19 Mart 2024, Salı Web TV Foto Galeri Sosyal Medya Mobil Uygulamalar Arşiv
 
 

İZMİR BASIN LİGİ BAŞLADI



İzmir Gazeteciler Cemiyeti’nin düzenlediği Basın Ligi dün yapılan ilk vuruşla başladı. Bu sezon merhum gazeteci Hüseyin Yangır’ın adının verildiği Halı Saha Futbol Turnuvası’nın açılışı önemli isimlerin katılımıyla yapıldı.

       İzmir Gazeteciler Cemiyeti’nin (İGC), kentteki basın kuruluşları arasında dayanışmayı artırmak, meslektaşlarımızı bir araya getirmek amacıyla üçüncüsünü düzenlediği 2022 Hüseyin Yangır Sezonu Halı Saha Futbol Turnuvası başladı. İzmir Büyükşehir Belediyesi, Konak Belediyesi ve Medyaall’un sponsor olduğu turnuvanın açılış törenine önemli isimler katıldı.

İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Dilek Gappi, Türkiye Spor Yazarları Derneği İzmir Şube Başkanı Bahri Okumuş, TFF Ege Bölge Müdür Vekili Sevgi Özdemir, İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı ((İZVAK) Başkanı Ali Erten, İZVAK Yönetim Kurulu Üyesi ve eski hakemlerimizden Engin Kurt, Ekmas Sportif Faaliyetler İcra Kurulu Başkanı (CEO) Barış Orhunbilge, Göztepe Sportif Direktörü Ivan Mance, Altay Teknik Direktörü Sinan Kaloğlu, Altınordu Teknik Direktörü Ufuk Kahraman, Merhum Hüseyin Yangır'ın oğlu Emre Yangır, İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Derneği Tesisler Amiri İlhan Çalışıyor, İzmir Büyükşehir Belediyesi Basın ile Basınspor arasındaki maç öncesinde bir araya geldi.

İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Dilek Gappi zor bir meslek yaptıklarını belirterek, “Basın mensupları olarak zor bir meslek yapıyoruz. Böyle organizasyonlar gazetecilerin bir araya gelmesi açısından önemli. Geleneksel hale getirilen bu turnuvamızda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

TSYD İzmir Şube Başkanı Bahri Okumuş ise, “Hüseyin Yangır benim ilk spor müdürümdü. Kendisinin benim gibi birçok gazetecinin üzerinde emeği var. Saygıyla anıyorum ve tüm takımlara başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Açılışta söz alan İZVAK Başkanı Ali Erten, “Böyle organizasyonlar kurumları birbirine yaklaştırır. Burada olmaktan çok mutlu olduk. İzmir Gazeteciler Cemiyeti’ne bu organizasyon için teşekkür ediyoruz” dedi.

TFF Ege Bölge Müdür Vekili Sevgi Özdemir de, “TFF olarak ilk defa böyle bir organizasyona geldik ve çok mutlu olduk” dedi. Merhum Hüseyin Yangır'ın oğlu Emre Yangır ise “Yangır ailesi olarak bizleri unutmayıp böyle bir turnuvayı düzenleyen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu. Karşılaşmaları eski milli hakem ve gazeteci-yazar Metin Aydınoğlu yönetti.

FUTBOL CAMİASININ ÖNEMLİ İSİMLERİNDEN TURNUVAYA DESTEK

Göztepe Sportif Direktörü Ivan Manje ve Altay Teknik Direktörü Sinan Kaloğlu yaptığı esprili açıklamalar ile turnuvaya katılanları gülümsetti. Mance, “Bizim misyonumuz takımımıza yeni isimler kazandırmak. Bunu yerine getirmek için buradayız. Turnuvada yeni futbolcular izleyeceğiz” derken Kaloğlu ise “Beni eleştiren tüm arkadaşlarımızı not edip geldim. Kötü oynayan herkesi eleştireceğim” ifadelerini kullanırken Altınordu Teknik Direktörü Ufuk Kahraman da, basının her zaman kendileri için büyük önem teşkil ettiğini vurgulayıp, “Davet aldığımızda böyle güzel bir organizasyona koşarak geldik. Birlikte olmak çok güzel” diye konuştu.

Ekmas Sportif Faaliyetler İcra Kurulu Başkanı (CEO) Barış Orhunbilge, “Günümüzde en büyük değer vefadır. Hüseyin Yangır adına böyle bir turnuva düzenlenmesi çok güzel” açıklamasını yaptı.

03 Kasım 2022
Etiket; İZMİR BASIN LİGİ Yazdır   |   Paylaş
 
Bu yazı için yapılan yorumlar ( 0 ) + Yorum Yaz

Yorum bulunamadı !..

 
facebook.com/HaberEgeli
 
Diğer Haberler
TSYD İZMİR'DE NÖBET DEĞİŞİMİ
VOLEYBOL ŞEHRİ İZMİR
İZMİR BASIN LİGİ BAŞLADI
TSYD KUPASI ARKAS'IN
TFF'DE İZMİR GÜCÜ
TSYD İZMİR'DEN VOLEYBOLDA 8. TURNUVA
MENEMEN FK HIZLI BAŞLADI
İŞTE KUZEY YILDIZI
FUAT ÇAPA DA MEDYAALL'DA
EROĞLU'NUN İLETİŞİM ORTAĞI MEDYAALL
TSYD'NİN URLA GURURU
ARKAS'TA 8. KUPA MÜZEDE
TSYD İZMİR KOŞUSU NEFES KESTİ
KARŞIYAKA BELEDİYESİNDEN SPORA DEV HİZMET
MUĞLA ŞAMPİYONLARI MİLAS'TAN
TSYD KUPASI ARKAS'IN
YAPAMAZSIN DEDİLER YAPTI
ERHAN ÇELENK'E GÖNÜLDEN TEBRİK
SİMYA METAL 7. TSYD İZMİR VOLEYBOL TURNUVASI BAŞLIYOR
İZMİR'DE MASA TENİSİ HEYECANI
 
+ Çok okunan haberler

WEB TV Tüm videolar
Deplasmanda plasebo
 
Şeyhim kainata alışamadım
 
 
FOTO GALERİ Tüm galeriler
 
 
 
? Anket
Spor Toto Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu Kim Olur?
 
   
Spor Kent Haberleri Politika Ekonomi Yazarlar Sağlık Eğitim Asayiş Kültür Sanat Yaşam Dünya Magazin
facebook.com/haberegeli twitter.com/haberegeli Google+   Anasayfam Yap
Sık Kullanılanlara Ekle
Künye
Sitene Ekle
İletişim

© Copyrigth 2013 haberegeli.com tüm hakları saklıdır
  Sitemiz abonesidir