19 Mart 2024, Salı Web TV Foto Galeri Sosyal Medya Mobil Uygulamalar Arşiv
 
 

İZMİR'E MEGA PROJE



İZMİR’E MEGA PROJE

Türkiye’nin öncü gayrimenkul geliştirici şirketlerinden Folkart, İzmir Yeni Kent Merkezi’nde 600 milyon dolarlık yatırım için, ruhsat alarak inşaat faaliyetlerini başlattı.

Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, “Projenin inşaatı süresince beşbin kişiye istihdam olanağı sağlayacak bu heyecanlı yolculuğa, özenle aylardır hazırlanıyoruz” diye konuştu.

EN BÜYÜK YEŞİL ALAN

Kent merkezindeki yeni projesinde, benzeyen örnekler arasında, en büyük yeşil alanlardan birini konumlandıracak. Özel işlevler, anıt ağaçlar, çarpıcı peyzaj ayrıntılarıyla donatılmış bu yeşil alanın toplamı 27 bin metrekare olacak. Bugüne kadar inşa ettiği yenilikçi, estetik, teknolojik ve çevreci yaşam alanları ile sektörün lider firması olan Folkart, yeni projesi için inşaat faaliyetini başlattı.

TALEP TOPLANACAK

Folkart’ın 50 bin metrekarelik alanda sürdürdüğü bu yeni yatırım hamlesinde, çalışmalar hızla ilerliyor. Mimari çalışmaların son dokunuşları gerçekleştirilen 600 milyon dolarlık yatırımda, kullanılması planlanan özel tanıtım ofisinin inşaatı da başlamış durumda. Örnek dairelerin de yer alacağı özel tanıtım ofisi tamamlandığında, satış süreci talep toplama aşamasıyla ilerleyecek.

5 BİN KİŞİYE İSTİHDAM

Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, konuyla ilgili şöyle konuştu: “Dev projemiz, İzmir Yeni Kent Merkezi’nde yer alacak. Henüz adını sizlerle paylaşmadığımız bu mega projenin mimari çalışmalarını sonlandırmak üzereyiz. İnşaat süresince 5 bin kişiye istihdam sağlanacak.

Toplam 600 milyon dolarlık yatırımla, güzel İzmir’imize çok yakışır, en üst çizgide bir proje ortaya çıkacak.” Geçtiğimiz günlerde bitirip, konutları teslim ettikleri şehrin yeni yıldızı FOLKART VEGA’nın daha önceki projelerinde olduğu gibi, müşterilerine ve tüm yatırımcılara ciddi kazanç sağladığını vurgulayan Mesut Sancak, yeni proje hakkında bilgi verdi:

“Proje alanında yer alacak tanıtım ofisimizin inşaatını başlattık, tamamlanınca talep toplama ile birlikte satışa yönelik ilk adım atılacak. Bu değerli yatırımın, İzmir için uğur getirmesini, projemizin kent siluetinde harika estetik duruşu ile yeni bir güzellik simgesi olmasını diliyorum. Sürprizlerimize hazır olun.”

1625 KONUT, 70 TİCARİ ALAN

Mimar Gökhan Altan Altuğ liderliğinde TAGO Mimarlık imzası taşıyan proje, İzmir Yeni Kent Merkezi’nin en gözde noktasında yer alıyor. İzmir Körfezi manzaralı, 330 bin metrekarelik kapalı inşaat alanına sahip proje; kulvarında İzmir’in en büyüğü, Türkiye’nin ise en iddialısı olma özelliğini taşıyor. Toplam 1625 konut ve 70 ticari alandan oluşacak proje; çok özel bir çarşı, örnek yeşil alanlar, farklı işlevdeki yaşam merkezleri, dinlence, eğlence ve kültür noktaları, gastronomi mekânları, spor merkezleri, SPA ve havuzlar ile taçlanacak. Folkart projenin görsellerini önümüzdeki dönemde kamuoyuna detaylarıyla sunacak.

Erdal ÇİL

27 Eylül 2022
Yazdır   |   Paylaş
 
Bu yazı için yapılan yorumlar ( 0 ) + Yorum Yaz

Yorum bulunamadı !..

 
facebook.com/HaberEgeli
 
Diğer Haberler
TSYD İZMİR'DE NÖBET DEĞİŞİMİ
KAMU PERSONELİNE BAĞIMLILIKLA MÜCADELE EĞİTİMİ
MUĞLA'DA SOSYAL İKİLEM BELGESELİ
MOBBİNG İLE MÜCADELE HAFTASI
MOBBİNG İLE MÜCADELE HAFTASI
MUĞLA YEŞİLAY’DA KAN DEĞİŞİMİ
MEHMET AKİF ERSOY KİTAP GÜNLERİ
TÜRKİYE YAZARLAR BİRLİĞİ MUĞLA TEMSİLCİLİĞİ'NDEN İSRAİL' E SERT UYARI
KÜLTÜREL VE TİCARİ BOYUTLARIYLA ARASTA
ÖDEMİŞ BOZDAĞ'DA OSMANLI SARAYLARI
KÖYÜMDE ŞENLİK VAR
HER ÖRGÜT PSİKOLOJİK TACİZCİSİNİ ÜRETİYOR
DEMİRCİ USTASINDAN GERİ DÖNÜŞÜME KATKI
THY PERSONELİNİN İNTİHARI
MUĞLA ANADOLU MEKTEBİ YAZAR OKUMALARI
MUĞLA MİLLİ EĞİTİM’DEN YARDIM SEFERBERLİĞİ
MUĞLA'DA OKUR GEZER YAZAR ETKİNLİĞİ
RÜYA PARK KİTAP, RESİM VE HEYKEL GÜNLERİ
İZMİR'E MEGA PROJE
İŞTE KUZEY YILDIZI
 
+ Çok okunan haberler
TSYD İZMİR'DE NÖBET DEĞİŞİMİ

WEB TV Tüm videolar
Deplasmanda plasebo
 
Şeyhim kainata alışamadım
 
 
FOTO GALERİ Tüm galeriler
 
 
 
? Anket
Spor Toto Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu Kim Olur?
 
   
Spor Kent Haberleri Politika Ekonomi Yazarlar Sağlık Eğitim Asayiş Kültür Sanat Yaşam Dünya Magazin
facebook.com/haberegeli twitter.com/haberegeli Google+   Anasayfam Yap
Sık Kullanılanlara Ekle
Künye
Sitene Ekle
İletişim

© Copyrigth 2013 haberegeli.com tüm hakları saklıdır
  Sitemiz abonesidir