bu yazı için yapılan yorumlar ( 0 ) + Yorum Yaz

Yorum bulunamadı !..

 
facebook.com/HaberEgeli
 
Diğer Haberler
TSYD İZMİR'DE NÖBET DEĞİŞİMİ
VOLEYBOL ŞEHRİ İZMİR
İZMİR BASIN LİGİ BAŞLADI
TSYD KUPASI ARKAS'IN
TFF'DE İZMİR GÜCÜ
TSYD İZMİR'DEN VOLEYBOLDA 8. TURNUVA
MENEMEN FK HIZLI BAŞLADI
İŞTE KUZEY YILDIZI
FUAT ÇAPA DA MEDYAALL'DA
EROĞLU'NUN İLETİŞİM ORTAĞI MEDYAALL
TSYD'NİN URLA GURURU
ARKAS'TA 8. KUPA MÜZEDE
TSYD İZMİR KOŞUSU NEFES KESTİ
KARŞIYAKA BELEDİYESİNDEN SPORA DEV HİZMET
MUĞLA ŞAMPİYONLARI MİLAS'TAN
TSYD KUPASI ARKAS'IN
YAPAMAZSIN DEDİLER YAPTI
ERHAN ÇELENK'E GÖNÜLDEN TEBRİK
SİMYA METAL 7. TSYD İZMİR VOLEYBOL TURNUVASI BAŞLIYOR
İZMİR'DE MASA TENİSİ HEYECANI
 
+ Çok okunan haberler

WEB TV Tüm videolar
Deplasmanda plasebo
 
Şeyhim kainata alışamadım
 
 
FOTO GALERİ Tüm galeriler
 
 
 
? Anket
Spor Toto Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu Kim Olur?
 
   
Spor Kent Haberleri Politika Ekonomi Yazarlar Sağlık Eğitim Asayiş Kültür Sanat Yaşam Dünya Magazin
facebook.com/haberegeli twitter.com/haberegeli Google+   Anasayfam Yap
Sık Kullanılanlara Ekle
Künye
Sitene Ekle
İletişim

© Copyrigth 2013 haberegeli.com tüm hakları saklıdır
  Sitemiz abonesidir