19 Mart 2024, Salı Web TV Foto Galeri Sosyal Medya Mobil Uygulamalar Arşiv
 
 

Bak Berkay'ın başına gelenlere!



Televizyoncu Can Tanrıyar'a cezaevinde yatan bir hükümlü mektup göndererek kendisini veya oğullarını vurması için Petek Dinçöz ve annesinin kendisine 500 bin lira teklif ettiğini öne sürdü.

Can Tanrıyar, bir süre önce kendisini ‘Urfalı Ali' diye arayan birinden ölüm tehditleri alması üzerine savcılığa suç duyurusunda bulunmuştu. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma devam ederken, dün Tanrıyar'a Bolu T Tipi Cezaevinden bir mektup gönderildi.

Hükümlü Hidayet Metinoğlu tarafından Can Tanrıyar'a gönderilen ve sağ üst köşesindeki ‘Buraya gel sana daha anlatacaklarım var' yazan mektupta, Petek Dinçöz ve annesinin kendisine Can Tanrıyar ve oğulları Anılcan Tanrıyer ile Oğulcan Tanrıyar'ı vurması için 500 bin TL teklif ettiğini öne sürdü.

Galatasaraylı futbolcu Emre Çolak'ın İzmir Çeşme'de bir barda dövülmesi üzerine hükümlünün ‘Emre Çolak'ı dövenlere gereğini yaptım' ifadelerinin yer aldığı mektubu gönderen hükümlünün Instagram adresinde çok sayıda ünlülerle çektirdiği fotoğraflar yer alıyor.

‘Selamunaleyküm' şeklinde başlayan mektubun detayları şu şekilde; ‘Değerli Can Tanrıyar, seninle 5 yıl önce sen, ben, Beyazıt Öztürk Bodrum'da Viktorya'da oturmuştuk. O Urfalı Ali ağabey benim. Ama Petek Dinçöz kimdir ki beni azmettirsin. Ben tetikçi değilim. İnstagram adresim Beran 1234567. Bak instagramımı incele. Ha benim kafam iyiyken o mesajları Petek Dinçöz ile annesi benim telefonumdan çekmiş olabilir. Bir ara Petek ile annesi bir inşaatçıdan bahsettiler. Halkalı'da mı ne. Dolandırıcılar milletin parasını yemiş o inşaatçı, Petek de onun reklamını yapmış. Kandırmış milleti ev alın diye. Petek'e 5 trilyon para verecekmiş. Petek bana, 'Ya Can ya da oğlunu vurdur 500 milyar veririm' dedi. Bende tokadı vurdum, 'Ben tetikçi miyim' dedim. Petek kimdir ki ben ona maşa olayım. Emre Çolak'ı 1-2 sene önce dövdüler ben de o dövenlere gereğini yaptım. Şuan onun dosyasından yatıyorum. Can bak beni bilen bilir. Bilmeyene de öğretirim. Bak Berkay'ın başına ne geldi? Ben Hidayet'im Can. Ben ne istersem o olur. Benim seninle işim yok. İnstagrama bak.'

Tanrıyar'ın avukatı Hande Var'ın, hükümlü'den gelen mektubu İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma dosyasına göndereceği belirtilirken, mektupta yer alan iddialar nedeniyle Petek Dinçöz ve annesi hakkında Tanrıyar ve iki oğluna karşı ‘Adam öldürmeye teşebbüs' suçunu işledikleri gerekçesiyle suç duyurusunda bulunacağı öğrenildi.

13 Kasım 2015
Etiket; can tanrıyar, petek dinçöz Yazdır   |   Paylaş
 
Bu yazı için yapılan yorumlar ( 0 ) + Yorum Yaz

Yorum bulunamadı !..

 
facebook.com/HaberEgeli
 
Diğer Haberler
İzmir'de eğlencenin yeni adresi
Hala gergin
Bak Berkay'ın başına gelenlere!
Bir kadın istediği kadar....
Kötü Kadın Riri
1 Mayıs Cuma Günü İşte Benim Stilim'de Kim Elendi
Sertaç Boztepe Hayatını Kaybetti Sertaç Boztepe Kimdir?
Gonca Vuslateri Öpüşürken Yakalandı
Eksi 1 derecede böyle
Grammy'de şıklık yarışı
Bu yıl dantelli gelinlikler moda
İvana gelinlik giydi
Gülben Ergen'in Atatürk gafı
Kapak kızı Sinem
Asena Erkin yine şov yaptı
Tescilli güzeller İzmir'de...
Onlar da boşandı!
Deniz Seki'ye Bir Şok Daha!
Ebru Gündeş'ten Cevap
Reklam İçin Dudak Uçuklatan Ücret
 
+ Çok okunan haberler

WEB TV Tüm videolar
Deplasmanda plasebo
 
Şeyhim kainata alışamadım
 
 
FOTO GALERİ Tüm galeriler
 
 
 
? Anket
Spor Toto Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu Kim Olur?
 
   
Spor Kent Haberleri Politika Ekonomi Yazarlar Sağlık Eğitim Asayiş Kültür Sanat Yaşam Dünya Magazin
facebook.com/haberegeli twitter.com/haberegeli Google+   Anasayfam Yap
Sık Kullanılanlara Ekle
Künye
Sitene Ekle
İletişim

© Copyrigth 2013 haberegeli.com tüm hakları saklıdır
  Sitemiz abonesidir