30 Eylül 2023, Cumartesi Web TV Foto Galeri Sosyal Medya Mobil Uygulamalar Arşiv
 
 

RÜYA PARK KİTAP, RESİM VE HEYKEL GÜNLERİ



Bilim ve Edebiyat Eserleri Sahipleri Meslek Birliği (BESAM) tarafından gerçekleştiren Rüya Park Kitap, Resim ve Heykel Günleri, Rüya Park AVM'de başladı.

BESAM Muğla il temsilcisi Turgay Delibalta'nın düzenlediği Kitap, Resim ve Heykel Günleri, 26 Aralık günü saat 14:00'te başladı. Yazarlar ve Şairler Dayanışma Derneği Muğla il temsilcisi Hande Uyar'ın da düzenlemeye destek vermesiyle gerçekleşen etkinlik yazar ve şairlerin katılımıyla başladı.

İlk günkü imza ve sohbette, Prof. Dr. Namık Açıkgöz, yazar Erdal Çil, şair Dr. Fahri Kaplan, şair Gürbüz Demir, şair Ertuğrul Akmaz, Yazar-Yönetmen Erdal Kara etkinliğe kitaplarıyla katılırlarken Turgay Delibalta resim ve heykelleriyle yer aldı.

31 Aralık Cumartesi gününe kadar devam edecek etkinlikte, Prof. Dr. Namık Açıkgöz, Prof. Dr. Alaattin Karaca, gazeteci-yazar Hüseyin Atılgan, gazeteci-yazar Özcan Özgür, eğitimci-yazar İsmail Zorba, ressam Özlem Özbilgi, yazar Ömer Kırlı, yazar Erdal Çil, şair Dr. Fahri Kaplan, şair Gürbüz Demir, şair Ertuğrul Akmaz, Yazar-Yönetmen Erdal Kara yer alacaklar ve kitaplarını imzalayıp eserlerini sergileyecekler.

Yedi gün sürecek etkinliğin ilk gününde okuyucular, yazar ve şairlere kitaplarını imzalatıp sohbet imkanı bulurlarken, imza günü doğum gününe rastlayan şair Ertuğrul Akmaz'a arkadaşları doğum günü pastası getirerek sürpriz yaptılar.

Kitap, resim ve heykel günleri etkinliğine çok sayıda okur katılırken sanatseverler bu tür etkinliklerin Menteşe'de artmasını, ilgililerin de bu tür faaliyetlere kayıtsız kalmamalarını beklediklerini söylediler.

26 Aralık 2022
Yazdır   |   Paylaş
 
Bu yazı için yapılan yorumlar ( 0 ) + Yorum Yaz

Yorum bulunamadı !..

 
facebook.com/HaberEgeli
 
Diğer Haberler
ÖDEMİŞ BOZDAĞ'DA OSMANLI SARAYLARI
KÖYÜMDE ŞENLİK VAR
HER ÖRGÜT PSİKOLOJİK TACİZCİSİNİ ÜRETİYOR
DEMİRCİ USTASINDAN GERİ DÖNÜŞÜME KATKI
THY PERSONELİNİN İNTİHARI
MUĞLA ANADOLU MEKTEBİ YAZAR OKUMALARI
MUĞLA MİLLİ EĞİTİM’DEN YARDIM SEFERBERLİĞİ
MUĞLA'DA OKUR GEZER YAZAR ETKİNLİĞİ
RÜYA PARK KİTAP, RESİM VE HEYKEL GÜNLERİ
İZMİR'E MEGA PROJE
İŞTE KUZEY YILDIZI
KANUNİ'NİN MUĞLA'YA GELİŞİNİN 500. YILI UNUTULDU
ÇAM FISTIĞI REKOLTESİ YÜZ GÜLDÜYOR
NARLIDERE'DE ATIK İLAÇLAR TOPLANIYOR
EROĞLU'NUN İLETİŞİM ORTAĞI MEDYAALL
NARLIDERE'DE GELECEĞİN SPORCULARI YETİŞİYOR
TSYD'NİN URLA GURURU
MENEMEN'DE İFTARLIKLAR PEHLİVAN'DAN
MENEMEN'DE ÇOCUKLARA 23 NİSAN MÜJDESİ
ÇOCUK SENFONİ ORKESTRASI BÜYÜLEDİ
 
+ Çok okunan haberler

WEB TV Tüm videolar
Deplasmanda plasebo
 
Şeyhim kainata alışamadım
 
 
FOTO GALERİ Tüm galeriler
 
 
 
? Anket
Spor Toto Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu Kim Olur?
 
   
Spor Kent Haberleri Politika Ekonomi Yazarlar Sağlık Eğitim Asayiş Kültür Sanat Yaşam Dünya Magazin
facebook.com/haberegeli twitter.com/haberegeli Google+   Anasayfam Yap
Sık Kullanılanlara Ekle
Künye
Sitene Ekle
İletişim

© Copyrigth 2013 haberegeli.com tüm hakları saklıdır
  Sitemiz abonesidir