19 Mart 2024, Salı Web TV Foto Galeri Sosyal Medya Mobil Uygulamalar Arşiv
 
 

İkinin Biri İzmir'de



Ünlü oyuncular Tamer Karadağlı, Volkan Severcan, Zeyno Günenç’in başrollerini paylaştığı Ray Cooney’nin yazdığı Bora Severcan’ın yönettiği İkinin Biri isimli tiyatro oyunu prömiyerini İzmir’de yaptı. Folkart Özel Gösterimi ile ilk kez sahnelenen İkinin Biri isimli tiyatro oyunu, izleyicilerden yoğun alkış aldı.

Bostanlı Suat Taşer Salonu, kapasitesinin üstünde bir izleyici kitlesine ev sahipliği yaptı. Oyun sonunda konuşan Tamer Karadağlı, “Bu oyun ilk kez Folkart’ın Özel Gösterimi ile İzmir’de prömiyerini yaptı. Bu oyun İzmir’in oyunu oldu. Folkart’a ve Folkart Academy’e teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Kültür ve sanat hayatının şekillendiği İzmir, yeni bir oyuna ev sahipliği yaptı. Ray Cooney’in yazdığı Bora Severcan’ın yönettiği ve başrollerini Tamer Karadağlı, Volkan Severcan, Zeyno Günenç’in paylaştığı “İkinin Biri” isimli komedi tiyatro oyunu Bostanlı Suat Taşer Salonu’nda sahnelendi.

Folkart Özel Gösterimi ile ilk kez tiyatroseverlerle buluşan oyun izleyicilerin beğenisini topladı. Kahkahaların eksik olmadığı salonda, oyuncular izleyicilerden yoğun alkış aldı.

Oyunda Tamer Karadağlı, Zeyno Günenç, Volkan Severcan, Esra Sönmezer, Sefa Zengin, Haluk Özenç, Bora Severcan, Hacı Ali Açıkgöz, Rabia Armağan, Zuhal Yalçın rol aldı. Ekranların sevilen dizisi Çocuklar Duymasın’da rol alan Tamer Karadağlı ve Zeyno Gönenç’in 10 yıl aradan sonra yeniden tiyatro sahnesine döndüğü İkinin Biri isimli oyun İzmir’deki gösterimlerinin ardından çeşitli illerde gösterime devam edecek.

Tamer Karadağlı, Volkan Severcan ve Zeyno Günenç’i Çocuklar Duymasın dizisindeki rol arkadaşları da yalnız bırakmadı.

Pınar Altuğ eşi Yağmur Atacan ile birlikte oyuna gelirken, dizinin sevilen karakterlerinden “Havuç”u sahneleyen Baran Erdoğan, “Dede” rolündeki Ferdi Akarnur, “Emine”ye hayat veren Melek Şahin gibi bir çok ünlü isim oyunun ilk gösterimini izledi.

Devlet Tiyatrosu İzmir Müdürü Levent Ulukut, Devlet Tiyatroları Oyuncusu Fatih Tokgöz gibi çok sayıda ünlü isim salonda yerini aldı. Folkart Academy öğrenci ve eğitmenleri de oyunu izleyenler arasında yer aldı.

Folkart Academy öğrencilerinden Hacı Ali Açıkgöz’ün de rol aldığı İkinin Biri isimli oyunda Muhafazakar parti bakan yardımcısı Richard Willey, muzır yasasının tartışılacağı toplantı için birkaç geceliğine eşiyle birlikte Westminister Oteli'ne kalmaya gitmesi anlatılıyor. Richard'ın bu iş gezisi sırasında planladığı başka şeyler için Özel Kalem Müdürü George, otel çalışanları ve beklenmedik misafirlerin yardımıyla her kapının ardından başka bir karmaşa çıkan oyun senenin en iddialı komedisi olarak gösteriliyor.

Oyun sonunda konuşan Tamer Karadağlı, “Bu oyun ilk kez Folkart’ın Özel Gösterimi ile İzmir’de prömiyerini yaptı. Bu oyun İzmir’in oyunu oldu. Genelde oyunlar İstanbul’da ilk kez perdelerini açar. Ancak İkinin Biri İzmir’de ilk kez perdelerini açarak, diğer şehirlerimize gidecek. Tüm tiyatroseverleri saygı ve sevgiyle selamlıyoruz. Folkart’a ve Folkart Academy’e teşekkür ediyoruz” dedi.

Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, oyuncular adına Zeyno Günenç’e çiçek vererek, başarılarının devamını diledi.

FOTO ALTI: ikinin biri - Soldan sağa (Arka Sıra) Vedat Özdemir, Hacı Ali Açıkgöz (kravatlı), Fikri Bilen, Sefa Zengin (papyonlu), Bora Severcan, Esra Ersönmez, Volkan Severcan, Semih Özkaplan, Zuhal Yalçın (sarı gömlek), Haluk Özenç, İbrahim Cevlan, Rabi Armağan (siyah etekli), Yunus Boztepe. (Ön sıra) Özgül Yılmaz (siyah kazaklı), Zeyno Günenç, Tamer Karadağlı, Yağmur Gurur

****

OYUN HAKKINDA

İKİNİN BİRİ

"Muhafazakar parti bakan yardımcısı Richard Willey, muzır yasasının tartışılacağı toplantı için birkaç geceliğine eşiyle birlikte Westminister Oteli'ne kalmaya gider. Ancak Richard'ın bu iş gezisi sırasında planladığı başka şeyler vardır. Özel kalem müdürü George, otel çalışanları ve beklenmedik misafirlerin yardımıyla her kapının ardından başka bir karmaşa çıkar."

Yazar: Ray Cooney

Yöneten: Bora Severcan

Çeviren: Semih Özkaplan

Dekor: Meltem Severcan

Kostüm: Levon Kordonciyan

Işık tasarım: Vedat Özdemir

Koreografi: Gilles Kanert

Fotoğraflar: Baran Erdoğan

Yönetmen Yardımcıları: Yağmur Gurur ve Ozan Erdönmez

Oyuncular : Tamer Karadağlı, Zeyno Günenç, Volkan Severcan, Esra Sönmezer, Sefa Zengin, Haluk Özenç, Bora Severcan, Hacı Ali Açıkgöz, Rabia Armağan, Zuhal Yalçın

07 Mart 2019
Etiket; ikinin biri, folkart galery Yazdır   |   Paylaş
 
Bu yazı için yapılan yorumlar ( 0 ) + Yorum Yaz

Yorum bulunamadı !..

 
facebook.com/HaberEgeli
 
Diğer Haberler
HİSSELİ HARİKALAR MUĞLA'DAN GEÇTİ
KÖYÜMDE ŞENLİK VAR
İLHAN İŞMAN ADAY ADAYI OLDU
HAYSİYET ABİDESİ: SÜLEYMAN FETHİ
RÜYA PARK KİTAP, RESİM VE HEYKEL GÜNLERİ
MAZHAR ALONSON SENFONİ YAYINDA
MENEMEN'DE ÇOCUKLARA 23 NİSAN MÜJDESİ
ÇOCUK SENFONİ ORKESTRASI BÜYÜLEDİ
EMİNE IŞINSI ÖKSÜZ ANILDI
İZMİR'LİLER AVNİ ANIL'I UNUTMADILAR
TARİHİ CAMİ, MEYDAN DÜZENLEMESİ KURBANI
Fatih Baha Aydın, Muğla'da gençlerle buluştu
Dört gün Buda üç gün Zorba
İkinin Biri İzmir'de
Basmane tasarımıyla Venedik'e gidiyor
Alsancak Garı için canlandıran tasarımlar
Gravürlerde yaşayan İzmir
2018 model gelinikler
Keçenin yansıttığı kadınlar
İş önlükleri sanatla buluştu
 
+ Çok okunan haberler

WEB TV Tüm videolar
Deplasmanda plasebo
 
Şeyhim kainata alışamadım
 
 
FOTO GALERİ Tüm galeriler
 
 
 
? Anket
Spor Toto Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu Kim Olur?
 
   
Spor Kent Haberleri Politika Ekonomi Yazarlar Sağlık Eğitim Asayiş Kültür Sanat Yaşam Dünya Magazin
facebook.com/haberegeli twitter.com/haberegeli Google+   Anasayfam Yap
Sık Kullanılanlara Ekle
Künye
Sitene Ekle
İletişim

© Copyrigth 2013 haberegeli.com tüm hakları saklıdır
  Sitemiz abonesidir