29 Mart 2024, Cuma Web TV Foto Galeri Sosyal Medya Mobil Uygulamalar Arşiv
 
 

Kılıçdaroğlu sordu Aslan anlattı



CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, son altı ay içerisinde dört kez görüştüğü Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan ile bir kez daha bir araya geldi. Ege-Koop Proje Merkezi’nin 3. projesi olan EGEM35’i de çok beğendiğini, Sağlık Serbest Bölgesi ve Atayol projelerinin de İzmir’e hayali dahi mümkün olamayacak türde değerler kazandıracağını vurgulayan Kılıçdaroğlu, Aslan’a önceki hafta 700 muhtarın katılımıyla gerçekleşen Geleneksel Muhtarlar Buluşması’nı da sordu, memnuniyetini dile getirdi.

Kılıçdaroğlu, “Ege-Koop, adeta Proje Fabrikası gibi” dedi. Görüşme Kılıçdaroğlu’nun Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki makamında gerçekleşti. Kılıçdaroğlu, görüşmede Aslan’dan İzmir ile ilgili yaptığı çalışmalar ve üzerinde çalıştığı projeler hakkında bilgiler aldı, ülke gündeminde önemli bir yer tutan kentsel dönüşüm konusunda da İzmir’deki çalışmaların ne durumda olduğunu sordu.

“EGE-KOOP ADETA PROJE FABRİKASI GİBİ…”

Ege-Koop’un çalışmalarını dikkatle takip ettiğini dile getiren Anamuhalefet Lideri Kılıçdaroğlu, Ege-Koop Proje Merkezi’nin hazırlamış olduğu 3 projenin de İzmir’e çok yakışacağını söyledi. Kılıçdaroğlu,

“ Sağlık Serbest Bölgesi ve Atayol’dan sonra EGEM35 de etkileyici bir proje. Özellikle parti olarak ekonomi ve tarım politikalarımızın ana hedeflerinden birini amaçlıyor. Parti programımızda yer alan ‘Üretimden Üretenden Yana Ekonomik Düzen’ hedefi ile EGEM35 birebir örtüşmektedir. Cumhuriyet Halk Partisi emeğin verimliliğini ve örgütlülüğünü artırarak milli gelirden daha fazla pay alınmasını sağlamayı amaçlayan bir parti. EGEM35 Projesi’nde de hem üretici hem tüketici kazanıyor. Yani bir yandan üretimi teşvik ediyor diğer yandan da tüketicinin piyasa karşısında ezilmesinin önüne geçiyor, onu koruyor. Sayın Hüseyin Aslan’ın önderliğinde bu tür projelere imza atanları canı gönülden kutluyorum. Öyle ki Sayın Aslan ile Ege-Koop adeta bir proje fabrikasına dönüştü” dedi.

“EGE-KOOP'UN KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJELERİ ÖRNEK ALINMALI…”

Kentsel dönüşüm konusunda da Ege-Koop’a çok güvendiğini ve bugüne kadar gerçekleştirdiği projelerle bunu yıllardır uyguladığını ifade eden Kılıçdaroğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

“ Ege-Koop, bu alanda kendisini fazlasıyla ispat etmiş, kanıtlamış, mükemmel projeler gerçekleştirmiş bir kuruluştur. Tamamladığı her projesi kentsel dönüşümün örneğidir. Binlerce konut yapıp, tek bir suistimale yol açmamamış olmak negatif örneklerin bir dönem sıkça yaşandığı, binlerce insanın mağdur olduğu bu sektörde fazlasıyla vurgulanması gereken, dillendirilmesi gereken bir konudur. İzmir’in modern, yaşanabilir bir kent haline dönüştürülmesinde Ege-Koop öncü rol üstlenmelidir. Elinizde Ege-Koop gibi bir kurum varsa kentsel dönüşümde sorun yaşamazsınız. İzmir’in dönüşüm konusundaki önemli avantajlarından biri de budur.”

“İZMİR GÖNÜLLERİMİZİ YİNE FETHETTİ”

Görüşmede Aslan’a, Gezi Direnişi’nde İzmir’in ortaya koymuş olduğu duruştan çok etkilendiğini de özellikle ileten Kılıçdaroğlu, “ Direnişten hepimizin ders çıkarması gerekir. İzmir’in, İzmirlilerin takındığı tutum da beni ayrıca etkilemiştir. İzmir, Türkiye’nin sesidir ve demokratik tepkisini yine son derece kararlı bir şekilde herkese göstermiştir” ifadelerini kullandı.

