25 Nisan 2024, Perşembe Web TV Foto Galeri Sosyal Medya Mobil Uygulamalar Arşiv
 
 

Gençlerin zekası Başbakan’ı mahvedecek



   Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili Muharrem İnce, "Başbakan tankıyla topuyla, gazıyla, copuyla, mahkemesiyle, Silivrisiyle ve zindanıyla da gelse, hiç hikaye. Bunlar sökmeyecek. Gençler Başbakan’ı mahvedecek" dedi. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanveli ve Yalova Milletvekili Muharrem İnce, kendisiyle aynı soyadı taşıyan Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce’yi ziyaret etti.

  İnce burada, Gezi Parkı olayları hakkında değerlendirmede bulunarak, “Gençlerin zekası Başbakanı mahvedecek” dedi. “Başbakan tankıyla topuyla, gazıyla, copuyla mahkemesiyle özel yetkili mahkemesiyle, Silivrisiyle ve zindanıyla da gelse, hiç hikaye. Bunlar sökmeyecek. Bu gençlerin zekası karşısında diz çökecek” diyen Muharrem İnce, “Yani şunu anlamalı başbakan, zeka ve mizah yenecek. Onların deyimiyle konuşayım. Başbakanı Ti’ye alıyorlar. Dalga geçiyorlar, küçümsüyorlar. Başbakan onlara orantılı güç kullanmadı. Hiç olmazsa orantılı zeka kullansın” diye konuştu.

  Başbakanın Türkiye’yi ayrıştırdığını iddia eden İnce, sözlerini “Okullarımızı ayrıştırdı, dershanelerimiz ayrıştırdı, marketlerimizi ayrıştırdı, bankalarımızı ayrıştırdı, sigorta şirketlerimizi ayrıştırdı, gönüllerimizi ayrıştırdı başbakan. En sonunda da ölülerimizi ayrıştırdı. Reyhanlı’da ölen 53 sünni vatandaşımız öldü diyerek ayrıştırdı. Ne zamandan beri biz ölülerin alevi ya da sünni olduğuna bakar olduk. Aleviler bu toplumun bir gerçeğidir. Haksızlığa uğramış bir gerçeğidir”şeklinde sürdürdü.

“YOLCUDUR ABBAS, BAĞLASAN DURMAZ”

  Başbakanın Cumhurbaşkanlığı treninin kaçtığını gördüğü için hırçınlaştığını ve toplumu kamplara ayırdığını savunan Muharrem İnce, “Kendisi bu ülkeye cumhurbaşkanı olamayacağını biliyor. Bir çıkış yolu olarak toplumu alevi-sünni diye ayrıştırırsam, çoğunluk olan sünnilerin desteğini alarak cumhurbaşkanı olabilir miyim diyor. Olsa bile orada oturamaz. Toplumu kamplaştırarak, ayrıştırarak bir yerlere gelebilirsiniz, ama orada oturamazsınız.

  Süngüyle gelebilirsin, ama süngünün üzerinde oturarak iktidar olamazsın. Geçmişte bir apoletli Kenan Paşamız vardı, şimdi de şimdi de apoletsiz Recep Paşamız var. yolcudur Abbas bağlasan durmaz diyorum” dedi. Güzelbahçe Belediyesi’nin ‘Anı Defteri’ne duygu ve düşüncelerine yazan CHP Grup Başkanvekili İnce’ye, Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, Atatürk portresi armağan etti. CHP Grup Başkanvekili İnce, daha sonra CHP Güzelbahçe İlçe Başkanlığı’na geçti, burada ilçe başkanı Ednan Arslan ve partililerle sohbet etti. Bu arada partililer, İnce ile fotoğraf çektirebilmek için adeta yarıştı.

20 Haziran 2013
Yazdır   |   Paylaş
 
Bu yazı için yapılan yorumlar ( 0 ) + Yorum Yaz

Yorum bulunamadı !..

 
facebook.com/HaberEgeli
 
Diğer Haberler
TSYD İZMİR'DE NÖBET DEĞİŞİMİ
KAMU PERSONELİNE BAĞIMLILIKLA MÜCADELE EĞİTİMİ
MUĞLA'DA SOSYAL İKİLEM BELGESELİ
MOBBİNG İLE MÜCADELE HAFTASI
MOBBİNG İLE MÜCADELE HAFTASI
MUĞLA YEŞİLAY’DA KAN DEĞİŞİMİ
MEHMET AKİF ERSOY KİTAP GÜNLERİ
TÜRKİYE YAZARLAR BİRLİĞİ MUĞLA TEMSİLCİLİĞİ'NDEN İSRAİL' E SERT UYARI
KÜLTÜREL VE TİCARİ BOYUTLARIYLA ARASTA
ÖDEMİŞ BOZDAĞ'DA OSMANLI SARAYLARI
KÖYÜMDE ŞENLİK VAR
HER ÖRGÜT PSİKOLOJİK TACİZCİSİNİ ÜRETİYOR
DEMİRCİ USTASINDAN GERİ DÖNÜŞÜME KATKI
THY PERSONELİNİN İNTİHARI
MUĞLA ANADOLU MEKTEBİ YAZAR OKUMALARI
MUĞLA MİLLİ EĞİTİM’DEN YARDIM SEFERBERLİĞİ
MUĞLA'DA OKUR GEZER YAZAR ETKİNLİĞİ
RÜYA PARK KİTAP, RESİM VE HEYKEL GÜNLERİ
İZMİR'E MEGA PROJE
İŞTE KUZEY YILDIZI
 
+ Çok okunan haberler

WEB TV Tüm videolar
Deplasmanda plasebo
 
Şeyhim kainata alışamadım
 
 
FOTO GALERİ Tüm galeriler
 
 
 
? Anket
Spor Toto Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu Kim Olur?
 
   
Spor Kent Haberleri Politika Ekonomi Yazarlar Sağlık Eğitim Asayiş Kültür Sanat Yaşam Dünya Magazin
facebook.com/haberegeli twitter.com/haberegeli Google+   Anasayfam Yap
Sık Kullanılanlara Ekle
Künye
Sitene Ekle
İletişim

© Copyrigth 2013 haberegeli.com tüm hakları saklıdır
  Sitemiz abonesidir