19 Nisan 2024, Cuma Web TV Foto Galeri Sosyal Medya Mobil Uygulamalar Arşiv
 
 

Alper, Galatasaraylıyım diyor



Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahim Albayrak, "Alper ’G.Saraylıyım’ diyor. Geçen sene Fenerbahçe’nin kendini üzdüğünü söylüyor. Fenerbahçe tribünlerinde de kendisine yuhalama olmuş. Ama böyle olmasını istemezdim" dedi.

Galatasaray’da geleneksel hale gelen lig şampiyonluğu sonrası yemek daveti bu sene de yapıldı. Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahim Albayrak’ın kendi ofisinde verdiği yemeğe teknik direktör Fatih Terim, yardımcı antrenör Hasan Şaş, 2. Başkan Ali Dürüst, Galatasaraylı Yönetici Refik Arkan ve Emir Sarıgül gibi birçok isim katıldı.

Basın mensuplarının da davetli olduğu şampiyonluk yemeğinde açıklamalarda bulunan Galatasaray Kulübü 2. Başkanı Ali Dürüst, Abdurrahim Albayrak’ın böyle bir organizasyonda herkesi bir araya getirdiği için teşekkür ettiğini vurgulayarak, “Önemli bir süreç geçirdik hep beraber. Bu yemeği anlamlı kılan şampiyonluk kupasını almış olmamız. Biz de bu mutluluğu kutluyoruz” dedi.

GALATASARAY 2.BAŞKANI ALİ DÜRÜST: “BİZ YORULMADIK”

Dün yapılan görüşmeler sonucu Başkan Ünal Aysal’ın yönetim değişikliğine gideceği konusunda da açıklama yapan Dürüst, “Biz yorulmadık ama Başkanımız Ünal Aysal’ın böyle bir takdiri oldu. Hayırlı olsun diyorum. Süreçte tüzüğümüze göre bellidir ve ona göre adımlar atılacaktır. İnşallah Galatasaray için hayırlı olur” diye konuştu.

“ALPER’İN TRANSFER KONUSUNDA KENDİ TERCİHİ ÖNEMLİ”

Dün Fenerbahçe’nin Alper Potuk ile anlaşmasını duyurması konusunda da açıklamalarda bulunan Galatasaray 2. Başkanı Ali Dürüst, bu konuda oyuncunun tercihinin önemli olduğuna dikkat çekerek, “Biz Galatasaray Kulübü olarak bütün fedakarlığı yaptık. Dün de bir mutabakata varılmıştı. Özellikle oyuncunun tercihi önemlidir. Bu süreç devam ediyor. Bir de kulübün bunu kabul etmesi lazımdır. Biten bir şey yok şuana kadar. Kulübümüzün adına uygun olan neyse onu yaparız. Biz seçim olana kadar görevimizin başındayız. Son ana kadar Galatasaray’da bir boşluk olmaz. O boşluğa izin vermeyiz. Seçim kararı alındı, ilerleyen günlerde açıklama yapacağız. Başkan adayı olmayı düşünmüyorum” şeklinde konuştu.

Ali Dürüst, Alper’in transferi konusunda kendi tercihi önemli olduğuna vurgu yaparak, “Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal ile mutabakat sağlanmıştı ancak 1-2 gün içinde ne değişti bilmiyoruz” dedi.

ABDURRAHİM ALBAYRAK: “BU SENE GEÇEN SENEDEN DAHA ZOR OLDU”

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahim Albayrak, geçen sene gibi bu sene de şampiyonluk yemeğini burada yemenin mutluluğunu yaşadığına dikkat çekerek, “Burada yine hep birlikte kupamızı kaldırarak hep birlikte burada yorgunluğumuzu atıyoruz. Bu sene geçen seneden daha zor oldu. Hem Şampiyonlar Ligi hem de bazı olumsuz şartlar gibi sıkıntılı bir dönemden sonra şampiyon olduk. İnşallah önümüzdeki yılda kupayı kaldırarak bu mutluluğu yine yaşarız. Fatih Hoca gece gündüz demeden çalıştı. Yönetimimizde aynı şekilde. Galatasaray’da emeği geçen herkes bu sene çok çalıştı. Herkese çok teşekkür ediyorum. Sağlıklı ve sıhhatli olduğum sürece Galatasaray için koşturacağım” ifadelerini kullandı.

“ÜNAL AYSAL BAŞKANIMIZIN KARARINA SAYGI DUYARIM”

Başkan Ünal Aysal’ın seçim kararına saygı duyduğunu belirten Albayrak, “Başkanımız nasıl uygun gördüyse o olur. Ben Galatasaray’dan hiçbir zaman görevden kaçmadım. Bizi destekleyen Galatasaraylı dostlarımızdan telefonlar alıyorum ama Ünal Aysal Başkanımız ne derse o olur” dedi.

