17 Mayıs 2024, Cuma Web TV Foto Galeri Sosyal Medya Mobil Uygulamalar Arşiv
 
 

Kaf Kaf, Ali Kemal'e sevindi



Karşıyaka, Şanlıurfaspor deplasmanından 1 puan çıkarırken, altyapıdan gelen Ali Kemal'in gol atması teknik ekibi sevindirdi.

Maçta sonra açıklama yapan Karşıyaka Antrenörü Ati Göksu, puan aldıkları için mutlu olduklarını belirtti. Göksu, " 2 takımın oyuncularını da 40 derece sıcaktaki mücadelelerinden dolayı kutluyorum. Tabi ki böyle sıcak havada futbol oynamak biraz zor ama bizim oyuncularımız da rakip oyuncularda iyi mücadele verdiler. Direkten dönen, kale içinden çıkan toplarımız var. Tabi bunlar birinci golden sonra devamı gelse maçın şekli belki daha değişik olurdu, yine de buradan puan aldığımız için mutluyuz. Beraberlik golünü atan bizim altyapıdan genç oyuncumuz. Bu da bizleri çok mutlu etti. Bundan sonraki mücadelelerde yeni sezonda tüm takımların hepsine başarılar diliyorum" dedi.

Karşıyakalı futbolcu Gökhan Aydaş da 1 puan aldıkları için mutlu olduklarını dile getirerek, "Gidip gelen bir maç oldu önce öne geçip ardından geri düştüğümüz bir maçı gerçekten bu sıcakta döndürmek zor oldu. Her zaman golü bulabilen bir takımız çünkü hücumu tercih eden bir takım olduğumuz için gol bulabileceğimizden emindik" diye konuştu.

Erdi Kasapoğlu ise maça iyi başladıklarını belirterek, "Golü bulduktan sonra skordan ziyade oyunu tutamadık, bunun neticesinde de golü gördük kalemizde, ikinci devre takım geriye düştükten sonra güzel bir reaksiyon gösterdi bence, iyi futbolla golü de bulduktan sonra bu şartlar altında beraberlik kötü bir sonuç değil, bu sıcakta böyle bir mücadele zor oldu, önümüzdeki haftalarda daha iyi olacağımızı düşünüyorum" dedi.

RAŞİT ÇETİNER

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Raşit Çetiner ise maçın çok sıcak bir havada oynandığını belirterek, “Futbolcu arkadaşlarımızın bu havaya alışık olduğunu düşünerek, 15 gündür şehrimizde çalışıyoruz. Oyuna kötü başladık, mağlup duruma düştük ama tabi iyi bir karakter gösterdi oyuncular galip duruma geçtik. Bu arada ilk yarıda çok net 1-2 tane pozisyon kaçırdık. İkinci yarıda oyunun gerçek mutlak hakimi bizdik. Karşıyaka kalemizde gelmedi dersek yeri. Oyunun büyük bir çoğunluğu üstünlüğümüz altında geçti ve bu arada çok net pozisyonlarda kaçırdık. Sercan’ın vurduğu bir top yandan gitti, İsmail Haktan’ın vurduğu bir top üstten gitti. Bir top ortada kaldı onu atamadık. Neticesinde elimizdeki topu verdik. 88. dakikada hiç hesapta olmayan bir gol yedik bu bizi tabi son derece üzdü. Bizi üzerken seyircimizi de bizi sevenleri, gönül verenleri de üzdü ama bu ilk haftadır ilk haftalar her zaman çok zor geçer. Telafisi çok çok uzun haftalar var önümüzde her geçen hafta üstüne koyarak devam edeceğiz. Göze daha hoş gelen, daha savaşçı bir futbol oynayacağız ve yüklendiğimiz misyonu yerine getireceğiz diye düşünüyorum. Bu takım bizim takımımız, benim takımım ben kurdum bu takımı, ümit ediyorum ki bu arkadaşlar kendilerine gönül veren insanları mutlu edeceklerdir, sakin ve kararlı olmalıyız" dedi.

Şanlıurfasporlu futbolcu Sercan Yıldırım ise, ilk maçtan 3 puanla ayrılmak istediklerini ama kısmet olmadığını ifade ederek, "Şans buldukça daha iyi olacağıma inanıyorum. Bugün biraz daha üstüne gitmeye çalıştım, iyi oynadığımı düşünüyorum" şeklinde konuştu. 

17 Ağustos 2013
Etiket; karşıyaka, şanlıurfa, raşit, çetiner, ati, göksu Yazdır   |   Paylaş

İlgili haberler


KARŞIYAKA'DA KENTSEL YENİLEME HAMLESİ
Fatih Baha Aydın, Muğla'da gençlerle buluştu
Karşıyaka'da yoga buluşması
Elfida hayaline kavuştu!
Pınar Karşıyaka Campbell'i aldı
Folkart'tan KSK açıklaması
Folkart-KSK gerginliği
Sağlık görevlisine saldırı
 
Bu yazı için yapılan yorumlar ( 0 ) + Yorum Yaz

Yorum bulunamadı !..

 
facebook.com/HaberEgeli
 
Diğer Haberler
SAĞLIĞIN KEYFİNİ BİRLİKTE SÜRÜYORUZ
TSYD İZMİR'DE NÖBET DEĞİŞİMİ
KAMU PERSONELİNE BAĞIMLILIKLA MÜCADELE EĞİTİMİ
MUĞLA'DA SOSYAL İKİLEM BELGESELİ
MOBBİNG İLE MÜCADELE HAFTASI
MOBBİNG İLE MÜCADELE HAFTASI
MUĞLA YEŞİLAY’DA KAN DEĞİŞİMİ
MEHMET AKİF ERSOY KİTAP GÜNLERİ
TÜRKİYE YAZARLAR BİRLİĞİ MUĞLA TEMSİLCİLİĞİ'NDEN İSRAİL' E SERT UYARI
KÜLTÜREL VE TİCARİ BOYUTLARIYLA ARASTA
ÖDEMİŞ BOZDAĞ'DA OSMANLI SARAYLARI
KÖYÜMDE ŞENLİK VAR
HER ÖRGÜT PSİKOLOJİK TACİZCİSİNİ ÜRETİYOR
DEMİRCİ USTASINDAN GERİ DÖNÜŞÜME KATKI
THY PERSONELİNİN İNTİHARI
MUĞLA ANADOLU MEKTEBİ YAZAR OKUMALARI
MUĞLA MİLLİ EĞİTİM’DEN YARDIM SEFERBERLİĞİ
MUĞLA'DA OKUR GEZER YAZAR ETKİNLİĞİ
RÜYA PARK KİTAP, RESİM VE HEYKEL GÜNLERİ
İZMİR'E MEGA PROJE
 
+ Çok okunan haberler

WEB TV Tüm videolar
Deplasmanda plasebo
 
Şeyhim kainata alışamadım
 
 
FOTO GALERİ Tüm galeriler
 
 
 
? Anket
Spor Toto Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu Kim Olur?
 
   
Spor Kent Haberleri Politika Ekonomi Yazarlar Sağlık Eğitim Asayiş Kültür Sanat Yaşam Dünya Magazin
facebook.com/haberegeli twitter.com/haberegeli Google+   Anasayfam Yap
Sık Kullanılanlara Ekle
Künye
Sitene Ekle
İletişim

© Copyrigth 2013 haberegeli.com tüm hakları saklıdır
  Sitemiz abonesidir