19 Mart 2024, Salı Web TV Foto Galeri Sosyal Medya Mobil Uygulamalar Arşiv
 
 

Tescilli güzeller İzmir'de...



Kuyumculuk sektörünün yeni yıldaki ilk önemli ve kapsamlı organizasyonu JEWEX 2015 6. Alyans, Altın, Mücevher, Gümüş Takı ve Saat Fuarı İzmir Uluslararası Fuar Alanı’nda başladı. Organizasyonun önemli bölümlerinden biri olan defile büyük ilgi çekti. Gençiz Fuarcılık Genel Müdürü Osman Gençer Kuyumculuk sektörünün vizyonunda yeni bir pencereyi daha düzenlenen defile ileaçtıklarını söyledi.

İnsanlık tarihinin önemli çarşılarından Kemeraltı’nın gizemi JEWEX 2015 6. Alyans, Altın, Mücevher, Gümüş Takı ve Saat Fuarı takılarında hayat buldu. İzmir Olgunlaşma Enstitüsü ile birlikte ortak bir çalışma yürüten Gençiz Fuarcılık Tarihi Kemeraltı Çarşısı’nın gizemini takılara yansıtmayı başardı. İzmir Olgunlaşma Enstitüsü öğrencileri tarihi çarşının izlerini taşıyan 100 parçalık özel bir koleksiyonu oluşturdu. Görenleri büyüleyen takılar özel bir defile ile ilk kez görücüye çıktı. JEWEX 2015 6. Alyans, Altın, Mücevher, Gümüş Takı ve Saat Fuarı kapsamında İzmir Uluslararası Fuar Alanı 2 Nolu Holde özel bir bölüm oluşturuldu. Podyumundan oturma gurubuna özel tasarlanan defile alanı davetlileri sıcak atmosferiyle sardı. Defilenin açılış konuşmasını gerçekleştiren Gençiz Fuarcılık Genel Müdür Osman Gençer, “Kuyumculuk sektörümüzün vizyonunda yeni bir pencere açmak için her yıl özgün tasarımları özel bir defile ile sergiliyoruz. Gelenekselleşen defilemizde bu yıl önemli bir konuya daha vurgu yaptık. Eşsiz bir tarihsel sürecin yaşandığı uygarlıkların yarıştığı ketimiz takılara esin kaynağı oldu. Tarihi Kemeraltı Çarşımızın gelenekselden evrensele izlerini taşıyan özel bir takı koleksiyonunu İzmir Olgunlaşma Enstitüsü öğrencileri oluşturdu. Bir ilk olma özelliğini taşıyan koleksiyon Kemeraltı’nda yer alan camiler, havralar, çeşmeler de bulunan desen ayrıntıları takının ihtişamıyla birleşerek 100 parçalık koleksiyona dönüştü. Koleksiyonu ilk kez podyuma bu gün taşıyoruz. Sektörümüze hayırlı olsun”dedi.

TESCİLLİ GÜZELLER PODYUMA ÇIKTI

Best Model of Turkey yarışmasında Türkiye’nin en iyi modeli, Best Model of the World yarışmasında Dünyanın en iyi ikinci modeli seçilen Irmak Atuk defilede podyuma çıktı. MissTurkey yarışmasındaki başarısı ile dikkatleri üzerine çeken ve dizilerde önemli roller üstlenen Gizem Koçak podyumda nefesleri kesti. 10 önemli manken podyumda taşıdıkları takılarla gözleri kamaştırdı. Rönesans Ajans adına Akif Örük’ün koreografisini üstlendiği defileyi sektör paydaşları ilgiyle takip etti.

Organizasyon kapsamında Cumartesi günü akşam saatlerinde Türkiye’nin dört bir yanından gelen oda ve derneklerin başkanları “Türkiye Kuyumculuk Zirvesi”ni gerçekleştirecek.

JEWEX 2015 Alyans, Altın, Mücevher, Gümüş Takı ve Saat Fuarı 26 Ocak 2015 tarihlerine kadar sürecek. İzmir Uluslararası Fuar Alanı'ndaki organizasyon 10.00 ile 19.00 saatleri arazında ziyaret edilebilecek. Son gün organizasyon saat 18.00’de tamamlanacak.

24 Ocak 2015
Etiket; jewex defile, ırmak atuk, izmir mücevher fuarı Yazdır   |   Paylaş
 
Bu yazı için yapılan yorumlar ( 0 ) + Yorum Yaz

Yorum bulunamadı !..

 
facebook.com/HaberEgeli
 
Diğer Haberler
İzmir'de eğlencenin yeni adresi
Hala gergin
Bak Berkay'ın başına gelenlere!
Bir kadın istediği kadar....
Kötü Kadın Riri
1 Mayıs Cuma Günü İşte Benim Stilim'de Kim Elendi
Sertaç Boztepe Hayatını Kaybetti Sertaç Boztepe Kimdir?
Gonca Vuslateri Öpüşürken Yakalandı
Eksi 1 derecede böyle
Grammy'de şıklık yarışı
Bu yıl dantelli gelinlikler moda
İvana gelinlik giydi
Gülben Ergen'in Atatürk gafı
Kapak kızı Sinem
Asena Erkin yine şov yaptı
Tescilli güzeller İzmir'de...
Onlar da boşandı!
Deniz Seki'ye Bir Şok Daha!
Ebru Gündeş'ten Cevap
Reklam İçin Dudak Uçuklatan Ücret
 
+ Çok okunan haberler

WEB TV Tüm videolar
Deplasmanda plasebo
 
Şeyhim kainata alışamadım
 
 
FOTO GALERİ Tüm galeriler
 
 
 
? Anket
Spor Toto Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu Kim Olur?
 
   
Spor Kent Haberleri Politika Ekonomi Yazarlar Sağlık Eğitim Asayiş Kültür Sanat Yaşam Dünya Magazin
facebook.com/haberegeli twitter.com/haberegeli Google+   Anasayfam Yap
Sık Kullanılanlara Ekle
Künye
Sitene Ekle
İletişim

© Copyrigth 2013 haberegeli.com tüm hakları saklıdır
  Sitemiz abonesidir