“ALPER TRANSFERİ KONUSUNDA ANLAŞILMIŞTI"

Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal’ın sezon başında Necati Ateş için kapılarını çaldığını dile getiren Abdurrahim Albayrak, “Sezon başında Halil Ünal Başkan, ligde kalmak istediklerini ve Necati Ateş’e ihtiyaçlarını olduklarını söyledi. Biz de Fatih Hoca’ya danıştık ve Necati’yi Eskişehirspor’a verdik. O günden beri de Halil Ünal Başkan ile ilişkilerimiz daha da gelişti. Geçen günlerde Başkan Ünal Aysal’ın otelinde başkanımız, Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal, 2. Başkanımız Ali Dürüst ve ben, Alper Potuk’un transferi konusunda görüşmelerde bulunduk ve anlaştık. Dün de Alper’in Fenerbahçe’ye transferi konusunda böyle bir gelişme oldu. Bekleyip bakacağız. Biz ödeme tarihlerini de peşinatları da söyledik. Bir fiyat üzerinde anlaştık. Bir problem de yoktu. Her şey mükemmeldi. Zannediyorum daha bir imza atılmamış. Bekleyip göreceğiz” açıklamasını yaptı.

“BİZ 7,5 MİLYON AVRO’YU VEREMEYİZ”

Alper’in Galatasaray’a gelmek istediğini söyleyen Albayrak, “Tabii herkesle görüştüm ben. Alper Galatasaraylıyım diyor. Geçen sene Fenerbahçe’nin kendini üzdüğünü söylüyor. Fenerbahçe tribünlerinde de kendisine yuhalama olmuş. Bu durum karşısında nasıl olacağını bilmiyorum. Ama böyle olmasını istemezdim. Birşeyler konuşuldu ve anlaşıldı. Bunları daha detaylı olarak söylemek istemiyorum. Hem Eskişehirspor’a hemde Alper’e zarar vermek istemiyorum” şeklinde konuştu.

Dün Eskişehirsporlu yöneticilerin kendisini aradığını dile getiren Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahim Albayrak, “Eskişehirspor Kulübü ile dün akşam görüştüm. Fenerbahçe’nin 7,5 milyon avro verdiğini söylediler. Biz de bu parayı veremeyeceğimizi söyledik. Bu şekilde de kaldı” diye konuştu.

22 Mayıs 2013
Yazdır   |   Paylaş
 
Bu yazı için yapılan yorumlar ( 0 ) + Yorum Yaz

Yorum bulunamadı !..

 
facebook.com/HaberEgeli
 
Diğer Haberler
TSYD İZMİR'DE NÖBET DEĞİŞİMİ
VOLEYBOL ŞEHRİ İZMİR
İZMİR BASIN LİGİ BAŞLADI
TSYD KUPASI ARKAS'IN
TFF'DE İZMİR GÜCÜ
TSYD İZMİR'DEN VOLEYBOLDA 8. TURNUVA
MENEMEN FK HIZLI BAŞLADI
İŞTE KUZEY YILDIZI
FUAT ÇAPA DA MEDYAALL'DA
EROĞLU'NUN İLETİŞİM ORTAĞI MEDYAALL
TSYD'NİN URLA GURURU
ARKAS'TA 8. KUPA MÜZEDE
TSYD İZMİR KOŞUSU NEFES KESTİ
KARŞIYAKA BELEDİYESİNDEN SPORA DEV HİZMET
MUĞLA ŞAMPİYONLARI MİLAS'TAN
TSYD KUPASI ARKAS'IN
YAPAMAZSIN DEDİLER YAPTI
ERHAN ÇELENK'E GÖNÜLDEN TEBRİK
SİMYA METAL 7. TSYD İZMİR VOLEYBOL TURNUVASI BAŞLIYOR
İZMİR'DE MASA TENİSİ HEYECANI
 
+ Çok okunan haberler

WEB TV Tüm videolar
Deplasmanda plasebo
 
Şeyhim kainata alışamadım
 
 
FOTO GALERİ Tüm galeriler
 
 
 
? Anket
Spor Toto Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu Kim Olur?
 
   
Spor Kent Haberleri Politika Ekonomi Yazarlar Sağlık Eğitim Asayiş Kültür Sanat Yaşam Dünya Magazin
facebook.com/haberegeli twitter.com/haberegeli Google+   Anasayfam Yap
Sık Kullanılanlara Ekle
Künye
Sitene Ekle
İletişim

© Copyrigth 2013 haberegeli.com tüm hakları saklıdır
  Sitemiz abonesidir