19 Mart 2024, Salı Web TV Foto Galeri Sosyal Medya Mobil Uygulamalar Arşiv
 
 

TFF'DE İZMİR GÜCÜ



Göztepe ve İZVAK Başkan Vekili Talat Papatya’nın TFF Yönetim Kurulu Üyesi olmasının ardından İZVAK Başkanı Ali Erten, TFF Fair-Play ve Sosyal Sorumluluk Kurulu’na, Gökhan Kışla ise Dış İlişkiler İcra Kurulu’na seçildi. “Futbolda İzmir İklimi” sloganıyla İzmir kulüpleri arasında yıllardır özlenen birlik, beraberlik ve dayanışmayı gerçekleştiren, kulüplere statlar ve sponsorluklar başta olmak üzere bir çok konuda önemli destekler sağlayan İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı’ndan (İZVAK) iki isim daha, Türkiye Futbol Federasyonu’nda (TFF) değerli görevler üstlendi.

İZVAK Başkan Vekili Talat Papatya’nın TFF Yönetim Kurulu Üyesi olmasının ardından İZVAK Başkanı Ali Erten, TFF Fair-Play ve Sosyal Sorumluluk Kurulu’na seçilirken,  İZVAK Yönetim Kurulu üyesi Gökhan Kışla da Dış İlişkiler İcra Kurulu’na alındı. Erten, Karşıyaka Kulübü başkanlığı yaptığı dönemde Göztepe Başkanı Mehmet Sepil’i Pınar Karşıyaka ile Barcelona arasındaki Euroleague maçına davet etmiş ve maçı Mehmet Sepil ile yan yana izlemiş, bu dostluk fotoğrafının sonrasında kendisi de sarı-kırmızılı kulübü ziyaret etmişti.

Aynı sezon ise yine Karşıyaka’nın ev sahipliğinde oynanan maçta tribünler, kontenjan sınırı olmadan her iki takım taraftarına da açılmıştı. Bu girişimleri ile spor kamuoyundan büyük takdir toplayan Erten, Sepil ile birlikte Fair-Play Ödülü’ne layık bulunmuştu. İZVAK başkanlığı görevini halen devam ettiren Erten, İZVAK çatısı altında görev yaptığı altı yıllık süreçte, aynı fair-play ruhunu sürdürerek İzmir kulüpleri arasında güç birliği ve iş birliği sağlamayı başardı.

Regent’s Park Oxford College mezunu Gökhan Kışla ise, Altay Spor Kulübü’nde uzun süre asbaşkanlık yaptı, yurt dışında farklı sektörlerde şirketlerin yönetim kurulu başkanlığını üstlendi. Spor ve iş insanı Kışla, 2021 yılında yapılan genel Kurulda Altay Spor Kulübü’nü temsilen İZVAK Yönetim Kurulu’nda yer aldı.

Altay’da çok uzun süre pazarlama ve kurumsal iletişimden sorumlu asbaşkan olarak görev yapan Kışla, siyah-beyazlı ekibin 3. Lig’den Süper Lig’e kadar yükseldiği dönemde de yönetim kurulu üyesi olarak hizmet verdi.

Ali Erten, iki İZVAK yöneticisinin daha TFF’de görev almasını, İzmir kulüplerinin el ele vererek sağladığı iş birliğinin ve dayanışmasının sonucu olduğunu belirterek , “Yerel bazda kulüpler birliği olarak Türkiye’de ilk ve tek kuruluşuz. Vakfımızın kurucularına, emek ve destek verenlere, gönüllülük esasına göre çalışan tüm yönetici arkadaşlarımıza müteşekkiriz. Çok başarılı bir örneğiz. Geçmişte çok başarılı isimler federasyonlarda İzmir’imizi temsil etti.

Adım adım o günlere geri dönmek istiyoruz. Göztepe Başkan Vekili Talat Papatya’nın TFF’de yönetim kurulu üyesi olmasıyla başlayan süreç, İzmir’imiz adına umut verici bir şekilde ilerliyor. Sayın Papatya, 12 yıl aradan sonra TFF yönetimine giren ilk İzmirli oldu. Sonrasında TFF kurullarında İzmir’den yeni görevlendirmeler görüyoruz. Sayın Papatya ve TFF yönetimine çabaları için teşekkür ediyoruz. Henüz hedeflediğimiz noktaya ulaşmış değiliz. Çok başarılı spor insanlarımız var. Daha çok çalışacağız. İş birliğimizi ve dayanışmamızı daha da geliştireceğiz. Temsilcilerimizin sayısı ve niteliği arttıkça gücümüz de o oranda artacaktır” dedi.

Gökhan Kışla da TFF’nin yurt dışı temsilciliklerini aktif hale getirip, özellikle Türki Cumhuriyetler ve Afrika’da önemli projeler gerçekleştireceklerini vurgulayarak, “Bir İzmirli olarak böyle bir kurulda görev almak gurur verici. Bizlere güvenen ve görev veren Başta TFF Başkanımız Sayın Mehmet Büyükekşi olmak üzere herkese teşekkür ederiz. İzmir’deki birliğin gücü giderek artıyor. İzmir’imizi her platforma çok daha güçlü bir şekilde temsil ederek (İzmir İklimi) kavramını ulusal bir motto haline getireceğiz” diye konuştu.

12 Eylül 2022
Etiket; ALİ ERTEN TALAT PAPATYA Yazdır   |   Paylaş
 
Bu yazı için yapılan yorumlar ( 0 ) + Yorum Yaz

Yorum bulunamadı !..

 
facebook.com/HaberEgeli
 
Diğer Haberler
TSYD İZMİR'DE NÖBET DEĞİŞİMİ
VOLEYBOL ŞEHRİ İZMİR
İZMİR BASIN LİGİ BAŞLADI
TSYD KUPASI ARKAS'IN
TFF'DE İZMİR GÜCÜ
TSYD İZMİR'DEN VOLEYBOLDA 8. TURNUVA
MENEMEN FK HIZLI BAŞLADI
İŞTE KUZEY YILDIZI
FUAT ÇAPA DA MEDYAALL'DA
EROĞLU'NUN İLETİŞİM ORTAĞI MEDYAALL
TSYD'NİN URLA GURURU
ARKAS'TA 8. KUPA MÜZEDE
TSYD İZMİR KOŞUSU NEFES KESTİ
KARŞIYAKA BELEDİYESİNDEN SPORA DEV HİZMET
MUĞLA ŞAMPİYONLARI MİLAS'TAN
TSYD KUPASI ARKAS'IN
YAPAMAZSIN DEDİLER YAPTI
ERHAN ÇELENK'E GÖNÜLDEN TEBRİK
SİMYA METAL 7. TSYD İZMİR VOLEYBOL TURNUVASI BAŞLIYOR
İZMİR'DE MASA TENİSİ HEYECANI
 
+ Çok okunan haberler

WEB TV Tüm videolar
Deplasmanda plasebo
 
Şeyhim kainata alışamadım
 
 
FOTO GALERİ Tüm galeriler
 
 
 
? Anket
Spor Toto Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu Kim Olur?
 
   
Spor Kent Haberleri Politika Ekonomi Yazarlar Sağlık Eğitim Asayiş Kültür Sanat Yaşam Dünya Magazin
facebook.com/haberegeli twitter.com/haberegeli Google+   Anasayfam Yap
Sık Kullanılanlara Ekle
Künye
Sitene Ekle
İletişim

© Copyrigth 2013 haberegeli.com tüm hakları saklıdır
  Sitemiz abonesidir