19 Mart 2024, Salı Web TV Foto Galeri Sosyal Medya Mobil Uygulamalar Arşiv
 
 

FUAT ÇAPA DA MEDYAALL'DA



Avrupa’nın en üst düzey birinci liglerinde görev alan prolisanslı ilk Türk teknik direktör olan, Belçika ve Hollanda liglerindeki ilk Türk teknik adam unvanını elde eden Fuat Çapa'nın iletişim ortağı Medyaall oldu.

Çapa, kariyerine Belçika’nın Turnhout takımında başladı ve burada dört sezon içerisinde üç kez Play-Off, bir defa şampiyonluk yaşayıp ardından Patro Maasmechelen, Heusden-Zolder, Geel, KFC VW Hamme ve İsviçre'nin Will takımlarında görev yaptı.

2007-2008 sezonunda Gençlerbirliği için Türkiye’ye dönen Çapa, Hollanda Ligi'nde Mvv Maastricht ile iki sezon çalışıp yine Play-Off başarısı yakaladı. Çapa, ülkemizde bugüne kadar Kasımpaşa (2 kez), Gençlerbirliği, Kayseri Erciyesspor, Boluspor, Antalyaspor, Eskişehirspor, MKE Ankaragücü ve Samsunspor’da görev aldı.

GILLETTE ÖZEL ÖDÜL SAHİBİ

Kariyerinin başında Hollandalı ünlü Teknik Direktör Guus Hiddink’ten eğitim alan Çapa, 2019 yılında Milliyet Gazetesi'nin Gillette firması ile birlikte düzenlediği Yılın Sporcuları Yarışması'nda "Gillette Gibi Hareket" ödülünün sahibi olmuştu. O dönemde Eskişehirspor'da görev yapan Çapa, zor günler geçiren ve sahaya genç oyuncularla çıkan rakibi Karabükspor'un 10 kişi kalması üzerine kendi takımından da bir futbolcuyu oyundan çıkararak tam bir Fair-Play örneği sergilemişti.

İLETİŞİMİN GÜCÜ ÜST SEVİYEDE

Medyaall ile uzun bir iletişim yolculuğuna başladığını belirten Çapa, “Bu iş birliğine özellikle yolculuk diyorum. Çünkü; bir hedefe doğru birlikte yürüyeceğiz. Buna doğru ilerlerken iletişim, en önemli argümanımız olacak. Yıllar önce kitle iletişim araçlarından kamuoyuna doğru bir bilgi akışı varken, bugün artık neredeyse tam tersi bir durum söz konusu. Özellikle sosyal medya ve dijital platformların varlığı, iletişimin gücünü en üst seviyeye taşıdı. Biz teknik direktörler, sağlık ve beslenme gibi konuları nasıl uzman hekimlere bırakıyorsak iletişimi de bir disiplin olarak kabul edip profesyonellerle yürümeliyiz. Medyaall, başarılı çalışmalarını uzun süredir takip ettiğim bir iletişim firması ve kendileriyle güzel bir yolculuk geçireceğiz” dedi.

2003 yılında kurulan Medyaall, Teknik Direktör Ersun Yanal ve Hüseyin Eroğlu’nun yanı sıra Avrupa ve Dünya şampiyonu olimpik milli modern pentatlet İlke Özyüksel’in de iletişim ortaklığını yapıyor.

21 Haziran 2022
Yazdır   |   Paylaş
 
Bu yazı için yapılan yorumlar ( 0 ) + Yorum Yaz

Yorum bulunamadı !..

 
facebook.com/HaberEgeli
 
Diğer Haberler
TSYD İZMİR'DE NÖBET DEĞİŞİMİ
VOLEYBOL ŞEHRİ İZMİR
İZMİR BASIN LİGİ BAŞLADI
TSYD KUPASI ARKAS'IN
TFF'DE İZMİR GÜCÜ
TSYD İZMİR'DEN VOLEYBOLDA 8. TURNUVA
MENEMEN FK HIZLI BAŞLADI
İŞTE KUZEY YILDIZI
FUAT ÇAPA DA MEDYAALL'DA
EROĞLU'NUN İLETİŞİM ORTAĞI MEDYAALL
TSYD'NİN URLA GURURU
ARKAS'TA 8. KUPA MÜZEDE
TSYD İZMİR KOŞUSU NEFES KESTİ
KARŞIYAKA BELEDİYESİNDEN SPORA DEV HİZMET
MUĞLA ŞAMPİYONLARI MİLAS'TAN
TSYD KUPASI ARKAS'IN
YAPAMAZSIN DEDİLER YAPTI
ERHAN ÇELENK'E GÖNÜLDEN TEBRİK
SİMYA METAL 7. TSYD İZMİR VOLEYBOL TURNUVASI BAŞLIYOR
İZMİR'DE MASA TENİSİ HEYECANI
 
+ Çok okunan haberler

WEB TV Tüm videolar
Deplasmanda plasebo
 
Şeyhim kainata alışamadım
 
 
FOTO GALERİ Tüm galeriler
 
 
 
? Anket
Spor Toto Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu Kim Olur?
 
   
Spor Kent Haberleri Politika Ekonomi Yazarlar Sağlık Eğitim Asayiş Kültür Sanat Yaşam Dünya Magazin
facebook.com/haberegeli twitter.com/haberegeli Google+   Anasayfam Yap
Sık Kullanılanlara Ekle
Künye
Sitene Ekle
İletişim

© Copyrigth 2013 haberegeli.com tüm hakları saklıdır
  Sitemiz abonesidir