ASLAN: 200’E AŞKIN PROJEMİZİN AĞUSTOS’TA HAZIR OLACAĞINI SÖYLEDİM

Ege-Koop Genel Başkanı Aslan, son altı ayda beşinci kez görüştüğü Kılıçdaroğlu ile özellikle İzmir’e yönelik görüş alışverişinde bulunduğunu vurguladı. Aslan, “ Ege-Koop Proje Merkezi’nin İzmir’in gelişimine yönelik hazırladığı projeleri anlattım, 200 projenin Ağustos ayı itibariyle tamamlanacağını bildirdim. Ayrıca kentsel dönüşüme dair çalışmalarımız konusunda da ayrıntılı bilgiler sunma fırsatı buldum. Sayın Genel Başkan gerçekten her anlamda ve çok yakından takip ediyor İzmir’i. Kendisine 700 muhtarımızla gerçekleştirdiğimiz yaz buluşmasından da bahsettik, dile getirilen görüşleri kendisiyle paylaştık. Bundan çok memnun kaldı” dedi.

08 Temmuz 2013
Etiket; hüseyin, aslan, kemal, kılıçdaroğlu, chp, görüşme, proje, soru Yazdır   |   Paylaş

İlgili haberler


EROĞLU'NUN İLETİŞİM ORTAĞI MEDYAALL
Rol model Altınordu
Ferguson Eroğlu
Manisa'ya dev proje
Altınordu bıraktığı yerden başlayacak
Hayallerinin filmini çektiler
Kadifekale-Kemeraltı ayağa kalkıyor
4 yeni baraj geliyor
 
Bu yazı için yapılan yorumlar ( 0 ) + Yorum Yaz

Yorum bulunamadı !..

 
facebook.com/HaberEgeli
 
Diğer Haberler
TSYD İZMİR'DE NÖBET DEĞİŞİMİ
KAMU PERSONELİNE BAĞIMLILIKLA MÜCADELE EĞİTİMİ
MUĞLA'DA SOSYAL İKİLEM BELGESELİ
MOBBİNG İLE MÜCADELE HAFTASI
MOBBİNG İLE MÜCADELE HAFTASI
MUĞLA YEŞİLAY’DA KAN DEĞİŞİMİ
MEHMET AKİF ERSOY KİTAP GÜNLERİ
TÜRKİYE YAZARLAR BİRLİĞİ MUĞLA TEMSİLCİLİĞİ'NDEN İSRAİL' E SERT UYARI
KÜLTÜREL VE TİCARİ BOYUTLARIYLA ARASTA
ÖDEMİŞ BOZDAĞ'DA OSMANLI SARAYLARI
KÖYÜMDE ŞENLİK VAR
HER ÖRGÜT PSİKOLOJİK TACİZCİSİNİ ÜRETİYOR
DEMİRCİ USTASINDAN GERİ DÖNÜŞÜME KATKI
THY PERSONELİNİN İNTİHARI
MUĞLA ANADOLU MEKTEBİ YAZAR OKUMALARI
MUĞLA MİLLİ EĞİTİM’DEN YARDIM SEFERBERLİĞİ
MUĞLA'DA OKUR GEZER YAZAR ETKİNLİĞİ
RÜYA PARK KİTAP, RESİM VE HEYKEL GÜNLERİ
İZMİR'E MEGA PROJE
İŞTE KUZEY YILDIZI
 
+ Çok okunan haberler

WEB TV Tüm videolar
Deplasmanda plasebo
 
Şeyhim kainata alışamadım
 
 
FOTO GALERİ Tüm galeriler
 
 
 
? Anket
Spor Toto Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu Kim Olur?
 
   
Spor Kent Haberleri Politika Ekonomi Yazarlar Sağlık Eğitim Asayiş Kültür Sanat Yaşam Dünya Magazin
facebook.com/haberegeli twitter.com/haberegeli Google+   Anasayfam Yap
Sık Kullanılanlara Ekle
Künye
Sitene Ekle
İletişim

© Copyrigth 2013 haberegeli.com tüm hakları saklıdır
  Sitemiz abonesidir